icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

ejuskaaa
4. jún 2012

Ahojte,poradite mi ako sa robi chlieb z otrub?toho s a mozem ho jest kolko chcem potom?🙂

cleo02
4. jún 2012

@ejuskaaa vsetko je na webe aj s postupmi: http://www.dukanovadieta.com/fotogaleria/chlieb.... Podla toho kolko otrub das do jedneho chleba, taku cast z neho mozes zjest. 1. faza - 1,5 PL otrub, 2 faza - 2 PL otrub

cleo02
4. jún 2012

@penelope111 @alen24 @ninimini - tak uz som zacala, mam za sebou asi 0,5 l vody (bola som z rana dost hladna), idem si napustat 1,5 l flasu a budem z nej pomaly upijat pocas prace 🙂 mam tu aj nejaky urologicky caj a nieco na precistenie krvi, takze to zakombinujem. Moze sa takyto den aj kava s mliekom? Ci radsej nie?

alen24
4. jún 2012

@ejuskaaa 1,5 pl-2pl otrub,2pl jogurtu,1 vajicko a troska prasku do peciva-vymiesta a dat do mikrovlnky na 4 min.potom opiest v hriankovaci a tuto davku si mozes dat len raz denne a zabudla som napisat ze ja to potom prekrojim na polovicu a tak dam do hriankovaca.. 🙂

ejuskaaa
4. jún 2012

Jeej zlate moje dakujem hned si ho aj idem urobit uvidime ake to je:.)

penelope111
4. jún 2012

@cleo02 @ninimini @alen24 Ja baby držím palce ako vidím vy už krásne od rána pijete 🙂 Ja som vstavala asi pred hodinu 🙂 Kávičku s mliekom si dávam aj ja ta sa asi môže 😀

penelope111
4. jún 2012

Takže dnešné váženie po 4 dňoch prežierania sa hlavne sladkosťami je váha o +1,2 kg väčšia. Takže dnes vodový deň a zajtra BD 🙂

kathrin6
4. jún 2012

Ahojte. Nema niekto zaujem o cisto novu knihu Dukanova dieta?Mam na predaj. Cena 9,90.

mydlinka
4. jún 2012

@alen24 vazne v tescu? boze ja to vsade zhanam, no dnes tam zajdem, dakujem za typ

penelope111
4. jún 2012

Baby čo máte vodový deň ako sa držíte? Ja som taká hladná 😀

cleo02
4. jún 2012

@penelope111 pijem pijem, teraz som si dala bolerovy tvaroh, ale to som si ako "naplast" uz vopred schvalila 🙂 musela som, lebo si chcem dat tabletku proti bolesti a nechcela som na prazdny zaludok. strasne ma totiz boli hlava ☹

penelope111
4. jún 2012

@cleo02 Veru radšej si daj ako by ťa mal ešte aj žalúdok bolieť. Ja som to tiež raz spravila, že som jedla tabletky od bolesti na prázdny žalúdok a bolo mi neskutočne zle. Dnes je to nejaké kruté ani voda do mňa nejde a som hladná 😀 Deprimujúce hnusné počasie 😠

cleo02
4. jún 2012

@penelope111 no snad bude rano pozitivna sprava na vahe 🙂 prvykrat sa riadim tym, ze spln a pozitivny ucinok na chudnutie, tak sa to snad potvrdi aj u mna, lebo doteraz som toto nesledovala, len teraz odkedy som tu na fore 🙂 ty si uz absolvovala taketo dni predtym?

penelope111
4. jún 2012

@cleo02 Pred dvoma mesiacmi som si dala vodový a minulý mesiac nie lebo som bola mimo domu. Len keď som mala ten vodový tak bolo slniečko a teplučko takže sa lepšie pila voda a dnes tu máme neskutočné hnusné zamračené počasie 😠 To dúfam aj ja stou váhou lebo som to pokašlala za posledné dni a išla mi hore váha tak dúfam, že sa aspoň vrátim na tú spred 4 dní.

cleo02
4. jún 2012

@penelope111 no my tu v Kosiciach mame krasne jasno a horuco vonku, ale co z toho ked sedim v praci cely den ☹ mna cez vikend caka oslava na ktoru som pozvana, takze budu trosku hody...takze cez tyzden planujem striedmejsie jest

penelope111
4. jún 2012

@cleo02 No pekne všade svieti slniečko len tu je škaredo 🙂 Pokiaľ budeš len jeden deň hodovať tak by ti váha nemala stúpnuť tak si s chuťou daj 🙂 Mňa čaká cez víkend tiež oslava preto musím cez týždeň poslúchať 🙂

alen24
4. jún 2012

@mydlinka no ja som ich videla v tescu uz viac krat 😉

alen24
4. jún 2012

@penelope111 ja som hladnaaaaa a uz som si dala jogurt 😒

alen24
4. jún 2012

@ejuskaaa aky bol chlebik? 🙂

ninimini
4. jún 2012

@penelope111
@cleo02 ahojte tak ja sa držím doteraz som behala v meste takže je to ok ale teraz začínam pocitovat hlad čo už nie je dobré 😖 ale aj ja som mala po včerajšom porušení zjedla som 3 langoše váhu hore o 1,5 tak dnes vydržím hááádam

ninimini
4. jún 2012

baby dúfam že ste to nevzdali 🙂)

zuzu188
4. jún 2012

dnes na obed pečené morčacie stehno..mňam 🙂

penelope111
4. jún 2012

@ninimini @alen24 @cleo02 Ja som to ešte nevzdala 🙂 Trošku som si podriemala pri tv, ale teraz som ešte hladnejšia už som si spravila kafíčko 😀 To som zvedavá či aspoň tých 1,2 kg dám po dnes dole 😀

penelope111
4. jún 2012

@zuzu188 Ja už týždeň nad ním rozmýšľam že si ho upečiem a stále sa mi do toho nechce 🙂

cleo02
4. jún 2012

@penelope111 ja zatial drzim (az na ten tvaroh), skvrka mi v bruchu ako dive, o chvilu idem domov a navarim si nejaky mega caj, nech mi tam zblnkoce nieco ine 🙂

penelope111
4. jún 2012

Baby potrebujem radu 🙂 Chcem si spraviť kapustnicu s hovädzieho, morčacieho mäsa a kuracie údené, ale ide o to, že mám to brať ako B deň alebo BZ deň? Keďže je kapusta povolená od prvej fázy?

penelope111
4. jún 2012

@cleo02 Presne mne tak škrka v bruchu, že sa to ozýva po celom byte 😀 Dúfam, že to káva napraví 😀 A tiež mám čajík na varený asi pol litra dnes už druhý 🙂

ejuskaaa
4. jún 2012

@alen24 no neviem zda sa mi ze sa mi nepodaril a ked hej tak vcelku usiel,bola som hladna aj klince by som zjedla:.))))Baby nechcem vas otraovat vy ste tu uz zabehnute ale chcem sa spytat aby som nieco nerobila zle,mozem vam napisat co som dnes jedla ci je to malo vela,zle dobre...rano som mala biely nizkotucny jogurt do toho zamiesane otruby,na obed ryby tuniak,poobede acidko..kolko ho mozem vypit?lebo ja by som ho do nemoty pila ale dala som si 2 pohare,a potom za tym som zjedla kusok peceneho mesa a uz nebudem nic.ak by to acidko..je to zle ci dobre?dakujeeeeeem🙂a vy co drzite ten vodovy den to je tiez povinne v Dukanovej diete?INak mam dnes dostat menzes,takze sa ajtak citim tucna.🙂))dufam ze len preto..🙂

zuzu188
4. jún 2012

@penelope111 tak keď je povolená od 1 fázy,tak sa to ráta ako B deň..a fakt sa môže aj v B dni?

ejuskaaa
4. jún 2012

A asi sa opytam
blbost ale parky nie su dovolene ze?