icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

penelope111
6. jún 2012

@zuzu188 Pekne pekne 😀 Musíme sa krotiť 😀 ale ako? Hm. ked ja milujem sladké 😀

zuzu188
6. jún 2012

@penelope111 musíme,len keby to bolo také ľahké 😀

lucyfuk77
6. jún 2012

@zuzu188
@ninimini nekojim, nemam mlieko. A kedze som uz zacala priberat, musela som to stopnut. Pri prvom som si to neustrazila a pribrala som, potom som to zhadzovala 3 roky...

penelope111
6. jún 2012

Spravila som si kakaový puding a ešte som si ho posypala s malinovým bolerom 🙂

ejuskaaa
6. jún 2012

Ahojte no dnes mam 6 den diety a vazila som sa a len kilo dole:-/to preco?cakala som aspon 3...baby ten cottage light syr a mozarella light sa mozu?

penelope111
6. jún 2012

Baby prišla na mňa silná motivácia 🙂 Jedna známa akože "kamarátka" cca 50 kg veľmi dôležitá čo sú všetci akože pod jej úroveň 🙂 Máme sa stretnúť tak mám čo robiť aby som schudla čo najviac nech ju aj picne 😀

ninimini
6. jún 2012

@lucyfuk77 jáááj ked nie je mliečko tak je to ok ale aj tak ti to može íst trošku horšie ved vieš telo sa spamatáva 🙂 ale moc moc ti držím palce 🙂 🙂

ninimini
6. jún 2012

@lucyfuk77 som ti zabudla povedat že ja som mala po dvoch detoch 26kg naviac už mi chýba dat dole len 20 😀 😀

ninimini
6. jún 2012

@penelope111 a kedy sa máte stretnút

zuzu188
6. jún 2012

@lucyfuk77 ahaaa 🙂

penelope111
6. jún 2012

@ninimini Už teraz budem pre ňu šok lebo sme sa nevideli pár mesiacov a asi budúci víkend aj keď sa to pokúsim ešte posunúť aby som dala čo najviac dole 🙂

zuzu188
6. jún 2012

@ejuskaaa v 1.fáze sa len odvodňuješ,tak si asi nezadržiavala toľko vody..neboj,v 2. fáze sa to určite rozbehne 🙂

ninimini
6. jún 2012

@penelope111 tak ju šokuj tak aby s toho pribrala 10kg🙂)

penelope111
6. jún 2012

@ninimini To si dobre napísala 🙂

ninimini
6. jún 2012

@penelope111 ja by som potrebovala vystrašit aby 10 odišlo 😀 😀

zuzu188
6. jún 2012

@ninimini predstav si nejaku 150 kg vyžratú američanku v mekáči a hneď ťa na všetko zakázané prejde chuť

jenn
6. jún 2012

tak kočky ja už neviem zo mna to ide ako z chlpatej deky dolu 😖 a vy tak krasne chudnete vela vody pijem, otruby jem,papam aby som hladna nebola aj cvičit som začala, nachodim sa dost a ma ide porazit 😖 psylius hlcem ale aj ten učinkuje ako sa mu zachce mam pocit tak asi aj preto ...no ja už fakt neviem ale tak idem dalej...začinam mat pocit že som si na tuto stravu zvykla a že by mi už aj chybala 😀 tak uvidim ako to pojde dalej 😝

penelope111
6. jún 2012

@ninimini Nie som si istá, ale ty máš tuším svokru ako motiváciu, či?

penelope111
6. jún 2012

@jenn Nič sa neboj. U nás to tiež nieje také jednoduché 🙂 Dnes na váhe + 0,4 kg tak vidíš, že až tak dobre to dole nejde 🙂

ninimini
6. jún 2012

@penelope111 tak to je silná motivácia ale hlavne pri spomienke na nu sa mi chce jest takže nechajme ju tak 🙂) ale idem aj so švagrinou na dovolenku tak musím🙂)

ninimini
6. jún 2012

@jenn raz to ide lepšie raz horšie pozor aj s cvičením vraj to ide potom pomalšie

jenn
6. jún 2012

@penelope111 ved to aj u mna dva dni po sebe po pol kile dolu s tym že jeden vodovy den a po jednom dni BZ že plus 0,8kg 😖 .... kamaratka začala den predo mnou a ma dolu 7kg a ja 1,5 až 2 ako kedy mi ukazuje a to sme približne rovnake a ja som toho mala viac ako ona na sebe tak nechapem 😖 ale zase ona nema problemy zo zapchou tak asi aj toto zohra velku rolu 😠

jenn
6. jún 2012

@ninimini to fakt??? ked cvičiš ide to pomalšie??? a ja že rychlejšie 😕 som začala na stepery 20 minut tak aby som aj skončila radšej 😨 ale ved pri cvičeni sa spalia kalorie

cleo02
6. jún 2012

@jenn ked papas vela bielkovin, svaly sa mozu napriklad pri posilnovani zvacsovat skor, to moze znamenat ten mensi ubytok vahy

ninimini
6. jún 2012

@jenn presne ako hovorí
@cleo02

jenn
6. jún 2012

@cleo02 vidiš to ma nenapadlo.... no končim nechcem svaly chcem schudnut a potom spevnit ved nechcem toho zase až tak vela či? 😀

jenn
6. jún 2012

@ninimini
@cleo02 dakujem dievčence za upozornenie určite vas posluchnem 😉

penelope111
6. jún 2012

@ninimini Tak sa musíme snažiť 🙂 Každá máme nejakú motiváciu 😀

penelope111
6. jún 2012

@jenn Nemôžeš sa porovnávať s kamarátku napr. ona mohla mať viac vody, ďalšia vec je tá, že možno ti pôjdu viac cm dole. Sú tu baby čo chudnú kratšie ako ja a majú dole raz toľko ako ja 🙂 Takže všetko v pohodičke 😀 Musíš myslieť pozitívne 🙂 Akú máš výšku, váhu cm? Koľko si na DD a koľko chceš dať dole? Včera som tu písala čo mi pomohlo na prehnanie 😀

cleo02
6. jún 2012

@jenn ja nad tym napriklad dost rozmyslam, lebo cvicenie je urcite dobra vec a mam dilemu, co robit. bolo by dobre cvicit, lebo svaly su teraz po diete ochabnute a trebalo by spevnit, no bude to na ukor vahy...neviem neviem sa rozhodnut co robit, mozno len netreba posilnovat ale len napriklad beh a zumba, aby som sa len spotila a spalila kalorie, nejaky odbornik by sa na to zisiel, aby poradil