Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
kocky, ja drzim tuto dietu od 23.3 a zatial som schudla, 14 kg, este 4 dole a budem spokojna 😉
@foryou25 Gratulujem krásne ti to ide 🙂
Ahojte kočky tak ja som sa tu dlhšie neukázala ale ide mi to super zaťiaľ bez vážnych prehreškov už aj n menej jem lebo nejde mi stále dolu krkom mäso a mliečne výrobky ale zeleninové dni sú super v pondelok to bude mesiac a už teraz ľudia vravia že vidieť zmeny ja idem dole z 94 KG z pása mi cm šli pekne ale stehná sa stále nehýbu no ja mám pred sebou dlhu trasu ešte tak v pondelok napíšem koľko už mám dole
@penelope111 ďakujem 🙂..ide,len asi najväčšiu budem potrebovať v 3. fáze
Rano 5 den prvej fazy, -2 kg 😉 zajtra nabieham na fazu 2, uz sa neviem dockat salatikov !!!@
@penelope111 Ahoj moja,no zatial je to ok,len mi drzte palceky v stredu idem k lekarovi,aby bolo vsetko v poriadku. 🙂
Baby ako to vy robite?vsetky tolko kil dole,ja nerobim ziadne prehresky nic a len 1,5 za7 dni☹co robim zle?moze sa mozarella?lebo tu jedavam najcastejsie,nakolko ja ryby neznasam mam obmedzenejsi jedalnicek..a ked uplne vynecham otruby bude to chyba?ja jednoducho ich nemozem jest asi uz 6 dni bez zachoda..
@renata32 Ja ti držím stále palce a stále na teba myslím a v stredu budem ešte viac 🙂 Určite bude všetko v poriadku, musí 🙂
kocky dakujem, je to super pocit, ked zmenite oblecenie o 2 až 3 konfekcne velkosti, jedina nevyhoda, ze najviac ide dole z tvare, prs, a ostatne problemove partie pomaly, ale nevadi, isla som z 80 na 66, takze uz som bola pri 163 riadny macko, ujo dukan mi vypocital ze by som mala mat 62kg, aj ked ja si myslim ze este menej by som mohla mat, ale to sa velmi neodporuca az takto schudnut, lebo potom je pravdepodobnejsi jojo efekt , drzim vam vsetkym palce 😉
@penelope111 DAkujem velmi pekne,si velmi zlata,a urcite sa vsetko podari,verim tomu, 🙂
@ejuskaaa to ako dlho mas byt v prvej faze zavisi od toho kolko chces schudnut: "Dĺžka prvej fázy závisí od hmotnosti, ktorej sa chcete zbaviť. Ak je to menej ako 5 kg, mala by trvať 2 dni, ak je to medzi 5 a 10 kg - 3 dni. Ak je váš úmysel schudnúť 20 kg - fáza trvá 5 dní a ak viac ako 20 kg - zotrvajte v nej aspoň 7 dní. Nikdy však neprekračujte 10 dní." Podla mna by si mala uz ist do druhej fazy, 7 dni je dost...pridas zeleninu a mozno aj viac budes chodit na zachod a tym padom sa bude aj chudnut...nezabudaj vela pit
@foryou25 hiiiiiii to fakt?ja jedavam tu light,som myslela ze je to dovolene..ale tak nebudem uz..ale co mam potom jest?sunku vajce sem tam ryby? @cleoo2 tak este do nedele potiahnem prvu fazu a prejdem do druhej:🙂ty si uz kolko schudla aza aky cas?problem je ze asi zle jem,tie mozarelly,sunku vajce..sem ta kuracie meso..inak nic..
@ejuskaaa ... Ahojky ...aj ja ti napíšem 🙂 ... s tou mozarellou to nepreháňaj ...aj light má 8,5% tuku 😉 ... radšej nízkotučný cottage ...ten má menej tuku ... na tvojom mieste by som tiež už dávno prešla na 2. fázu ...6 dní bez ,,kakania,, je veeeľa 😀 .... aj preto tak málo chudneš .... pravidelná stolica je potrebná 😀 ... takže šup ešte dnes do 2. fázy a do obchodu kúpiť kyslú kapustu ...tá ti isto pomôže ... aj fazuľové lusky bývajú fajn ...poškrabkajú črevká 😀 ... a uvidíš že účinok sa dostaví 😀
A este odtucneny tvaroh sa moze?
@ejuskaaa ... keď prejdeš do 2. fázy sa ti naskytne oveľa viac možností 🙂 ... ja mávam prsia na neviem koľko spôsobov 😀 😀 .... aj vajíčka na sto spôsobov 😀 ... a vážne keď prejdeš na zeleninu tak sa ti aj trochu ulaví ... a nebudeš mať pocit že stále papáš to isté 😀 .... tu máš linky na receptíky 🙂 :
http://www.dukanovadieta.com/fotogaleria/chlieb...
http://dukanovadieta-forum.bb-fr.com/f12-forum
http://www.dieta-protal.sk/category/recepty-od-...
http://www.forum.dieta-protal.sk/viewforum.php?...
stačí len popreklikávať a nájdeš veľa inšpirácií 😀
Ahojte,nemáte niektorá záujem o knihu DUKANOVA DIETA?Nová!.....prosím do IP.
@ejuskaaa .... jasné môže .... tesco tvaroh odtučnený má tuším 0,5% tuku a viem že baby zjedia na posedenie celý kelímok ...keď si to osladia a dajú nejakú arómu 😀 ... ale čítala som že dukan odporúča 800 g mliečnych výrobkov na deň ... maximálne ... jesť by sa mali vo väčšom mäsové výrobky 😀
@ejuskaaa ja som mala v plane schudnut 5 kg, za mesiac sa podarilo 6, uz som asi 2,5 tyzdna v tretej faze. Ja som sa priprave jedal dost venovala, najma casovo a darilo sa mi to dost spestorovat aj ked je pravda ze prva faza je chudobnejsia, ryby - losos, tunika, treskove filety, vajicka pomenej som jedla lebo som si z nich skor piekla kolaciky, chlebik tak aby som neprekracovala az tak mnozstvo, polievku kuraciu a najma kuracie prsia s kyslymi uhorkami u mna isli 🙂 druha faza bude lepsia. KOlko chces vlastne spolu schudnut?
@ejuskaaa ja jedavam, jogurty, tvaroh, cottage, surimi tycinky, ryby, kuracie maso sunku, pecen, tuniaka, udenu makrelu, udeny losos, udene sproty, hovadzie maso, z otrub si robim pizzu, chlieb, kolaciky, a vlastne vsetko mozne, jedavam aj puding, polievky, vajcia, mozarelu len raz za cas
je toho dost, co sa da vymysliet, aj ked je to v podstate to iste
inak ta mozarela by sa v prvej faze nemala vobec, a v druhej tak ako som pisala, prejdi uz do druhej fazy, lebo ak nemas stolicu tak dlho je to dost nebezpecne, uvidis ked pridas zeleninu, tak to pojde, pripadne skus nalacno vypit teplu vodu, mne to pomoze vzdy ak mam tento problem

Dnes som bola asi 100 krát cikať zajtra bude určite o 5 kg menej 😀