Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
už tlačim kapustnicu ale som nedočkava 😀 inak musim sa pochvalit dnes -0,5kg ..aspon niečo a hlavne že nie hore ale dole 🙂 to vyššie si nevšimajte akosi mi to tu blbne 😝
@ejuskaaa ....juuuj to ma mrzí že nepomohlo ani to 😠 😠 .... keď je to už toľko dní ...tak si daj glycerínový čipok ....ten ťa pošle určite ... asi sa to nevie pohnúť keď to stojí tak dlho 😒 ... čipok pomôže to rozbehnúť a keď začneš naplno so zeleninkou tak sa ten problém snáď stratí 😉
Aj dnes sa chcem pochváliť 😀 ... magická hranica 8 na začiatku zdolaná ....dnes ráno ,,len,, 79,8 😀
Ahojte @penelope111 a @jenn ja som ju pila rano o siedmej takze uz by urcite zaposobilo ale stale nic 😠 dnes uz mam aspon spravne otruby..dnes som sa vazila nic dole,fakt dufam ze len za ten menzes to ide tak pomaly.. @macekova veru asi pristupim na cipok co uz..jej gratulujem ze zdolavas magicku hranicu🙂)
Tak baby dnes to dopadlo tak ako som si myslela 🙂 Jeden rezeň, jeden chlebíček a tortička 😀 a moje prsíčka v marináde su stále v chladničke 😀
baby ako zahanate chut na sladke??? 😝 mna už z toho poráža a akosi nezabera ani žutie žuvačky 😀
@jenn coca cola light, koláče upečené s povolených vecí, bolero do jogurtu alebo tvarohu a ja ako neposlušná dukanka viď správa vyššie 😀
@penelope111 tak nie si sama neposlušna dukanka 😖 predvčerom a dnes som sa neudržala a nie sice rezen ale sladke som zbaštila 😠 a to som si robila včera aj dnes taku mnamky nutelu a či som ju za chvilu nezožrala??? 😠 hnevam sa na seba a velmi ved takto to dole nepojde ako som si predstavovala ☹
@jenn Však mne ta váha stojí, ale musím isť naplno na to lebo priberiem všetko späť 🙂
@penelope111 ďakujem 🙂
to len zo mna to ide ako z chlpatej deky? 😅 a po dneskajšom prehrešku čakam zajtra zase posun vahy hore a nie dole 😖 😠
ozaj chcela som sa spýtať skusila som už viacero receptov na chlebik a všetky dopadnu v podstate rovnako ...su take nizke ,..som čakala že to napuchne reku aspon na jeden recept taky nadabim a stale nič 😖
@jenn sprav si žemličky čo dala zuzu recept tie su najlepšie 🙂
mliečny deň za mnou 🙂..som zvedavá,koľko šlo dole,lebo teraz počas MS mám o 1,1 kg viac 😖
baby mozte tu napisat este raz recept na tie zemlicky aj s postpom 😉 ...ďakujem
@alen24
12 lyžíc otrúb (môžete kombinovať ovsné so pšeničnými)
2 vajcia
1/2 balenia tvarohu
1 lyžička prášku do pečiva
trochu soli
rasca
rozpučené 2 strúčiky cesnaku
veľká cibuľa pokrájaná na malé kocky
všetko spolu vymiešate,vyformujete žemličky,vyšlo mi z toho 6 žemličiek (1 na 1 deň) a pečiete 30 min. na 200°
@zuzu188 Aj ja gratulujem 🙂 Ale nezdá sa ti, že to nejako preháňaš? Veď za chvíľu nás opustíš lebo budeš v cieli 😀
ahojte kocky. mozem sa pridat k vam ako zaciatocnik??? teda od pondelka by som zacinam.mam doma uz otruby, olivovy olej v spreji a objednane mam tie kolaciky vanilkove z otrub a vitaminy a stevia sladidlo.
trosku o mne. mam dve deti a pred poslednym tehu som mala strasnych 85kg.rodit som sla ako 88 kg.po porode som do mesiaca schudla na 72 kg.( zdr.probl.)no a teraz ma syn 7 mesiacov a ja o 6 kg viac teda 78. aj ked som ho kojila skoro 7 mesiacov vaha sla hore. ☹ ☹ ☹
mozete mi prosim povedat vo faze 1 co ste papavali na ranajky , obedik atd? poradte prosim vas.dakujem 😉
@penelope111 haha 😀...no to isto vás tak skoro neopustím,veď musím dať dole ešte vyše 11 kg 😅
@zuzu188 No ale ako ti to krásne ide a aká si ostala poslušná ja nie a nie sa do toho dokopať aby som poslúchala 🙂 Potom nás prídi aspoň povzbudiť 😀

už tlačim kapustnicu ale som nedočkava 😀 inak musim sa pochvalit dnes -0,5kg ..aspon niečo a hlavne ž