Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 ráno som si dala trochu klobásy 😀..až potom som začala poslúchať 😀
@lenka1108 ahoj pridaj sa a ja som mala ten istý problém aj pri prvom aj pri druhom som kojením pribrala a to pri malom som skoro nič nejedla aj tak som išla hore o 7kg
papat možeš kuracie masko,rybu,šunku vajíčka,tvaroh nízkotučný, aj jogurt nízkotučný,light mozzarelu,cotty,tofu,mlieko nízkotučné a už ma nič nenapadá 🙂 lebo som úplne mimo 🙂 🙂
@penelope111
@ninimini jej dakujem baby. a to je jedno v akom mnozstve? a tie otruby si mam dat na lyzicku a zjest? chuti to hrozneeee 😝 😀
@zuzu188 Ale tie dva cm klobásky čo si zjedla však to si žalúdok ani nevšimol 🙂
@lenka1108 S otrúb si upeč tie žemličky 🙂
@lenka1108 to je jedno v akom množstve ale len povolene potraviny, davat pozor na škrob je obmedzeny čo som zistila až po dvoch týždnoch ale nevadi 😀 a vela vela pit a nebyt hladna tak aj vela papat 😉 a otruby použivaš do pečenia, varenia alebo do jogurtu alebo ako ja do ust a zapit a je to 😉 tiež dat pozor na množstvo za den je to obmedzene ako škrob
@nicky182 A ty ako? Ty si bola na mlieku či nie?
@lenka1108 Ano to su tie žemličky 🙂 Ja ich mávam v chladničke.
@penelope111 to mi určite odpustil 😀
@penelope111 ahoj, ale no co si ...obedovala som a vecerala ....a dnes aj sladkeeee bolo ...joooj, vies co, robila som "detom" (dcerke a manzelovi) nevareny puding creme ole a nedaj si ...hmmm, kusok som pooblizovala a daaake chipsy, tak za hrst ..zase zravka, ale to mliekco pomedzi bolo 😀 😀 a je mi zle z vecer, zjdla som 2 spekacky 😝 😝 😖
@lenka1108 ahoj, vitaj 🙂 na ranajky som jedla v 1.faze jogurt alebo pohar mlieka ...ale najlepsie je rano zacat niecim "hutnym" ...upec si chlebik, daj si sunku a sup do toustovaca 🙂 v 1.faze som nejedla ziadne syry, ani cottage ....kritika ale da sa to vydrzat, jedz aj kazdu hodinku dve ...kludne, neboj sa toho .....chvalim ta za doslednu pripravu potravin 😀 😀 😀 rzim ti palce a budeme cakat na tvoje uspechy 🙂
@nicky182 Jaj však ja dnes som ako dopadla skoro nič povolené som nejedla iba nepovolené 😀 Mňam špekáčka 😝 juj tak by som si chcela grilovať asi si budem na balkóne to by mali susedia radosť 😀 Budúci týždeň dám asi vodu niektorý deň 🙂
@zuzu188 Určite áno, ale mne to neodpustil žlčník 🙂
@penelope111 haa, tak aspon nie som sama ...u mna je vikend kriticky ... 😠 no a naco sa chces ztrapit vodou, podla mna je to zbytocne, vazne, len sa brzdis travenie ...uplne staci ked neporusis a pokoj ..hmm ?
@penelope111 som aj zabudla,že mávaš s ním problémy

@lenka1108 Ahoj. Jasné, že sa môžeš pridať. V prvom rade si sprav napr. žemličky, potom jogurty biele ochutiť, kefír, na dukan. stránke su dajaké recepty su tam aj pomazánky, tvaroh, kuracie prsia udusené, grilovane, hovädzie mäso, ryby. kuraciu pečienku. Je toho dosť len musíš popozerať tie recepty 🙂 Veľa šťastia v chudnutí 🙂