Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
no dievcence..dakujem za privitanie 🙂 tak ja od pondelka idem na to natvrdo...dufam,ze to budem vediet a ze z toho nieco bude 😕
@barka29 klobuk dole,to je uzasny vysledok!!!GRATULUJEM!
POCUVAJTE, a jete klen vsetko zivocisne?? lebo na nejakej stranke som citala nejake polievky a tak..zahustene kukur. skrobom napr...ja som myslela,ze je to len o bielkovinach cistych...
@lenka1108 pozeram,ze aj ty si tu nova..aspon nie som celkom sama 😅 uz si na diete?? ja ide od pondelka na to...idem kuknut tie zemlicky,co spominate...mam v tom zatial chaoz trosku 🤐
@lenka1108 vidim,tze aj ty si tu nova 🙂 aspon nie som jedina 😅 tiez mam v tom zatial trosku nejasno...hlavne v tych rsatlinnych veciach,ako su tie zmlicky co spominate a pod....idem ich mrknut... uz si na diete??ja idem od pondelka ...
uups...tak 2x 🙂
@cencula jeeeej ahhhoj 🙂 moja stara znama z delenej stravy 😵 😵 😵
idem studovat tie receptarske stranky,lebo pozram,ze vy jete normalne aj ,,ine,, ako len bielkovinove veci--maso,jogurty ....
no prave som pozrela tie recepty na stranke dukanovadieta.com.... perfektne...takze kukuricny skrob by som mala kupit asi tiez len v bio obchode? ako aj tie otruby...a tie kolaciky napr. z otrub..tak tir by som mala na den asi len jeden,nie?
ja mam teraz nocnu,tak to je odealny cas na studovanie diety 🙂 a pisem sice jeden prispevok za druhym,ale vsak mi hadam odpoviete 😅
a este posledna otazka ..dnesna.. mozem v 1. a vlastne aj v 2 .faze jest tie kolaciky,pizzu-ktoru som tam nasla... a pod? ked to nie je cisto bilekovina?? som z toho tlk 🙄 dakujem!!!
@kkkatarinkaaa ahoj a vitaj 🙂 v prvej pizzu urcite nie az v druhej faze tam striedas cisto BD ako v prvej faze a BZD vtedy mozes jedla zo zeleninkou cize aj pizzu napriklad 🙂
Dobre ranko,dnes ma prepadol vlci hlad,jedla som uz osiestej🙂))))))no prvy tyzden diety za mnou a dole 1,5 kila..teda cakala som viac..uz nech mam po menzese!dnes bude tazke sa udrzat neviem co mi je🙂))))krasnu nedelu😨)
@kkkatarinkaaa ahoj..kukuričný škrob kúpiš aj v Jednote alebo Tescu..majú ho pri pudingoch,volá sa Gustín
@kkkatarinkaaa pizzu si môžeš urobiť,len si na ňu v 1. fáze dáš iba šunku,syr,vajíčko,tuniaka (vo vlastnej šťave) alebo mäsko 🙂
babule,ja sa tak vytešujem 😀..po mliečnom dni -1,3 kg,čo je o -0,2 kg menej ako pred začiatkom MS 🙂
@zuzu188 Krásne gratulujem ja to stále hovorím že nás za chvíľu opustíš 🙂
@penelope111 ďakujem 🙂..ale čoby..mne je tu s vami dobre 🙂
myslíte,že bude až taký veľký hriech zjesť polievku z kačky?
@zuzu188 Jaj veru aj mne je tu s vami dobre 🙂 No tú polievku ak nebude moc mastná tak asi môžeš 🙂
Prechádzka po lese pekná, ale hríby ešte žiadne 😒
@penelope111 moc nie je,tak si dám 😀..a ako druhé si dám grilované morčacie mäsko 🙂
@zuzu188 Ja si idem spraviť tie prsia čo mám od včera v tej marináde 🙂
@penelope111 tiež som si chcela urobiť marinádu,ale zistila som,že nemáme kečup 😀
@zuzu188 Ja som si dala horčicu a jogurt s grilovacím korením, ale ešte som si to stále nespravila nejako mi nieje dobre a nemám na nič chuť 😒

@nicky182 Lenže ked mám tu vodu tak ani neporuším a ked mám normálny den tak porušujem každý deň 🙂