Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 No vidíš ja mám v mrazáku dobrú karamelovú 😀 Ale už som si vytiahla tvaroh dám si s vanilkou 🙂
@nicky182 Tak to už sa môže volať aj Pepek námorník 😀
idem si spravit puding...mnam
@penelope111 😀..tvaroh máš lepší ako zmrzku 🙂
@penelope111 ziadny Pepek 🙂 Pepka bude ....boli dneska aj daaake prehresky ? vsak nie ....
tak ja som dnes zjedla všetko sladké čo som videla katastrofa od zajtra sekám dobrotu a nič zakázané nejem
@nicky182 Jasné že boli horálka 🙂
@ninimini Nič si s toho nerob ja si to hovorím už mesiac že nič zakázané nebudem jesť a je to úplne naopak 🙂
zajtra rano idem piect zemliky prvy krat tak som zvedava ake budu.... 😉
ahojte vsetky dufam ze sa vam dari len som chcela dat info koho bude zaujimat neviem ci na slovensku sa o tom hovori dukan reguluje teraz ovsene otruby takze jest malo ... hlavne pokial je zapcha// rychlejsie ide vaha dolu a druha surovina ktora teraz je uplna novinka a dukan s radostou ju zaradil do jedalnicka je tento japonsky produkt http://paleo-regime.fr/ ma 0 calorii a nahradza supêr cestoviny ... tazke v dukanovej diete je teraz doplnkom cislom jedna otazka znie ci dostanete na slovensku...;
http://www.proteines-gourmandes.fr/fiche-konjac/
ahojte baby, no sa to tu pekne rozpisalo od piatku co som nebola na nete 🙂 vidim, ze mame aj nove prirastky 🙂 vikend krasa oddych, ale co sa tyka diety tak hroza - spominana oslava, takze rano s malou dusickou na vahu a pokracujem pekne v tretej faze, aj ked dam si asi 2 dni len cisto BD nech sa vratim do povodnych kolaji 🙂 nechysta sa zas nejaky spln? 😀 minuly tyzden mi ten vodovy den celkom prospel 🙂
ahojte tak som začala aj ja drzať dukanku.treti den v pohode.1,5kg dole tak som rada,aj popritom cvičim,piše sa že by sa nemalo ale niesom ani unavena.tak ešte 7 kil a som happy 😵
@cleo02 Spln asi nie ale ten vodový deň by sa mi zišiel 😀
@ninimini Zajtra si dáš B deň keď ideš prísne na to? Ja by som si mala dať B dni aspoň tri, ale neviem čo jesť 😒 Tak babo raď 😀
dnešok som zvládla bez jediného prehrešku 🙂
@penelope111 heh 🙂..ja motiváciu mám 🙂..chcem prekvapiť mužíka 🙂
@zuzu188 Ja som si síce dala tiež motiváciu ale hrozne ma ničí toto počasie nehorázne bolesti kĺbov a potom nemám na nič náladu a na všetko serem 🙂
ja chcem chlapovi dokazat ze sa mi podari schudnut,lebo uz len stale frfle co stale vymyslam 😒 moja vysnivana vaha 58
@zuzu188 presne tak aj ja mam z toho dobry pocit aj ked naokolo same pokušenia a celkom to da aj zabrat odolat a nedat si 😅 ale som sa už nahnevala a dnes som pekne aj na stepery 30 min. makala a rozhodla som sa že každy den takto spalim kalorie snad to nebude mat daky iny učinok ako chcem

@penelope111 haaa, a keby sa volal Penelopko ? ked bude starsi bude PePe 😀 ale nie, toto nie je na srandu ...