Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@ejuskaaa nie ja ale nove pokyny dukana, ponuka nove otraviny a meni jedalnicek. 😉
@ejuskaaa no mám presne 79 kil. rada by som išla na 60 kg, ale zatiaľ budem spokojná, keď schudnem desať kíl. Počas tehotenstva som veľa pribrala a akosi to nejde dole, už som vyskúšala fakt kadečo ale nič nefunguje. Držala som aj tú 90 dňovú diétu, pri nej sa mi podarilo zhodiť 20 kíl za pol roka ale odvtedy sa neviem pohnúť dole a tá diéta už vôbec nezaberá. Ale keď to tak spočítam ak od pôrodu som schudla 32 kíl. som ale slon 😲 😲 😲 . A mala som aj lieky na schudnutie za 120eur trúba som si kúpila a zišiel mi po nich jazyk, teda tá vrchná vrstva až do živého, nič moc, ale už je dobre tak začínam znova 😀 dúfam, že táto zaberie.
@penelope111 ja som tiež nevedela že si ho dám 🙂) nič mi nechutilo do 12 tak som si povedala že to potiahnem na vode a bolo 🙂)
@lilly07 no to čo boli za tablety preboha ja som tiež rozmýšlala že niečo skúsim najskor chcela svokra kúpit nejaké tabletky už ani neviem ako sa volajú no nakoniec si to rozmyslela a chcela som skúsit aj ja ale ked s toho nechutí jest je to blbos podla mna lebo papat by sme mali ale pravidelne
@ninimini No nevadí ja teraz si dám 3 BD a uvidíme. V piatok idem stými "kamarátkami" von tak potrebujem byť čulá 🙂
@erikasadek kolko je to malo?2 pl je vela?
ahojte baby, chcela by som sa opýtať, či niektorá z vás drží diétu podľa Dukana už druhý krát, resp. opakovane? ako vám to ide a či to funguje?
Baby asi ste prehliadli,ale prosim povedzte mozem pouzivat korenie,konkretne zaziky take bylinky s tym si zvyknem posyt meso,sunku..aj u mna aha volako nejde dole ale v cm ano..
@ejuskaaa ano korenie sa moze v pohode pouzivat 🙂 http://www.dukanovadieta.com/products/cim-mozem...
Uf baby stale som hladna ako vlk...
Baby ja som zacala drzat dukanku,po 5dnoch som ju musela prerusit,kvolim traviacim problemon,hrozne krce,hnacky.Mala ste niektora pri tejto diete take problemy?
ahojte tak zatial pohodička moj treti den dietky a 2kilecka dolu neverila som vlastnym ociam ked som sa rano postavila na vahu 😵 ja mam zatial v pohode vyprazdnovanie 😉
padla mi za obeť lyžica zmrzliny,2 sójové tyčinky a balíček tortil ☹..smútok robí svoje
@zuzu188 No pekne 🙂 Ty si jak ja jeden deň super všetko zvládam a druhý by som zjedla všetko sladké 🙂
@penelope111 keby mi drahý neodišiel,tak by som nezhrešila,lebo by ma podporoval..zajtra namiesto hrešenia radšej postískam Filipka
@zuzu188 Ale veď nebuď smutná uvidíš akú budeš mať radosť keď sa vráti 🙂

@ninimini Keby som vedela, že si dáš vodový deň mohla som si dať aj ja lebo mne by sa veru zišiel aj týždeň ako ty píšeš 😀 Zatiaľ pohoda dala som si udene stehno a teraz si dávam kávičku s bábovkou 🙂