Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@nicky182 😀 No neviem neviem 😀 ale nie ja len tak 🙂 Kedy máš ms? Ja o týždeň.
@penelope111 mne to robilo tiež použivaš tabletkove sladidlo?...ja hej a som ho hodila reku ved sa rozpusti a horke miestami stale reku prečo nakoniec som zistila že to sladidlo a tak pekne drvím lyžičkami a už je dobre 😉
inak baby mne je tak na nič...hrdlo ma boli, soplim neznašam to 😖 a ked ma boli hrdlo nechuti mi ani pit no hrozne takže od včera absolutne nedodržujem pitny režim a vaha stoji aj ked ostatok dodržiavam no do porazenia keby som už aspon v polovici ale iba dve kg po troch týždnoch??? ☹ na mne to asi nefunguje tato dukanka 😖
od vcera dole -0,7 kg...nic som neporusila... 😉 ale strasne by som si dala babovku...len sa mi nechce piect 😀
Ahojte dievcata, mne za vcerajsok zislo dole 0,5 kila z toho co sa nalepilo cez vikend 🙂 dnes pokracujem prisne dalej. Mozem vas o nieco poprosit mimo temy? Ak si najdete cas kliknite mi prosim na nizsie uvedenej stranke na paci sa mi pri fotke dievcatka "NA MRAVCEKA" aktualne by mala byt cca na tretej stranke, alebo priamo na linku ktory prikladam. Dakujem 🙂 link: http://www.hustyuces.sk/content/index/page:3
@cleo02velmi mi teraz chuti chleba,tak som si dnes urobila dukanov v mikrovlnke,a potom z neho tousty,tak som si pochutila.Az zajtra,drz palceky. 🙂
@penelope111 ahoj kludne ked chcem tak v stredu ho dáme🙂
ja si tiež asi spravím tu bábovku mám strašnu chut na nu🙂)
ozaj ja dnes na obed asi tofu placky🙂)
alebo tie falošné zemiakové placky už ste to skúšali
@jenn Používam tabletkové, ale drvím ho na lyžičkách a aj tak to kakao je nejaké horké 🙂 Neboj sa nezáleží na kg ale cm či ti išli dole. Merala si sa pred a teraz?
@ninimini No uvidíme či si ho aj dnes nedám ešte som nič nejedla tak možno si dám len to mlieko. Ináč od včera dole 0,5 kg takže už mám 75,7 kg juj už ked tam vidím tu 5 tak som šťastná 🙂
@renata32 Držím palčeky zajtra a potom si prosím info. 🙂 Ja keby som bola tehotná tak moja prvá vec čo by som zjedla by bol langoš 😀
@penelope111 jéééj no super tak gratulujem si šikovnica🙂)
Mam taku dilemu.....myslite si, ze ked sa nebude tretia faza dodrziavat presne podla pravidiel, tak ze to nebude fungovat ako stabilizacia ako to pise Dukan v knihe? On sa tam vyjadruje tak, ze ak sa bude strava porusovat, tak sa nedosiahne ten stabilizacny ucinok a vo stvrtej faze je vysoke riziko jojo. Ja totiz nejdem uplne presne a neviem ci by som nemala zacat.
@ninimini Ďakujem 🙂 Akurát prišiel namňa taký hlad, že asi to mlieko odložím na zajtra 😀
@ninimini Ako si ich robila? Ja som si minule spravila cuketové, ale celé sa mi rozpadli 🙂

@penelope111 jaaaj, nie som tehotna 😀 neplanujeme zatial ....mam pred MS takk asi za to ma to nejak chyta ...