icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

ninimini
12. jún 2012

@nicky182 ano od renky🙂) je to naozaj výborné

penelope111
12. jún 2012

@ejuskaaa Tak na koniec som si dala ešte jeden pohár tej vody a už som bola asi 5 krát na záchode 😀 Ak na teba nič nezaberá kúp si preháňadlo lebo ked tak dlho nejdeš to nieje dobré.

penelope111
12. jún 2012

@nicky182 No ja mám ms 18. 6. teraz ale asi 19. 6. lebo sa mi to o jeden deň posunulo odkedy držím dietu.

zuzu188
12. jún 2012

@ninimini
@penelope111 ďakujeme 🙂

zuzu188
12. jún 2012

ako tak čítam,tak to iba ja mám dnes B deň? 😀

penelope111
12. jún 2012

@zuzu188 Aj ja 🙂 Aj včera som mala musím zhodiť čo najviac do piatku 😀

alen24
12. jún 2012

mala som asi pred pol hodinou strasnu chut na sladke...sla som si spravit nutelu...FUJ..to susene mlieko bolo slane a to umele sladidlo spojene so sus.mliekom otras ...uz ma aj chut na sladke presla...baby ktore sladidlo je najlepsie alebo najpodobnejsie k cukru a kde ho kupim lebo to moje uz nemozem ani citit 😒

penelope111
12. jún 2012

@alen24 Ja mám tabletkové cyklamatové zo žltým vrchnákom a majú ho aj v bille aj v tescu takže asi všade 🙂 To mi najviac chutí a podobá sa na normálny cukor. Dávam si ho do kávy už asi 10 rokov ale to sacharínové neznášam bléé 🙂

alen24
12. jún 2012

no ja mam teraz to cyklamatove zo zltym vrchnakom a dnes som ho pouzila prvy krat..asi to nebola vhodna kombinacia so sus.mliekom-inac to sus.mlieko kupujem stale v tescu ale nejak toto balenie ide do slana...necham ho asi na langose a skusim kupit dalsie 🙂

jenn
12. jún 2012

@alen24 to fakt? 😀 ja som tu našla taky perfektny recept na nutelu a taka je užasna že som to za chvilu zbaštila 🙂

alen24
12. jún 2012

@jenn aky mas recept?

penelope111
12. jún 2012

@alen24 Ja mám tiež sušené mlieko s tesca 🙂 Ale tá nutela tiež nebola žiadna výhra sme to tu akurát včera rozoberali, že nejako ten cukor nechce osladiť to kakao ale slanú som ju nemala tak asi mlieko nebolo nejako v poriadku.

alen24
12. jún 2012

@penelope111 asi lebo ja som to sus.mlieko uz mala viac krat a bolo take fajne ze som ho jedla aj ciste 😀 ...ale mam nove balenie a ked ho ochutnam ide do slana 😒

jenn
12. jún 2012

@penelope111 ake suš. mlieko kupuješ v tescu?.... klasicke v krabičke okolo 4,30€?... pozerala som či je niečo lacnejšie no na nič som nenatrafila a toto sa mi zda dost 😖

mimajada
12. jún 2012

Ahojte žienky, ja som dnes začala s diétou. Mám otázočku, keďže receptíkov je veľa. Na Dukanov chlieb. Musí b´byť s tými otrubami? Našla som recept bez : 1 vajce, 3 lyžice bieleho jogurtu 0%, 1 lyžica maizeny, a trošku prášku do pečiva....MÓŽE byť, prosím? koľko mi z toho výjde, ak máte niektoré skúsenosť. ĎAKUJEM

penelope111
12. jún 2012

@jenn Nie nie tam ako je káva je odtučnené sušene mlieko a stojí okolo 1 eura.

jenn
12. jún 2012

@penelope111 ved u nas su tam aj sušene mlieka a smotany do kavy a nič tam nevidim ine o 1€ už vobec nie ....no musim to popozerat poriadne a to ma aku gramaž? aj sojove mlieka su tam oproti su hned kavy....

zuzu188
12. jún 2012

@penelope111 aj ty? 😀..aspoň nie som sama 😀

ninimini
12. jún 2012

@alen24 ja mám z tesca tekuté modrý vrchnák stojí okolo 99centov

penelope111
12. jún 2012

@jenn To je akože mlieko do kávy má to 200 g.

jenn
12. jún 2012

@penelope111 ahaaaa tak to musim pozrieť ...dakujeeeeem 🙂

cleo02
12. jún 2012

@alen24 ja pouzivam steviu 🙂

natahli
12. jún 2012

ahojte no dnes to je des. ☹ ☹ .uz neviem čo do huby jem ako tank a stale som hladna ☹ ...čo si mam dať vodu som pila viac ako 2 l..už ani nič nemožem ...jedla som už aj otruby aj babovku,jogurt ,kuracie maso,vajcia...tu už pomože len zalepit hubu😀 😀

jenn
12. jún 2012

@natahli niečo mi to hovori 😀 lepšie povedane niekoho mi to pripomína 😀

jenn
12. jún 2012

dievčence ja som sa vas chcela ešte spýtať možem pomalšie respektivne vobec nechudnut preto že si dost aj pečiem varim , každy den daky tvaroh zo sladidlom, dolky, puding a podobne ...proste som sladka ☹ kamaratka čo drži so mnou ona si vobec nepečie pečivo, ani nerobi nič sladke že to nepotrebuje a pekne o 6kg viac ako ja...ja po troch týždnoch stale len 2kg dolu 😠 ☹

natahli
12. jún 2012

@jenn ja po troch týž. 3 kg ☹ ...ale cm mi idu dole 🙂 ...no mam ten isty problem ako ty milujem sladke .. maso nemusim mat vobec..ale sladke mi neberteeee 😀

alen24
12. jún 2012

@cleo02 A KDE KUPUJES? 😉

kkkatarinkaaa
12. jún 2012

ahojte
tak ja dnes este len druhy den,ale pekne poctivo ako sa patri 🙂 tak dufam,ze to pojde dole aj mne..ako vam,ste bohovske 🙂
kolegyna drzi tiez,po prvej faze ma - 6kg 😵 super motivujuce....

kkkatarinkaaa
12. jún 2012

stevia je to umele sladidlo?

penelope111
12. jún 2012

@natahli Niekedy keď chýba cukor človek je stále hladný skús si dať kocku čokolády 🙂