Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 Tak to dúfam 😀
@penelope111 určite! 🙂
@zuzu188 aha 🙂 no tak to si hadam uz doprajem aspon nejaku zeleninu teda zajtra... vobec nic mi nechyba, len ovocie strasne... Ale som prekvapena ako dobre sa da najest pri tej dietke 🙂
no a tahala som, lebo vsade citam ako sa najviac chudne pri tej prvej faze a ja stale nic 😢 no tak som si hovorila ze potiahnem trosku dlhsie a mozno nieco pojde, ale zatial nic 😒
mna dnes strašne boli zuby ale hrozne 😢 😢
@zuzu188 V sobotu podám správy ako to dopadlo 😀 Len neviem ako dopadne víkend lebo od piatku do nedele tu budem mať kamošku a tá nevie že držím dietu a ako teraz navariť 😒 Manžel bude v piatok robiť chlebíčky jaj jaj to zas bude 😀
@ninimini žiadna sláva zo zubami nezávidím ☹
@penelope111 ahoj Penelopka, ano, ta vazecka je akoze ta placka - kazdy to inak vola ....dnes som na obed upiekla dorne kuarcie stehna 😀 😀 😀 aky si mala den ? lebo ja kriticky ☹ ☹ ☹
@nicky182 Unás sa volá zemiaková placka - zemiaková baba 🙂 Ale dnes sa to dalo akurát ked som bola s manželom v tej reštike tak si dal ryžu s nejakým mäsom tak som len kukala ako by som si dala ryžu, ale mi tiekli sliny 🙂 A pri druhom stole mal jeden chlap krásne opekané zemiaky s nejakým mäsom vyprážaným juj to boli ešte väčšie sliny 😀
no babulky moje, dnes som urobila zasadne rozhodnutie - to kilo co sa na mna nalepilo pocas vikendu ma nahnevalo a aj to ze mam centimeter viac na bokoch. Som sa za svoju pazravost (a to nielen cez tento uplynuly vikend ale aj predtym) nastvala a kedze tento vikend ideme k "svokrovcom" kde sa neodvazim doniest si svoju sunku, chlebik a podobne, lebo to priatelovej babke proste nevysvetlim - tak od buduceho pondelka si idem dat 2 dni cisto BD, potom tyzden naspat 2 faza a potom opat tretia ale uz 100% podla predpisov. Prisla som na to, ze asi v tych pravidlach predsa len nieco bude a ak nechcem postupne pribrat vsetko naspat, musim ist riadne a drzat sa. Drzim aj vsetkym palce aby prehreskov bolo minimum 🙂
@penelope111 to si viem zivo predstavit, aj jaaaa by som si dala zemiaky 😀 😀 😀 dnes som robila "detom" piskotovu nepecenu tortu s kyslej smotany, neviem co mam teraz za napady, ked je MM doma, mam furt tendenciu vyvarat piect ...zjedla som kus tej torty, a SKORO som zjedla dcerke brumika, od vcera ho tu mam otvoreny, mala nechela, ale nezjedla som ho , heheh ...poobede som la nakupnu horucku, ale sebe som si nic nekupila, iba malej a MM ....vypadla som po dlhom case s kamoskou ...joooj 3 hodiny sme tam motali ..... 😀 😀 😀
@penelope111 budem čakať 😀..daj si vtedy BZ dni a máš 🙂..to jej nebude podozrivé 🙂
@nicky182 Je to hrúza stým jedlom a ešte teraz prd ms katastrofa všetko by som si dala 🙂 Ale už mám princa doma kúpeného 😀 Ale by som si dala vyprážaný syr 😝 to bola slinka 😀 To som ja tak bola na nákup pred dvoma týždňami, že idem si niečo kúpiť no a doniesla som si dve zmrzliny a na seba nič 😀 To boli nákupy 🙂 Ja ked mám mm doma tiež mu vyváram a tak ale ked je v práci sa mi ani nechce variť 🙂
@zuzu188 Však sme sa bavili, že v sobotu by sme sa išli niekde aj najesť tak som rozmýšľala že si dám rybu ale musím niečo aj uvariť, no ale poraď čo 🙂 Minule som jej spravila hranolky a nejaké mäso a ja som hranolky nejedla som sa na žlčník vyhovorila. Takže asi kebab? A mohla by som si konečne spraviť tortilu a jej by som kúpila. No to nieje zlý nápad 😀 Vidím, že som si aj sama na otázku odpovedala nejako som sa rozpísala 😀
@cleo02 No to stými babkami poznám 😀
@penelope111 ja som ti chcela napísať pečienku 😀 😀 😀..ale ty máš lepší nápad 😀
@zuzu188 Pečienku si asi v piatok spravím, ale dala by som si tu karfiolovú ryžu aká bola ked si ju robila? No ale neviem lebo zajtra idem s manželom zase robiť a stávame ráno o 4 a netuším kedy sa vrátime takže zajtra obed v reštike 😒 Tak neviem či v piatok nedám BD a na noc budú chlebíčky nachystané ked s kamošku prídeme 🙂
@nicky182 Ako si prosím ťa robila tie tortili? A išlo ti to dobre robiť?
@penelope111 hmm..asi si ju v piatok spravím k tofu..bola výborná,aj manžel ju chválil,že chutí ako klasická 🙂
@penelope111 ta placka bola len jedna, pockaj kuknem ten recept ...bola fajna ..zajtra si spravim ....a niekto tu spominal kebab, asi ZUZU ...ako sa to robi ? len sa naprudko restuje maso s korenim ci ako ?

@renata32 dúfam,že bábo podrastie a o týždeň už bude všetko v poriadku..silno držím palce