Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 haaa Penelopka, ti ma vies vzdy povzbudit 😀 dakujem ...."cestoviny" si sprav, najlepsie so zleninou alebo syrom...za 1 minutu je hotova .... ja som dnes robila tu akoze vazecku ...aj to je fajne ....za hodinku vsetko hotove, mu 😀zovi som spravila zemiakove placky sebe otrubova, mam ju rada, je chutna ....uz prisla kamoska ci az vecer pride ?
Baby, dnes mi prisla kniha Dukanova dieta, tak ak by ste potrebovali nejake info, napiste, vycitam 😀 zelam Vam pekny den bez prehreskov .... 😎
Caute baby od pondelka sa chystam na tuto dietku;D neviete mi dat len take vseobecne info kolko by som mohla zhodit za 7 tyzdnou???? Diky
Baby konečne bude teplo a to budeme malo papat a vela pit..v stredu aspon kilo dole 😀 😀
Dik, no ja viem ze to je individualne ale chystame sa na dovolenku a potrebovala by som tak 6 kg schudnut keby bolo viac nenahnevam sa;D
@penelope111 ďakujem 🙂
@penelope111 vzdy lepsie ako nic 😀
@nicky182 Ale kdeže okolo 17 ideme najprv von aj s ostatnými "kamoškami" a táto čo bude u mňa na víkend hneď ide somňou a bude tu až do nedele. Nič nestíham nemám ešte ani navarené upratané, nič.
@penelope111 😀...už sa na tú "ryžu" tak teším 😀
Už som mala vypnutý pc musela som ho ešte zapnúť tak som sa najedla tej karfiolovej ryže ledva funím 😀
ahojte...
chcem sa este spytat...majolenka light a tatarska omacka light sa moze? ako dresing a pod.... 🙂
A ja sa pridavam ked jem napriklad kuracie meso,asi si nemozem dat na tochili omacku ze?🙂ale dala by som siiiiiiiii..baby dajte sem vsetky pre info a motivaciu ze kolko ste vazili,ta ay cas schudli a kolko a aky je vas ciel hmmmmmm?No ja vaha 65,16 den Dukanovskej diety -3 kila,do ciela ostava 7 kil:.)
ja som zacinala s vahou 58kg teraz -3 za 1 mesiac...no nic moc ☹ ale aj cm su dole 🙂 ..cielova vaha 54-53kg 😀
Baby v II faze striedate cisto bielkovinovy den s bielkovinovym + zelenina? A v tej knizke,DD su aj recepty????
@zuzu to vazne sa moze ta tekuta chilli omacka? 😝 ale tam citam ze obsahuje cukor a tak ale moze sa teda?jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😉 zajtra teda kuuuuuuuupim🙂)))))))tak ty si krasne schudla🙂) @natahli ty chudnes z vahy ktoru v podstate ja chcem mat,zavidim Ti v dobrom:.))) @jaja urcite to stihnes,ja urcite zajtra naberem mame oslavu ale budem sa krotit:.))))))) ja si striedam dni presne ako pises jeden den cisto BD a druhy BZ:_)
@penelope111 ahaaa, zelam ti dobru zabavu, asi tu cez vikend nebudes ....uvolni sa, zabav sa a nacerpaj nove sily 😀 😀 😀
@kkkatarinkaaa nie nemoze sa tatarska ani dresing ..urob si vlastny z jogurtu, tvarohu cottage cheesu ..prinajhorsom - este raz prinajhorsom z kyslej smotany 10% ....ja viem, ze tieto pochutinky su velmi fajne, aj ja ich mama rada ....musime pockat 😀
@ejuskaaa dietu som zacala 26.5. neviem kolko je to dni 😀 povodna vaha 67,9 teraz 62kg ...tyzden mi vaha stala, potom sa to pohlo ....posledny tyzden tiez vaha stala, no boli prehresky 😠 moj provy ciel bol 63, co som splnila uz pred 2 tyzdnami, no pokracujem na 60 a bohvie co dalej 😀 😀 😀
Vzhledem k tomu ze manzel uz ma 5kilo dole behem 3tydnu a ja bych uztaky potrebovala neco schodit dole...nasla jsem si na nete, ze dukanka se muz epro kojici matky tez, jen se zacina treti fazi..., manzel je v druhe fazi tak to budem mit apson podobne a nebudemvyvaret na vicekrat🙂no jsem zvedava ..plan je minus 13kg 😀 zacinam od pondeli snad...

@alen24 no ved prave, ze mam malo do ciela, a nejdem to dat .... ☹ citim na sebe , ze v podstate mimovolne povolujem ....vcera to ale bolo ovela lepsie, normalny dukanovsky den ...bojujem !!!