Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
baby prosim vas kolko ste schudli v prvej faze? ja mam za 5 dni prvej faze dolu len 1,5 kg... ☹ ☹ cakala som aspon -2-2.5kg... zajtra si moze dat konecne zeleninu? ako to robite vy v 2 faze? iba na obed trochu zeleniny a akej? dakuje pekne 😉
No dnes vonku to dopadlo asi tak, že akože " kamoška" bola ticho tak som sa ozvala, že či nikto nevidí, že som schudla tak začala, že ano všimla som si a skončilo to tak, že povedala, že aj ona musí schudnúť má asi 50 kg. No čo už s takými ľudmi 🙂 Tak si budem užívať s druhou kamoškou čo je celý víkend umňa 🙂 Tak sa tu majte pekne a ked sa mi bude dať tak sa ozvem Pa pa 🙂
Dobre raaanko🙂 @lenka11o8 to si na tom este dobre,ja som v prvej faze co trvala desat dni schudla len 1,5 kila takze ty za 5 dni dobre,u mna to ide strasne pomaly...ked mas aj zelenininovy den mozes jest kolko chces nie ze iba na obed trocha:.) ja jedavam,kaúustu cinsku,redkovku,cibulu,papriku paradajku uhorku..🙂 @zuzu188 nuz dam na teba a dnes si nakydam:.) dufam ze nepriberiem,lebo ja si nedavam len trocha ale trocha dost ale budem sa krotit:🙂))
tak baby...minulý týždeň mi váha ukazovala 86 kg,dnes tam bolo 84,9 kg (-7,6 kg,do cieľa 11,9 kg)..za týždeň dole 1,1 kg,tak žiadna veľká tragédia,že od stredy mám + 0,6 kg 🙂...minulý týždeň som sa nemerala,tak po 2 týždňoch brucho -1 cm (-6,2 cm) a stehno -0,6 cm (-5,5 cm)..som šťastná prešťastná 🙂
Konecne dnes po 6tich dnoch zmena na vahe -1.1kg 🙂 2cm dole v pase a 1cm dole v bokoch ;) tesim tesim 🙂
ach jaj ja som sa teraz vazila aza tie 3 dni absolutne ziadna zmena 😠 ,ze co robim zle..nevadi behom buduceho tyzdna musim dat dole 2 kila aj ked neviem co bude:.))))dnes ta oslava no uvidme.. @natahli tricka aj ja ako tak aj ked vidno to na bokoch ked si dam tricko,ale stehna rit to je hroza:-
@zuzu188 Gratulujem Zuzi 🙂
@penelope111 Ďakujem...keď vidím,ako idú tie cm dole,tak ma tá váha až tak netrápi 😀..teraz som si dala cieľ do soboty ísť pod tých 84 kg,tak sa to hádam podarí 🙂 ...ty si na tom ako?
@zuzu188 Ja som sa ani nevážila radšej 😀 Som zas porušila aj včera aj dnes 😀 Ale cm mi idú dole aj zo stehien a z bokov čiže zo zadku ale brucho už tri týždne rovnako 😠 Idem skúsiť odmerať a na váhu sa postaviť aj ked po raňajkách je to asi zbytočné 😀
@zuzu188 Takže presne ako som hovorila váha od včera + 1 kg. A skoro po troch týždnoch merania boky - 2 cm a stehná - 2 cm a brucho nič 😒
@penelope111 cm ti šli krásné dole 🙂..len tie kg sa nás držia ako kliešte 😀..ja si idem dať podstivý víkend,tak uvidím ako dopadnem 🙂..na raňajky som mala párky so žemličkou (malý mi jej zjedol štvrť) a pred chvíľou jogurt..na obed bude asi acidko,lebo sa mi nechce variť a večer si spravým praženičku 🙂
@zuzu188 No len ten pás nie a nie dole, al v utorok ms a potom asi začnem trochu brušáky robiť ak sa mi bude chcieť 😀 No ja si dám zas poctivý týždeň lebo teraz sa to nedá 😀
@penelope111 po MS pôjde všetko dole 🙂
@penelope111 hiii, akoze si nevsimla ? opica jedna .....kasli na nu, aj tak si kocka a zelam ti pekny vikend ....1 priapden 2 prehresky su povolene 😀 😀 😀 😀 😀
Cavte baby, co robite ? ja som dnes akcna ..spravila som si tvarohovu zmrzlinu, peciem si cesnakove zemlicky - vlstny recept 😀 a poobede sa s dcerkou pomocime v bazeniku ...dala by som si nieco dobre na pitie, nejaku malinovku - citronadku ....ak poznate nejaky fajn recept na osviezujuci drink, sup s nim sem ...PS. ...v lete pijem vodu s uhorkami, nie kyslymi 😀 😀 😀 zdrave a chutne, vyskusajte 😀

@nicky182 hihi 😀..no to pochybujem..ja budem mať teraz určite + kg na váhe a nie -,lebo som bola tento týždeň pažravá 😅...a navyše,ty potrebuješ dať dole už len 2 kg 🙂..to máš zachvíľočku 🙂