Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@nicky182 Tak dnes aj ja dosť v pohode čo sa čudujem, ale ešte neprišiel večer ten vždy býva kritický 🙂
Ahojte dukanky 🙂 docitala som Dukanovu knihu ...velmi motivujuca ! chcela by som Vas podporit k "nehreseniu", ja som tiez ta, ktora zje nepovolenu potravinu - ujo Dukan pisal, ze je to v podstate normalne, ALE rapidne spomaluje proces chudnutia, samozrejme je to zavisle od mnozstva ....vzdy sa to tu "zvrhne" na diskusiu o prehreskoch, myslim si, ze je to dobre, pretoze uprimne priznate - prizname, ake je to tazke a ze nas vsetko pokusa ...hlavne, ak dietu drzime dlhsie obdobie ... prave sem mozme napisat svoje pocity - chute, mne to napriklad pomaha, nie som sama s tymto problemom ...no ak budeme nadalej porusovat budeme chudnut do VIanoc 😀 Takze zeny podme na to a pekne papajme co mame !!!! Navrhujem, aby sem kazda, ktora ma nejaky napad napisala, ako oklamat chut na sladke alebo ine nepovolene potraviny ....Dakujem, ze ste precitali az do konca 🙂 zelam pekny zvysok dna ..cmukes
caute baby, po predlzenom vikende opat doma, vikend nemal s dietou niec spolocne - spominana navsteva - a zajtra idem podla mojho minulotyzdnoveho planu. dam si zajtra "ultralahky" den voda a mozno nejaky ten tvaroh, potom dva BD dni a potom aspon tyzden akoze druha faza, potom budem pokracovat tretou podla toho ako sa bude vaha hybat, vazenie po vikende az zajtra rano bude, som zvedava 🙂
@zuzu188 Okúpaná? 🙂
ahojte, ja som zacala dnes 🙂
@penelope111 Penelopka ako sa drzis ?
v pohodicke, az som bola z toho milo prekvapena, no vecer to bolo zle ked som deckam cistila pomaranc a moja malinka ma donutila zjest jeden mesiacik :D ale zajtra sa polepsim 🙂
@nicky182 No mám to komentovať? Radšej nie lebo zas tu budú samé komentáre o tom že sa tu len prehrešky robia 😀
neee radsej to nekomentuj 😀 zajtra uz budem na 100% dukanka 🙂
@penelope111 hmmm, ale ja chcem vediet ako sa ti dari a aky si mala den, nemusi sa len jedla tykat 😀
@nicky182 Aha 🙂 A však taký nudný 🙂 Som prala a nudila sa len sa tak motkala lebo sa mi nič nechcelo 🙂 A ty si čo porábala?
@penelope111 a nebola si niekde pri vode ? ja sa skvarim na slnku cely vikend a aj dnes ..bola som u maminy, ma vzdy v pondelok volno, tak sa mala poclapkala v bazene .... 😀 som zvedava co kamoska, ako ste sa mali ?
@nicky182 Bola som s kamošku v sobotu pri vode trošku mám spálený chrbát 🙂 No manžel do večera v práci a samej sa mi nechce chodiť nikam 🙂 S kamošku dobre sme rovnaká krvná skupina 🙂 Tá sa spálila ešte viac ako ja takže super víkend 🙂
Ahojte Dukazienky🙂!Neupieklii ste sa dnes,strasne teploooooooo..baby odkedy jem aj zeleninu mi narastlo zas brucho a mam pocit ze aj sadlo na bou to prco?ved dodrzujem,ci cinska kapusta sa nemoze?mam pocit ze priberam mam velke brucho a som tarbava..zajtra s aodvazim..ach..stracam motivaciu nejde to dole zo mna..ale nevzdam to..
dobre ránko dukažienky, ja nesladím nič, umelé sladidlo mi nechutí, takže dúfam, že keď si upečiem nejaký ten koláčik podľa receptov zo stránky www.dukanovadieta.com, že mi to až tak vadiť nebude 😀
@ejuskaaa Kapusta sa môže, ale nafukuje 🙂 Ako striedaš BZD a BD?
@mischel66 Časom si zvykneš na tú chuť sladidla 🙂
@penelope111 ja uz som si zvykla a da sa povedat ze velmi rychlo 😀 😀
@penelope111
@nicky182
@zuzu188 tak ahojte už som doma krásne vykupaná relax nebol deti ma ničili a dukan išiel úplne mimo ani vám nepoviem čo som jedla lebo tu majú problémy s prehreškami ako som čítala🙂) a o 1kg viac

@natahli myslis tu tvarohovu zmrzku ? je vyborna 😀