Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
ahojte baby, ja som sa dnes celkom drzala planu, do obedu som bola len na vode, poobede somsi dala uz maly olovrant a hlavne vela vody, aj tak ma to teplo zmohlo, mala som dovolenku tak som trosku behala hore dole po meste a teraz ledva zijem, zajtra do prace bleeee ked si to predstavim ☹
@penelope111 práveže môjmu malému sa také teplo páči..aspoň sa môže kúpať vonku na dvore 😀..ale na praxi vidím teraz samé RZP-čky..asi čo ľudia poodpadávali
@zuzu188 No ani sa tým ľudom nečudujem. Včera večer mi ostalo špatne ma horúčava zalievala a dnes mám to isté ešte aj nádchu mám a kýcham. Však to je choré aby som bola chorá v takomto teple 🙂
@penelope111 ja kýcham teraz iba vtedy,keď je to najnevhodnejšie 😀
@zuzu188 😀 tak to je dobré 😀
@penelope111 to teda je 😀 😀 😀
@penelope111 neveris, ale myslela som na teba, spolu so @zuzu188 a @ninimini ste mi prirastli k srdcu 😀 som rada , ze si si oddychla, aj to treba ...my sme mali taky rodinny vikend len ja manzel a dcerka ...po sto rokoch sami, svokrovci boli prec 😀
@jenn vies co, s tym umelym cukrom je to aj pre mna zahada ...niekedy na zaciatku diety som "testovala" na sebe , ze ci ma na mna sladidlo nejaky vplyv-negativny a zistila som, ze nema ...dokonca ujo Dukan odporuca sladidlo aspartam v neobmedzenom mnozstve, aj ked niektory vedci ho oznacili ako jed, co sa vlastne nepotvrdilo ...umele sladidlo ma 1 kaloriu ...hmmm...tak si osladme zivot 😀
@nicky182 Jasné, že aj mne 🙂 Svätá štvorka 😀 Ináč ked budeme chudnúť tak ako chudneme tak tu budeme ešte dlho spolu 😀
@nicky182 Ináč Nikuška ms si dostala?
@ejuskaaa ako ta tak "sledujem" mas problem s ubytkom vahy ...skus nam prosim napisat co vsetko cez den zjes - kolko a kedy, kolko vypijes, ci velmi solis a hybes sa ....cinska kapusta sa moze, ak mas problem s nafukovanim daj si espumisan, priapdne by to chcelo viac vlakniny z tejto zeleneniny napr. uhorka, baklazan, zeler, cuketa, spenat, kel, brokolica, petrzlen ....alebo z lekarni v praskovej forme ...ak si dobre pamatam mala si problem aj so zapchou, vlaknina pomoze ...este jedna vec, telo sa brani ako vie, cize moze trvat dlhsiu dobu, kym zacne palit tuky a kalorie a zacnes chudnut, neboj sa, skusime ti tu pomoct ako vieme 😀
@penelope111 no ved toto Penelopka, takze co to pre nas znamema ? nezrat hovadiny a pekne papat 😀
@nicky182 Ale vieš ja vás nechcem opustiť tak preto prehrešky 😀
@penelope111 jasne, ako hodinky dorazili kedy mali 😀 v tomto teple to bolo na naervy, lebo sa mi zdali silnejsie ako inokedy...fuuuj ... 😝 aspon som lal menej chut na sladke a celkovo na prehresky ...podla mna by zeny po porode uz MS nemuseli mat .... 🙂
@penelope111 ano, je mi to jasne, si zlata 😀 nieco by som si dala fajne -sladke , ale nie zase babovku ....
@nicky182 Ja som si dlho nerobila bábovku 🙂 Mala by som si spraviť. Dnes je môj najkritickejší deň zo všetkých a stále čakám na ms len brucho ma bolí 😒
@penelope111 a nemala si mat ms okolo 18teho ? mame tak narovnako ....
@nicky182 Ja som mávala pondelok ale po prvom mesiaci DD sa mi posunuli na utorok no a teraz sa mi asi zase posunú 😠

@ninimini moja bola taká včera spala až pol hodiny a celý deň robila len zlobu