icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

nicky182
19. jún 2012

@lucyfuk77 chapem ta, mne vaha stala nejaly cas, ale potom to slo dole ....kolko by si chcela schudnut ?

jenn
19. jún 2012

@nicky182 čo tak zbežne prosím ťa všetko za cely den spapaš???... nech mam predstavu či aj ja niekde nerobim chybu kedže aj zo mna to ide ako z chlpatej deky 😖

ejuskaaa
19. jún 2012

@nicky182 asi si uvedomujem moje chyby,sice nehresim ziadne prehresky..ale jem v podtstae len raz za den vecsinou na obed,lebo doobeda nestiham,maly mi dava zabrat sme celel doobeda pravidelne vzdy vonku,vratime sa najem sa a potom uz nic ..pijem malo asolim vela...jem stiriedavo kuracie meso,sunku,sem tam coottage,zo zeleniny jem papriku paradajku,kapustu a cibulu..naprikladm dnes,cottage a sunka a k tomu chilli omacka s nizotucnym jogurtom..zle? apotom uz nic..ja uz neviem..dnes je 19 den..ubytok 4 kila ale vyzorovo mam pocit ze priberam..teda nie len pocit..vidim to..zas mam brucho to na boku mi zas vyliaza z gati a uz nevyliezalo..zeby to bolo tou vodou a solou?Tak pohyb mam len taky ze s malym..mala by som zas zacat na steperi podla Teba?

lucyfuk77
20. jún 2012

@nicky182 ja potrebujem 13 kg min. Najlepsie 15...

katkaolejka
20. jún 2012

Ahojte, aj ja sa pridávam, zatiaľ som schudla 2,5 kg, ešte by som potrebovala dať dole tak dve kilá, ale potrebujem motiváciu 🙂 🙂 🙂 .

katkaolejka
20. jún 2012

Baby prosím napíšte mi, či cvičíte, ja chudnem podľa knihy Dukanova diéta z vydavateľstva Noxi a tam píšu, že treba denne chodiť aspoň pol hodinu. Tak vystupujem z električky skôr a tiež chodím pešo po schodoch, stačí to? Čo robíte vy?

penelope111
20. jún 2012

@ejuskaaa Málo ješ a málo piješ 🙂

penelope111
20. jún 2012

@katkaolejka Stačí 🙂 Cvičiť by sa aj tak nemalo lebo naberieš svalovú hmotu a nebudeš chudnúť. Takže chôdza zatiaľ stačí 🙂

maznacik007
20. jún 2012

tak dievcata pridavam sa .... ak teda mozem.... otruby mam kupila som v DM.... a mam par otazok... teraz teda mam bielkoviny podla tej 1. fazy a plus tie otruby 1,5 lyzicky... co je dobre pit okrem teda cistej vody.... moze sa zihlavovy caj? mam vlastnu nasusenu zihlavu... pohyb zatial planujem len klasiku prace v zahrade a plavanie v bazene ... v takomto teple si na ine netrufam...

alen24
20. jún 2012

@ejuskaaa musis jest pravidelne 5 krat denne a ela pit ,menej solit 😀

alen24
20. jún 2012

@maznacik007 ano 1,5 pl otrub denne ,mozesaj caje ...

jenn
20. jún 2012

dievčence chcela som sa vas pýtať normalne som ostala v pomykove ked mam BD vtedy sa vyhybam aj sladidlam??? čiže nič na sladko?... či nerobim v tomto chybu lebo toto som neriešila ked som mala na niečo sladke chut som si niečo už len pripravila 😖

ninimini
20. jún 2012

@zuzu188
@nicky182
@penelope111 aj vy ste mi prirástli k srdiečku už som sa na vás tešila 🙂) dnes iba dukan tak si držme palce ešte 0,4 dole a budem na tom ako v piatok🙂)

mischel66
20. jún 2012

ahojte, no môj mužíček si včera večer objednal pizzu ☹ joj ale som sa musela premáhať a ešte ju tak s chuťou jedol predo mnou ☹

nika83k
20. jún 2012

Ahojte dukanky.Ja som na DD mesiac,dole mam 6 kg,prehrešky samozrejme su a aj budu toho som si vedoma,hlavne to pivko v tomto počasi osvieži ako nič,ale to je len občas nie každý den 😝 Chodzu nedodržiavam,kedže mam situaciu aku mam,nemam kde decka dat tak behame len po meste,alebo po ihrisku,to je všetko čo k tomu robim...Dietka mi vyhovuje,vobec niesom hladna,tekutin mam dostatok niekedy aj 3-4 litre denne,ked občas zhrešim nič si z toho nerobim,hlavne to ovocičko teraz laka,jahodky ,melon,....Ale to si fakt len oddobnem pre uspokojenie chute ,nenapraskam sa s tym do sýta 😀 Prajem vam skvele výsledky,ja mam ešte vela pred sebou.... 😵

cleo02
20. jún 2012

@mischel66 s tymto mam problem aj ja, priatel ma pizzu rad a preto ked ideme sem tam do mesta tak si ju da...ja len slintam potom .-D zatial odolavam tak drzim palce aj tebe 🙂

cleo02
20. jún 2012

@jenn sladidla podla mna nemaju vplyv na to ako den mas, ja ich pouzivam stale 🙂

mischel66
20. jún 2012

@cleo02 no veď to a tak provokačne ju jedol a ešte si ma doberal "veď daj si" 😀

katkaolejka
20. jún 2012

Ahojte, prave som zistila, že vydavateľstvo Noxi dalo na svoju stránku na facebooku recept na placky z ovsených otrúb, skúšali ste ich niekto?

nicky182
20. jún 2012

@jenn rano zacinam poharom mlieka s Carom (pol lyzicky), potom o hoinku si upeciem chlebik s cimkolvek alebo ak nestiham, am si opat mlieko, obe - v BD den si dam vacsinou grilovanu rybu na panvici alebo pecenu v alobale, pripadne masko na stave alebo s ressingom, obcas pecienku....potom hodinu pooobede kava, tvaroh s bielym jogurtom na sladko, biely jogurt osladeny, okolo pol 5tej si dam acidko (kefir) , sunkovu rolku,tofu a na veceru vacsinou to co mi ostalo z obea, alebo si dam tuniaka ci surimi ...v BZ den si robim casto na obed cestoviny s paradajkovou omackou a tofu, a na veceru si robim zeleninovy salat bud cisty alebo s tuniakom ....moj jedalnicek nie je prave najpestrejsi, teraz ked uz mam 2 kg do konca, snazim sa 🙂 dnes som mala na obed zapecene morcacie prsicka v smotanovej omacke (nizkotucnej, nemala by sa, ale dala som si to prvy krat, aj tak sa smotana v podstate pri peceni vypari - vraj 😀 )

nicky182
20. jún 2012

@ejuskaaa vies, ja nie som odbornicka na tieto veci, len vychadzam z tohto fora- co tu baby pisu, a z knihy ...4 kg za 19 dni je super cislo, ja som schudla za mesiac 4 kg 😀 princip tejto diety spociva aj v tom, ze mozes jest neobmedzene povolene potraviny, cim viac jes tym viac telo spaluje, pretoze vie, ze zachvilu dostae dalsiu davku jedla, je to priama umernost - mam to odskusane ...cize ked jes raz za den, telo si "jedlo" uklada, lebo vie, ze dostane zase az o 24 hodin ...pokial nezacnes pravidelne jest, nepojde to dole, skus to s mliekom, ak mas rada (ja ciste nevypijem aj ked je sladke, preto si davam Caro, alebo si daj Bolero, ci kakao), nestihas, otvor chladnicku a upi si , aj ked je nizkotucne, da sa to rata za "jedlo"...najprv by si mala zacat po malych porciach kazde 2-3 hodiny...ja tiez niekedy pri malej nestiham, ale na jedlo si vzdy najdem cas, uvidis, aj tebe sa to podar ...a este som zabudla, vzdy ked idem von, berem si zo sebou acidko...teraz je sice horuco, no aj tak nieco vydrzi ...a pitny rezim-kup si kofolu 0% cukru a tu pi, ak mas problem, je sladka, dobre ti padne...menej sol, lebo sa zavodnujes, sposobis si zdravotne problemy ...

nicky182
20. jún 2012

@ejuskaaa steper si nechaj na 3. fazu na spevnenie 🙂

nicky182
20. jún 2012

@lucyfuk77 ahoj, no nie je to az tak vela 13 kg ....primerne sa touto dietou da schudnut cca 10 kg za 2 mesiace, PRIEMERNE..niekto aj viac ....co si vcera jedla ?

nicky182
20. jún 2012

@katkaolejka ahoj, ja necvicim, pohybu mam dost pri malej 😀 chodza staci ...potom v 3.faze cvic 🙂

nicky182
20. jún 2012

@jenn a co ta zneistilo ? mozes umele sladidlo kedykolvek, ma len 1 kaloriu a kolko ppotrebujes 😀

nicky182
20. jún 2012

@mischel66 hiiii , no teda gratulujem ti, ze si neporusila 😀 urob si aj ty pizzu , nie je sice taka fajna ako "naozajstna" z muky ale oklame aspon oci 😀 😀 😀

renata32
20. jún 2012

Ahojte kocky,tak dnes som bola u lekara,uz aj s predoperacnymi.Este pred vysetrenim som mu hoorila,ze mam taky pocit,ze vsetko je v poriadku,Ked mi robil sono,povedal,ze mam dobry pocit,ze vidi aj srdiecko,ze bije,Normalne som sa rozplakala od stastia,aj on bol rad,a hned j roztrhal papiere,Taaaaaaaakkkkk sa tesime. 😀 😀 😀 😀 😀 Dakujem Vam vsetkym velmi pekne za podporu,ktoru ste mi cely cas davali,Som stastna,ze som Vas nasla 🙂 🙂 🙂 🙂

nicky182
20. jún 2012

@cleo02 a to ani ty si si uz nedala pizzu ? normalne ta obdivujem , ako to bravurne zvladas 😀 si moj vzor Cleo 🙂

nicky182
20. jún 2012

@renata32 Renkaaaa, tesim sa s tebou , velmi, normalne som dojata, myslela som na teba dnes - je streda, ze co bude ....boze, tak si len davaj pozor na seba a milacika maleho ...dufam, ze ostaneme v kontakte 😀 cmukes

nicky182
20. jún 2012

@nika83k gratulujem ti, mozes byt na seba hrda, je to krasny vysledok, len tak dalej 😀 pokusenie ako je melon a jahody nieje take strasne, maju vela vody ale aj veeela cukru ..hmmm...