icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

jenn
20. jún 2012

@renata32 no vidíš moja srdečne gratulujem to malinke je velka bojovnička alebo bojovník a všetkym nam to dokazalo 🙂 teraz si už len s radostou a hlavne v klude vychutnavaj tehulkovanie ...opatruj sa a nie že na nas zabudneš pekne k nam zavitaj aspon každy den 😅 ..držkaj sa teším sa spolu s tebou 😉

penelope111
20. jún 2012

@maznacik007 Ahoj. Môžeš čaje, vodu, minerálky, colu zero alebo light 🙂

penelope111
20. jún 2012

@jenn Sladidlo môžeš aj v BD aj v BZD 🙂

cleo02
20. jún 2012

@nicky182 no nie je to az take ruzove so mnou, dva vikendy po sebe som bola na oslavach a bez obmedzovania sa, takze apson cez tyzden sa snazim drzat sa, bojim sa pribudania centimetrov 🙂

cleo02
20. jún 2012

@renata32 fuf no esteze mas take dobre citenie, jak si lekar nemoze take nieco vsimnut ze je vsetko okej a tak zenu vystresovat? tesim sa s tebou, davaj na seba aj malicke pozor 🙂 a drzte sa 🙂

mischel66
20. jún 2012

@nicky182 hej uz som si vytlacila recept 😀

zuzu188
20. jún 2012

@renata32 jééj 🙂..teším sa s tebou 🙂

natahli
20. jún 2012

@renata32 som velmi rada 🙂 🙂 ako som pisala deticky su velmi silne ..tak teraz prajem vela zdravicka..a vychutnavaj si ten krasny pocit 😀 😀

zuzu188
20. jún 2012

akurát si varím obed..nevedela som nič vymyslieť tak dusím kur. prsia so šunkou a potom do toho kydnem kečup 😀..dúfam,že to bude jedlé😀

natahli
20. jún 2012

@zuzu188 a nemas recept na tofu ja som si ho dnes kupila ale to je asi vsetko...este som ho nikdy nerobila.. ☹

zuzu188
20. jún 2012

@natahli dala som tu raz recept na tofu guličky so zeleninovou omáčkou,ale teraz neviem,na ktorej strane je

zuzu188
20. jún 2012

jediná výhoda,že manžel šiel do Kóreje je,že mi kúpi tie dukanovské cestoviny,ak bude stíhať 😀

penelope111
20. jún 2012

Jaj baby toto počasie ma zabíja 😠 Už máme vyhriaty byt tak mám zas krásne točáky a ledva dýcham 😠

lucyfuk77
20. jún 2012

@nicky182 fiha, teraz si ma zaskocila, normalne som si nevedela spomenut, no uz to mam 😉ranajky jogurt a ovs.vlocky, obed sunka, prazenica z 2 vajec posypana nizkotucnym syrom, paradajky, salatova uhorka, vecera makrela, paradajky, paprika a druha vecera trocha syra a krabie tycinky...

nicky182
20. jún 2012

@cleo02 pocuj, ujo Dukan v knihe pise, ze pokial dodrzujes pravidla 3.fazy, netreba sa bat pribudania hmotnosti ci cm ....samoska, je to individualne ...ty si bojovnicka, tak by sa ti to nemalo stat 😀 mna caka oslava v sobotu, skor alkoholicka ako "jedla" ... 😀 😀 😀 vraj 2 deci bieleho - 30 minut chodze 😀 😀 😀

nicky182
20. jún 2012

@lucyfuk77 jaaaj, ovsene vlocky nie su povolene - iba ovsene otruby ! priapdne este psenicne ...aky syr ? ja som syry vyradila, max mozzarelu light 1 do tyzdna,nejes na desiatu a olovrant ? mala by si jest aspon 5x denne, staci mensie porcie ...posledne jedlo 2-3 hodiny pred spanim ...malo bielkovin jes ....zelenina by mala byt len popri bielkovinach ...a tvaroh ti nechuti ? bud na sladko alebo ako natierku .....

lucyfuk77
20. jún 2012

@nicky182 ja mam preklad knihy kde su vlocky povolene.. tak potom neviem. Denny prijem bielkovin je 1,5 nasobok z mojej hmotnodti. Tvaroh jedavam, sem tam si dam par lyziciek, niekedy nedesiatujem, ale ked chodim von zo synom na prechadzku kupujem si na desiatu sunku.. syr kupujem v rakusku 3% mensi som nikde nenasla

nicky182
20. jún 2012

@lucyfuk77 tie vlocky ma zaskocili, lebo v mojej knihe nie su, a otruby jes ? ...3 % syr mame aj tu Pierko sa vola, len je tazko zohnat a nie je bohvieaky chutove ..neviem potom preco ti vaha nejde dole, ked jes povolene potraviny ..... 😒

lucyfuk77
20. jún 2012

@nicky182 robievam si z otrub take placky a davam si ich len tak take horuce a chrumkave... Rozmyslam, ci to nie je sj tym,ze som pred nedavnom rodila, mozno sa telo brani...ine vysvetlenie nemam :-/

zuzu188
20. jún 2012

@lucyfuk77 ani ja nemám v knihe nikde napísané,že sa môžu ovsené vločky...nepreložilo ti to zle tie otruby?

jenn
20. jún 2012

dievčence a čo bicykel pri dukanke? to by snad šlo či ani to moc netreba prehanat???? 😕

nicky182
20. jún 2012

@lucyfuk77 jaaaaj, ja som si len teraz vsimla, ze mas male mimi ...tak co sa tu cudujeme ...este si pod vplyvom hormonov 🙂 asi treba este pockat s dietou ...hmm ....ale je to na tebe 🙂 a babo male pocuva ?

alen24
20. jún 2012

@renata32 tak to je super velmi sa tesim s tebou ... 😉

zuzu188
20. jún 2012

@jenn určite môžeš 🙂..ja tento týždeň každý deň na 10-15 min. cvičím na stepperi

cleo02
20. jún 2012

@nicky182 sak to, ze ak sa dodrziava 3 faza, lenze ja aj napriek snahe trosku dost odbocujem v poslednom case 🙂 ale tak snad sa umudrim a aj toie chute trosku opadnu, teraz tlacim kalerab 😀

lucyfuk77
20. jún 2012

@nicky182 ano ano pocuva 😉 no len nech ten natlak hormonov netrva dlho ... Nech nie som ako balon 😉

lucyfuk77
20. jún 2012

@zuzu188 kamoska zijuca vo francuzku mi to prekladala...no ale je to mozne...zajtra zacnem otrubami. No aj tak si myslim, ze az taky rozdiel tam byt nemoze...

zuzu188
20. jún 2012

@lucyfuk77 otruby sú iba obal toho zrnka,obsahujú veľa vlákniny a dosť zasítia,lebo zväčšia svoj objem v žalúdku 🙂

ninimini
20. jún 2012

@renata32 ahoj no čo ako

ninimini
20. jún 2012

@renata32 až teraz to čítam 🙂) bože to je nádhera velmi sa tešíííím 🙂) neskutočne to bábo je rovnako silné ako jeho maminka 🙂) to bábo ta ešte prekvapí uvidíš🙂) celý čas som na teba myslela a vedela som si predstavit čo prežívaš mne hovorili že malá bude mat asi dawnov syndrom tak som dúfala a verila toto dukanovské dietatko nás tu všetkým dá vediet že ked sa chce dá sa všetko takže mu dakujem🙂)