Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 no ja skor vodovy den by som brala, mlieko cely den mne velmi nevonia, hmm no co varit - to by sme si kazda prisposobili komu co vyhovuje, ale ide o to aby sme naozaj ani raz nezhresili, ja mam este niekde moj jedalnicek s ktorym som zacala dietovat, mala som tam pizzu, kuracinku, ryby, tvaroh, sunka a samozrejme dukonove pecivo...
dievcence kysle uhorky sa mozu aj v BD aj v BZD? 😒
baby tak dnes som bola na nakupy....ze velkost 38 😀 ....parada tesim sa a po 10 rokoch som si kupila mini suknu 😀 😀
@penelope111 aha tak potom je to ine, ja som myslela ze len mlieko pit 🙂 potom je to v pohode 🙂
@cleo02 Ok dohodnuté 🙂 Len by sme si mohli napísať kto čo bude variť alebo tak. Len dúfam, že sa ochladí lebo ja teraz ani nevarím sa mi nechce v tomto hnusnom teple 🙂
dievčence zavinače môžme? 😕 a zmrzlinu jedavate čitam že tuk tak 4% ale zaleži asi na sacharidoch vela že? 😕
@penelope111 nooo ja zatial planujem striedat toto:
ranajky: dukanov chlebik so sunkou alebo tuniakom alebo zelenina alebo hamandex,
na desiatu mam ja kazdy den kavu s mliekom,
obedy bud kuracie prsia na prirodno, alebo narychlo opiect, nejaka ryba upecena a k tomu kysle uhorky (BD) alebo so zeleninovym salatikom ci kyslou kapustou (BZ), pizza so syrom a sunkou, dukanov knedlik s madarskym gulasom z kuracich prs, kuracia polievka s maskom (ja davam aj srdiecka), zeleninova polievka
olovrant: to si dam tvaroh s bolerkom alebo puding, kalerab,
vecera: palacinky dukanove, tvarohove dukanove mufinky, otrubova kasa
kedy co budem robit este neviem, podla toho kedy co budem mat kupene alebo na kolko budem mat cas, ale hlavne si musim chystat den vopred aby som si to mohla vziat do prace
@zuzu188 Mňam super to vyzerá 😀 Moja večera: hlávkový šalát, rajčiny, uhorka, mozzarella, olomovské syrečky a čili dresing 🙂
@penelope111 aj ty máš BZ deň? 😀...hmm...ty máš tiež super večeru 🙂...ja som to zapila ešte colou light 🙂
@cleo02 Tak to máš super vymyslené akurát ma zarazila ta zelenina 🙂 Nechcela si iba BD celý týždeň? Ja zas párky, kuracie udené stehná, jogurty, tvaroh, kefír - raňajky večere. Obedy netuším 🙂 Kuraciu čili polievku nejaké mäsíčko na prírodno a ďalej neviem 😀
@zuzu188 Ja ani neviem aký mám deň 🙂 Mala som na to chuť 🙂 Ja pijem Zero na každý deň mám jednu flašu 😀
@penelope111 nie nie, prve dva dni BD, potom striedat, nevydrzala by som uplne bez zeleniny 🙂
@penelope111 tak to máš dobré 😀 😀...ešte si musím dať otruby..ale máme ešte stále pokazenú rúru,tak si ich zas musím kydnúť do kefíru ochuteného 😒 ...až mi je blivno,keď si na to pomyslím 🤐
@cleo02 Aha tak som to nepochopila 🙂 Ja by som radšej tých 5 BD dala ak sa mi bude dať 🙂
@zuzu188 Neišli mi dať príspevky. Ja som u babky jedla v jogurte otruby 🙂
@penelope111 ja som si už zvykla na žemličky
Dobre ranko dievcence, vcera sa mi nedalo poodpisovat - neviem coi zase bolo tomuto "KOnovi" 😠
Dnesne vazenie: Minuly piatok 62 kg, tento piatok 61,2 kg , cize za tyzden mam dole 0,8 kg ...Do ciela 1,2 kg 😀 tesim sa z vysledku ...no viete co je zaujimave ? ked som mala davnejsie tuto vahu pripadala som si nejak stihlejsie, teraz sa mi to tak nejavi ....stehna zadok brucho a boky sa drzia s tukom ako kliest ...hmm ...drzte sa dievcence, neporusujte a pekne papajte 😀 😀 😀 pekny den kocky
@penelope111 slova do boja, drzim ti palce ....presne tak, nerozculuj sa 😀
@penelope111 boze, ja ked pocujem olomoucke syrecky normalne ma napina ...blee 😠 neviem preco sa mi tak znechutili ...ako ti je Penelopka ?

@cleo02
@penelope111 baby pridávam sa k vám aj ja ...chcem tak už par dni len samej mi to akosi nejde a ked nas bude viac bude to super 🙂 mohli by sme si zostavit jedalniček daky aspon približny nech idem aj ja konečne tvrdo nato 😠