Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 takze polo pracovny vikend ? svokor je Jan, ide varit gulasc, on robi taky poctivy, na bravcovej masti (veeeela), povyvara bocik, rebra, a veeela korenia...je fajny, ale nedam si, neviesm sice ako sa vyhovorim, bo on sa isto urazi ....hmmm a vecer v sobotu idem na zurku po sto rokoch ...kamoska mala 30rokov, tesim sa jak male decko 😀 😀 😀 😀 ideme 5 bab, z toho 4 maju po 40kg tak sa budem pekne vynimat ...jedna z tychto 40 kilovych si stale mysli, ze je tucna 😀 😀 😀 manzel ide zase na chatu pozret, cize cez vikend ani ja nevarim ....dcerka bude u nasich 😀
@nicky182 Tak to máš super víkend 🙂 Taký oddychový 🙂 Ja by som išla niekde na dovolenku už ma to nebaví v tom byte 😒
@nicky182
@penelope111
@zuzu188 tak od zajtra idem naplno dukana už sa musím naozaj prinútit strašne sa na seba hnevám tak už nech konečne začnem chudnút lebo ma porazí zo seba
@penelope111
@zuzu188 no ja ked to prepočítam tak už mesiac som mimo raz sa držím inokedy nie tak ma to už jeduje do dovolenky musím vydržat 😔 v pondelok ma príst ms tak som ako sud
@ninimini Ja mám to isté tento mesiac ked sa to tak vezme tak mám za mesiac dole len nejakých 1,5 kg lebo schudnem, priberem a takto dookola 😠
@nicky182 to urcite tym porom zostala som taka sirsia takze ked aj mam menej na vahu vzhalodovo nie a ide ma z toho rotrhnuuuuuuuut,ale dnes som to fakt posrala..svokre som nevedela povedat nie,takze som vypila jahodovu penu a kyslu sosovicovu polievku zjedla..myslite ze som pribrala vela? NO ja musim ist na 55,ale tych 6O musim mat do konca mesiaca..)
chcela by som od zajtra zacat tuto dietu na jedalnom listku je jedal viac mam si vybrat vzdi len jedno a ziadnu prilohu si namam dat k tomu iba napr. lososa a nic ine ?kupila som si otruby ale psenicne v kauflande ovsene som nenasla take asi byt nemozu ci ano?
@rodinkav vitaj medzi nami 🙂..jesť môžeš koľko chceš a kedy chceš 🙂..nemusíš sa riadiť jedálničkom na stránke,zostav si vlastný podľa seba a podľa toho čo máš rada...pšeničné sú iba tolerovaná potravina..ovsené zoženieš aj v DM-ke a Tempe (pri strukovinách)..v prvej fáze ich ješ 1,5 pl a v druhej fáze 2 pl denne..najlepšie je,keď si z nich niečo upečieš
@penelope111 ano oddychovy, ale maximalne kaloricky ...najprv pojdeme ku kamoske na byt sa najest - 2 druhy strudle, oblezene chlebicky, mozzarela s paradajkami, rozne natierky a pecivo, kopec chipsov a kolacikov ...toto je nase tradicne menu pred odchodom do baru ...supeeeer 😎
babule,tak dnes celý deň bez akéhokoľvek prehrešku 🙂..môj dnešný jedálniček:
R-praženica
O-varené kuracie prsia so žĺtkovou omáčkou
V-otruby s ochuteným kefírom
2V-mlieko so škoricou 🙂
@ejuskaaa jahody nie su az take sladke, a ani ta sosovica nie je uplne katastrofa...je najdietnejsia so strukovin - aj ujo Dukan ju odporuca ...zahustena ale bola co ??? aj ja by som si dala sosovico na kyslo, ja mm radataketo polievocky fajne ...no co uz, je to v tebe, treba sa zajtra trosku "uskromnit" ... 🙂
@nicky182 Tie víkendy sú najťažšie 🙂 No ale však sa musíš dobre napapať veď nebudeš na lačno piť 😀
@zuzu188 uhm, mas pravdu, cez tyzden vtom nevidim nejaky problm, rychlo som si zvykla, cez vikend bude hrosie, ale su to len 2 dni 😀 😀 😀 do konca juna a dost ....nemozes zase schudnut na 50 kil, co si obleciem ????len ta ritka a stehienka sa nejak nadaju presvedcit, aby polavili ... 😠
@penelope111 no ved toto...davnjesie ked som bola len tu u nas v krcme, vypila som 2 deci bieleho a normalne ma chytilo a bolo mi dost tazko z neho ...fuuuj ..tak sa ani zajtra velmi nechystam pit, lebo mi je hned na grc ....nie ako "za mladi" 2 dni po sebe v alkoholickom opjeni a nic mi nebolo 😀 😀 😀 v nedelu by som riadne skuvinala a moje dieta by to asi tazko pochopilo 😀

@penelope111 veď to 😒 ...už aby som mala doma tie cestoviny