icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
24. jún 2012

inak včera som robila kuracie pečienky so šampiňónmi...boli vynikajúce 🙂

500g kuracích pečienok
1 konzerva krájaných šampiňónov
cibuľa
trochu oleja
mleté čierne korenie
soľ

Pečienky rozrežeme na hrubšie plátky.
Na olejom vytretej panvici opražíme posekanú cibuľku,pridáme šampiňóny a podusíme.
Pridáme pečeň,osolíme,okoreníme ju a opečieme.Podlejeme trochou vody a krátko povaríme.

penelope111
24. jún 2012

@ninimini Však ja si dám potom aj s tebou pár BD keď budeš chcieť lebo ja určite poruším 🙂

zuzu188
24. jún 2012

@penelope111 spln je 3-tieho

penelope111
24. jún 2012

@ninimini @zuzu188 Tak spln je 3.7. 🙂 Deň ktorý nemám rada 😠 13 rokov od mojej nehody 😠 a teraz pozitívne myslenie: deň kedy som sa druhý krát narodila 😀

zuzu188
24. jún 2012

@penelope111 čo sa ti stalo?

penelope111
24. jún 2012

@zuzu188 Bola som spolujazdec jedného debila 😀 Jemu sa nič nestalo. A ja? No bez komentára lebo by som to tu do rána písala 😀

zuzu188
24. jún 2012

@penelope111 čiže autonehoda..fúú

jenn
24. jún 2012

baby ja neodolavam nanukovým tortam 😖 ...som hrozna dobite ma 😅 a tiež melonom .... moje slabosti ...sladkosti mojich milovanych som sa vzdala ale tomuto povedat zbohom v tomto teple nedokažem 😠 😕

penelope111
24. jún 2012

@jenn Melón je ešte v pohode len tá torta 😝

jenn
24. jún 2012

viete čo som ale zistila až ma to samu prekvapuje? ja som si po mesiaci ako držim DD dospela k zaveru že mna absolutne nelakaju jedla ktore som predtym bežne jedavala vobec mi nechybaju a to icj nadalej pripravujem pre zvyšok rodinky ... ja už som tak nasmerovana na tie moje povolene potraviny že sa lien k nim naklanam 😀 nooo až na ten melon a nanuk.tortu 😕 ale pssst 😅 ešte toto si odpustit a tie kila sa pohnu riadne dolu konečne ... si aspon myslim 😖

jenn
24. jún 2012

@penelope111 ved to 😖 ale napriklad miša ma minimum tuku aj sacharidov všimni si 😅

penelope111
24. jún 2012

@jenn Musím sa pozrieť 🙂 Ale ty si mala klasickú nanukovú tortu, nie? Ja som si dala tvaroháčik 😀

jenn
24. jún 2012

@penelope111 nooo dnes hej 😝 .... ach ja hriešnica 😀

nicky182
24. jún 2012

Ahojte baby, aky bol vikend ??? ja som mala vyborny ...no Dukanovsky ani trochu 😒

penelope111
24. jún 2012

@nicky182 No pochvál sa 🙂 U mňa nič také zaujímavé a boli aj nejaké prehrešky u mňa 😀

nicky182
24. jún 2012

@ninimini pocuj, ja si robim tie tofu placky, ale pridala som si do toho skrob, cca 1-2 lyzice ...boli super chrumkave 😀

nicky182
24. jún 2012

@ninimini drzim palce drziiiim ....super !!!!

nicky182
24. jún 2012

@penelope111 Penelopka, mam nejaku depku ci co ...s MM mame daku krizu ci co, v podste nic vazne nedeje, ale ...hm ...v sobotu sme s babami oslavovali kamoskinu 30tku, najprv na byte, potom v bare v meste ...dobre sme sa zabavili, vypila som 5 gintonicov ...po 2 mesiach som zjedla chlieb, celozrnny ...kamoska robi vyyyyborne oblozene chlebky, tak som dsi dala, napiekla aj strudlu - tradicne, no zjedla som iba 1 kusok, radsej ten chlieb som si vychutnala 😀 nejdem sa nejak dospat, dcerka dneska bola rozblaznena, tak uz ledva vidim, no musela som Vam este napisat 🙂 dnes soms is dala zase kolacik, svokor oslavoval meniny, len som zobkala zeleninku z misy a sunku ...no tento moj MM ma dako trapi, depku som nemala uz 100 rokov, tak som z toho hotova nejaka ... 😢

penelope111
24. jún 2012

@nicky182 No tento mesiac je nejaký divný 🙂 Najprv ja depku teraz ty 😒 Pekne ja už som sa trochu naladila na to, že musím sa držať a pekne dietovať som zvedavá do kedy mi to vydrží. Najprv čakám na ms potom ked príde neskutočné bolesti a pred chvíľu mi odpadlo s predného zubu čo som mala nadrobené takže krásne zubárovi musím ísť 😠 No a čo sa týka toho tvojho mm tak nemám slov len dúfam, že si to čo najrýchlejšie vyriešite a depka zmizne 🙂

cleo02
24. jún 2012

@penelope111 ja mam tiez morcacie stehno (tesco ma akciu 😀) mam urobene aj ako rezne aj na stave kocky 🙂
drzim palce vsetkym, co ste sa od zajtra rozhodli pridat a ist poriadne bez prehreskov 🙂

penelope111
24. jún 2012

@cleo02 To ani neviem že tesco má akciu 🙂 Musím ísť pozrieť 😀 Ja mám to stehno už asi 2 mesiace v mrazáku sa mi ho nechcelo robiť 😀 Vidím, že ty si sa už krásne pripravila 🙂

cleo02
24. jún 2012

@penelope111 trosku som si to uz naplanovala: na ranajky, asi duk. chlieb so sunkou, desiata kava s mliekom, obed morcacie s kyslou uhorkou, olovrant bolerov tvaroh a na veceru uvidim
joj inak nasla som to malinove bolero, co som doteraz nemala a dokonca aj bolero s chutou cerveneho hrozna, som nan zvedava 🙂

penelope111
24. jún 2012

@cleo02 Pekne to máš naplánováne nie ako ja 😀 Ja si musím zohnať jahodové bolero, ale zatiaľ je moje najoblubenejšie malinové a hruškové 🙂

zuzu188
24. jún 2012

rozmýšľam,že si urobím seitan,nakrájam ho na rezance,šupnem do mrazáku a budem používať ako prílohu cez BD...myslíte,že to môže byť?

alen24
25. jún 2012

@penelope111 jahodove som este nevidela ...tiez pouzivam len hruskove a malinove 😀

alen24
25. jún 2012

dievcence...mam nove hrnce...bude sa varit na pare 😉

zuzu188
25. jún 2012

@alen24 kde to bolero,či ako sa to volá zoženiem?..ja som ho zatiaľ nikde nevidela ☹

penelope111
25. jún 2012

@alen24 Niekto mi písal, že je aj jahodové 😒 Júj taký jahodový tvaroh 😀 Asi máme rovnaké chuťové bunky 😀

penelope111
25. jún 2012

@zuzu188 V malých obchodoch ako jednota, bala a CBA 🙂 Ja chcem tiež spraviť seitan a používať ho ako prílohu len stále sa mi do toho nechce 😀

cleo02
25. jún 2012

@penelope111 ano je aj jahodove, dokonca som vcera videla aj ceresnove, ale to som si nekupila, na malinove sa dnes tesim 🙂