Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Ahojte...ako si robite palacinky..dakujem 😀 😀
tak na to že mám ms a mám 79,9 kg som spokojná dúfam že sa po skonční prekvapím
@penelope111 tak hádam mi bude chutiť 😀
@natahli ahoj klikni na link, tam sú 3 recepty na palacinky 🙂 http://www.dukanovadieta.com/fotogaleria/sladko...
Baby, ak mate chute na sladke, kupte si radsej KOFOLU bez cukru, je sladena prirodnym sladidlom stevia ..ma 1 kaloriu 😀 alebo Cola ZERO ...ujo Dukan pise, ze jej mozte vypit neobmedzene. pekny den 😀
Kocky,kazdy den,sem k Vam nakuknem,krasne sa drzite,musim Vas pochvalit. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@ninimini No super po ms ti to určite pôjde dole. Už ma dobiehaš 🙂
@natahli Ja som robila tieto ale bez škorice a mlieko presne neviem koľko som dala podľa oka 🙂 A ešte som dala 2 lyžice škrobu a 1 lyžicu vanilkového pudingu aby mali takú vanilkovú vôňu 😀 http://www.dukanovadieta.com/products/palacinky...
@renata32 Ďakujem Renka a ty sa máš ako?
@penelope111 ,dakujem,fajn,Fakt nikto nechce tu moju svokru? 😀 😀 😀 😀
stale jem chleba a zemiaky,to co mi chybalo,tak asi idem dobehnut 😀 😀 😀 😀
je tu aj niektorá,čo začala tento týždeň? 🙂
vy ste tu už tak super rozbehnuté a ja som ešte na začiatku 😉
@renata32 Zakop ju niekde 😀
@nicky182 hej robím si placku na palačinkárke, no keďže som si pripravovala mäsko na inej teflónke, tak som na ňu šupla aj placku a tá sa mi na ňu tak prilepila, že som ju len rozdrvila a všeto som si spolu zmiešala, vyzeralo to síce akoby to už raz niekto jedol, ale bolo mi ľúto tú placku vyhodiť 😀 😀 😀 však v brušku sa to aj tak pomieša 😀 😀 😀
polievka uvarená,díte spí,tak ešte ugrilovať kuracie stehná a môžem obedovať 🙂

@mischel66 ďakujem aj ja som strašne rada 🙂
Môj manžel je po mame,pažraví a na sladké. 😒 Ale keď som mu povedala že s ním nebudem provozovať sex kým nechudne,pretože mal 130 kg,a že je obézny ☹ 😝 ,tak začal hneď chudnúť a hlavne zdravo. 😀 Veď mu nechcem zle,ešte by som s ním rada strávila niekoľko desiatok rokov a aby sme sa dožili spolu staroby. 😉 Jeho mama umrela pred 2 rokmi na cukrovku a nikdy sa nekontrolovala,aj keď som mala strašne dobrú svokru,čo hocikto nemôže povedať 🙂 Takže nábeh má po nej 😒