Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 ano ...aj ja som si kupila garnier... 😀
@alen24 A ako dlho ho používaš a si sním spokojná? A máš mlieko alebo gel? Segra mala gel a bola sním spokojná, ale ja som zohnala iba mlieko 🙂
Od kedy sa môže tofu?
Ja by som mala mať zajtra krabie tyčinky - ja ich mám strašne rada môžem zjesť aj 10 šulčekov-to je asi jeden balík 🙂 ?
ja stale rozmyšlam čo sa da take vziat zo sebou ked ideme na cely den preč do prirody 😖 asi si budem musiet urobiť dobrovolne na silu vodový den 😀
langošom som odolala a tak mám ďalší úspešný deň za sebou 🙂
raňajky- acidko a žemlička
obed- cesnačka a grilované kuracie stehná
olovrant- tvaroh s pomarančovým bolerom
večera- grilované kuracie stehno
@penelope111 teba už nedobehnem 🙂) tebe to ide krásne
ešte som zabudla napísat že dnes som umývala okná zajtra pokračujem a zajtra idem konečne po roku ku kaderníkovi teším sa teším🙂) len dúfam že to ten moj malý vydrží lebo mamina ani na krok jedine sním🙂)
@ninimini Neboj sa ja to zase poseriem a ty ma krásne dobehneš 🙂 My chceme ísť na dovolenku tiež koncom augusta 🙂 Kam sa chystáte? Ešte aby sme sa tam nestretli 😀
@penelope111 Penelopka, garnier je super, odporucam 😀 na celulitidu najlepsi vichy lipo-pell peelling a nivea, to su moje overene tutovky ..zjemnia a vypnu pokozku 😀
@nicky182 Používam ho zatial len tretí deň tak som zvedavá 🙂 Ale mám doma aj niveu 🙂 No a teraz ktorý je lepší 😀 Vichy je dobrý ale aj dosť drahý 🙂 Kedysi pred pár rokmi som používala dove a ten bol výborný, ale potom ho už pos... 😀
Ahojík baby-ste fakt super, skvelo sa držíte, mna čaká zajtra váženie- držím sa jak sa dá, ale pár prehreškov bolo--končí rok a mali sme posedenie so školičkovými detmi, robila som koláčiky- nešlo neochutnať ☹( ☹(ale od zajtra snáď to dám.
Niekto tu zháňal ovs.otruby, nemáte ich tam v Globuse v dia kutku a zdravej výžive?ja som v čechách, tak tu je Dm,tam majú vela vecí,aj v Tescu je veľa....a ešte- spomínate krémy-super, že to niekto rieši-teraz používam tiež Garnier-s tým rollonom-velmi som spokojná, je to na stehnách pekne vidieť, pokožka je spevnená-používám asi 2 týždně...tú niveu používala švagrinká, tiež je super, len tú som tu u nás nevidela.Tak až pojdem na to Slovensko,opatrím si...Držte sa!!!!ahojík 🙂)
Dobré ránko dnes som v noci dostala menštruáciu,som ako 100kg,dúfam,že nenaberiem to čo som zhodila,asi by ma .... 😒 lebo som neschudla ani deko od včera ☹ ☹ ale dúfam len,že je to kvôli menštruácii 😒
@erika115 ja chcem dať dole 30kg, pribrala som späť aj to čo som po pôrode schudla ☹ ☹ ☹ a to všetko kôly nášmu super stravovaniu, celý deň nič a večer dobre, že nie o 23tej večera, no a keď sme minule boli v meste a som sa zbadala vo výklade, tak som sa až zhrozila ako strašne vyzerám 😠 😠 😠

Ako sa dnes držíme?