icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

penelope111
28. jún 2012

Ako sa dnes držíme?

mischel66
28. jún 2012

@erika115 prvú fázu som držala 10 dní, schudla som 2,5kg, ale zo všadiaľ mi išlo o 3cm dole (hrudník, boky, stehno, paža akurát pás stagnuje ) a dnes som sa postavila na váhu a dalšie 0,5kg dole 😉

mischel66
28. jún 2012

@nicky182 ta tak mi to vyšlo 😀 dnes som mal taký väčší upratovací deň a zajtra môžem zas, lebo môj diablik chce papať len a len sám a keď papá je špinavé všetko 😀 😀 😀 a teraz si drahý zmyslel vyprážaný syr 😀

mischel66
28. jún 2012

@nicky182 no moja mi jedla aj v nedeľu grilovanú rybku 🙂 šalátik som si robila ľadový šalát, paradajka, redkvička, uhorka, opečené bez tuku tyčinky a na to trošku bieleho jogurtu 😉 a zajtra si spravím tofu keďže BD ma čaká 🙂

alen24
28. jún 2012

@penelope111 ano ...aj ja som si kupila garnier... 😀

penelope111
28. jún 2012

@alen24 A ako dlho ho používaš a si sním spokojná? A máš mlieko alebo gel? Segra mala gel a bola sním spokojná, ale ja som zohnala iba mlieko 🙂

erika115
28. jún 2012

Od kedy sa môže tofu?
Ja by som mala mať zajtra krabie tyčinky - ja ich mám strašne rada môžem zjesť aj 10 šulčekov-to je asi jeden balík 🙂 ?

erika115
28. jún 2012

@mischel66 super a to ty chceš koľko schudnúť? Ja by som chcela dať dole 15 a to mám byť 7 dní v prvej fáze.

jenn
28. jún 2012

ja stale rozmyšlam čo sa da take vziat zo sebou ked ideme na cely den preč do prirody 😖 asi si budem musiet urobiť dobrovolne na silu vodový den 😀

zuzu188
28. jún 2012

langošom som odolala a tak mám ďalší úspešný deň za sebou 🙂

raňajky- acidko a žemlička
obed- cesnačka a grilované kuracie stehná
olovrant- tvaroh s pomarančovým bolerom
večera- grilované kuracie stehno

ninimini
28. jún 2012

@zuzu188 koncom augusta približne🙂)

zuzu188
28. jún 2012

@erika115 tofu môžeš od 1. fázy a krabých tyčiniek môžeš zjesť koľko chceš

ninimini
28. jún 2012

@penelope111 teba už nedobehnem 🙂) tebe to ide krásne

zuzu188
28. jún 2012

@ninimini tak to dáš dole všetko dovtedy 😉

ninimini
28. jún 2012

ešte som zabudla napísat že dnes som umývala okná zajtra pokračujem a zajtra idem konečne po roku ku kaderníkovi teším sa teším🙂) len dúfam že to ten moj malý vydrží lebo mamina ani na krok jedine sním🙂)

ninimini
28. jún 2012

@zuzu188 kiežby

penelope111
28. jún 2012

@ninimini Neboj sa ja to zase poseriem a ty ma krásne dobehneš 🙂 My chceme ísť na dovolenku tiež koncom augusta 🙂 Kam sa chystáte? Ešte aby sme sa tam nestretli 😀

erika115
28. jún 2012

@zuzu188 juj tak to si ma potešila,zajtra si dám mnam 🙂

nicky182
28. jún 2012

@mischel66 fajny salatik, manaam ....ja si dvam tiez tofu v BD dni ..ja mam zajtra BZ, a zrejme posledny den 2.fazy ..uvidim, kolko ukaze vaha zajtra rano 😀 😀

zuzu188
28. jún 2012

@ninimini určite!

nicky182
28. jún 2012

@penelope111 Penelopka, garnier je super, odporucam 😀 na celulitidu najlepsi vichy lipo-pell peelling a nivea, to su moje overene tutovky ..zjemnia a vypnu pokozku 😀

nicky182
28. jún 2012

@jenn presne som aj toto dnes riesila, chcme ist buduci tyzden na kupalisko na cely den, neviem co si mam zobrat ...mliecne vyrobky mozem nehcat rovno doma ...takze asi len dukanov chlieb a voda 😀 😀

jenn
28. jún 2012

@nicky182 ved to že bude moc teplo tak ako pišeš na mliečne vyrobky možme zabudnut jedine daku zeleninu do ruky na chrumanie a vodu inak to nevidim 😀 asi sa zasobim žuvačkami a tou vodou 😀

nicky182
28. jún 2012

@jenn my sme si vzdy brali zo sebou iba dynu na kupko, zasytila 😀 musis si potom spravit BZ den a teda len tu zeleninku chrumkat, nie je to vyhra, co ? 😠

penelope111
28. jún 2012

@nicky182 Používam ho zatial len tretí deň tak som zvedavá 🙂 Ale mám doma aj niveu 🙂 No a teraz ktorý je lepší 😀 Vichy je dobrý ale aj dosť drahý 🙂 Kedysi pred pár rokmi som používala dove a ten bol výborný, ale potom ho už pos... 😀

patrulinka
28. jún 2012

Ahojík baby-ste fakt super, skvelo sa držíte, mna čaká zajtra váženie- držím sa jak sa dá, ale pár prehreškov bolo--končí rok a mali sme posedenie so školičkovými detmi, robila som koláčiky- nešlo neochutnať ☹( ☹(ale od zajtra snáď to dám.
Niekto tu zháňal ovs.otruby, nemáte ich tam v Globuse v dia kutku a zdravej výžive?ja som v čechách, tak tu je Dm,tam majú vela vecí,aj v Tescu je veľa....a ešte- spomínate krémy-super, že to niekto rieši-teraz používam tiež Garnier-s tým rollonom-velmi som spokojná, je to na stehnách pekne vidieť, pokožka je spevnená-používám asi 2 týždně...tú niveu používala švagrinká, tiež je super, len tú som tu u nás nevidela.Tak až pojdem na to Slovensko,opatrím si...Držte sa!!!!ahojík 🙂)

erika115
29. jún 2012

Dobré ránko dnes som v noci dostala menštruáciu,som ako 100kg,dúfam,že nenaberiem to čo som zhodila,asi by ma .... 😒 lebo som neschudla ani deko od včera ☹ ☹ ale dúfam len,že je to kvôli menštruácii 😒

erika115
29. jún 2012

@nicky182 ahojky a koľko si zhodila?,keď končíš druhú fázu ?

mischel66
29. jún 2012

@erika115 ja chcem dať dole 30kg, pribrala som späť aj to čo som po pôrode schudla ☹ ☹ ☹ a to všetko kôly nášmu super stravovaniu, celý deň nič a večer dobre, že nie o 23tej večera, no a keď sme minule boli v meste a som sa zbadala vo výklade, tak som sa až zhrozila ako strašne vyzerám 😠 😠 😠

mischel66
29. jún 2012

@erika115 a ešte písala mi jedna pani na facebooku, že ona držala 1 fázu len 4 dni a schudla tiež 30kg, no ja som pre istotu si dala tých 10dní, ten maximum, čo píše v knihe