icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

mischel66
29. jún 2012

@nicky182 jaj tak to je super, keď už si na tej váhe ktorú chceš, to je úžasné 😀 😀 😀

mischel66
29. jún 2012

@erika115 nezľakni sa pri menštruácii telo zadržiava vodu, v tomto období nemusíš nič schudnúť, ale ani pribrať ak budeš poctivo dodržiavať BD a keď ti skončí, tak to všetko zíde dole 🙂

mischel66
29. jún 2012

@jenn ja som si minule urobila placky rozrezala na štvrtiny namazala tuniakovou pomazánkou a mala som v BD dni desiatu v prirode 🙂 boli z toho dva sendviče nop a ešte som si zobrala jeden jogurt a stačilo mi to na celý deň 🙂 🙂 🙂

mischel66
29. jún 2012

@erika115 rofu môžeš od 1 fázy

zabka88
29. jún 2012

bré ránko baby, môžem sa ku vám pridať? už som dukana držala, svojho času som s nim schudla päť kíl , super to bolo ale moja pažravosť ma premohla a už ich mám aj späť ☹

erika115
29. jún 2012

@mischel66 ďakujem

erika115
29. jún 2012

@zabka88 tak vitaj aj ja som tu od pondelka 🙂
a dala som dole 3 kg,čo som rada,tak držím palce 😀

erika115
29. jún 2012

Ahojte,tak ja dnes odchádzam na dovolenku,a len dúfam,že sa premôžem a nezhreším 😉
Ideme ku kamarátke a aj ona sa chystá že by sa pridala ale až keď zhodím aspoň 10 kg,tak ju poriadne z motivujem 🙂 aj ona má problém z váhou ☹

alen24
29. jún 2012

@penelope111 no ja mam tiez gel..pouzivam asi mesiac a som spokojna 😉

zabka88
29. jún 2012

@erika115 fuuuha, tri kilá , to hneď v prvej fáze si stihla? Ja si dám prvú fázu od zajtra (nemám ešte nakúpené) do pondelka vrátane, od utorka druhú fázu..

natahli
29. jún 2012

ahojte tak ja idem teraz na 2 tyz. prec...prajem vam pevnu volu a rychle stracanie kil 😀 dufam ze ked sem pridem tak budem mat dobru spravu o nieco nizsiu vahu 😀 😀 uzite si krasne teple dni.... 😉 🙂 🙂

renata32
29. jún 2012

@penelope111 moja zlata Petka,z celeho srdiecka,prajem vsetko len to naj naj najlepsie k meninam,nech sa Ti splni vsetko po com tuzis a co si zelas,a lahke zhadzovanie kileciek,ale Ty si sikulka a ide Ti to skvele.A to najvacsie prianie,urcite sa splni,moja. 🙂 🙂 🙂

bybi
29. jún 2012

Jeej babule, ja som sa dnes postavila na vahu a kg dole, co znamena ze som uz 0.5kg pod vahou na ktoru som chcela ist 🙂 Este potiahem do nedele a prejdem do tretej fazy 😵

zuzu188
29. jún 2012

@erika115 keď máš ms je normálne,že priberieš aj zo 2 kg..ale nemusíš sa báť,lebo to je len voda,ktorú telo počas ms zadržiava 🙂

ejuskaaa
29. jún 2012

Ahojte ja len tak narychlo,viacere ste spominali ze jetecesnakovu polievku,to je dovolene aj druhej faze?co do nej davate ?:.))no auz utekam za malym dnes je ako vysinuty.:!dakujem 😀

penelope111
29. jún 2012

@renata32 Renuška ďakujem ti veľmi pekne 🙂 Veľmi si ma potešila a dúfam, že sa mi všetko splní čo mi praješ 🙂

mischel66
29. jún 2012

ahojte kočenky 😉 dnes odchádzame na prázdniny na chalupu, priebežne keď budem mať k dispozícii pc a internet 😀 budem sa hlásiť ako mi idú tie kilečka dolu 😀 😀 😀 majte sa krásne, nezhrešte a prajem príjemné a slnečné prázdninky 😀

nicky182
29. jún 2012

@penelope111 garnier pouzivam roky - aj proti celulitide bol dobry ten roll on, aj ten zlty spevnujuci ...vies co , na celku bol perfektny Dove, take zelene serum, to som si objednala od jedneho pana z netu - tu sa to nedalo kupit, posielal mi to z Francuzska 😀 stalo to 5 eur, ta nekup to 😀

nicky182
29. jún 2012

Zeny moje, idem sa Vam vyzalovat ☹ Dnes som sa ako kazdy tyzden vazila a co sa stalo ? pribrala som O,3 kg ...nechapem preco, ved som vcera zjedla iba 2 kolace ... ☹ ani si neviete predstavit ak a som nestastna, normalne mi je do revu .... 😒 Takze ziadna tretia faza !!!! MS mam mat az 8.7. tak sa ani nemam na co vyhovorit ...Suma sumarum - vaha minuly tyzden - 61,2 kg, tento tyzden - 61,5 kg, do ciela 1,5 kg ... 😠 Povodna vaha - 67,9 kg ...DD drzim 2 mesiace ....boze, hrozne mi je ...som presne vedela ze to posledne kilo nedam dole tak lahko 😠 😠 😠

nicky182
29. jún 2012

@erika115 ahoj, zatial som zhodila 7 kg, este 1 kg do ciela ...no po dnesnom vazeni nejdem do 3.fazy ...este pockam tyzden ... ☹

nicky182
29. jún 2012

@mischel66 no az take uzasne to po dnesnom rane nie je . 🙂 zelam aj tebe krasny vikend, hlavne odolaj nastraham 😀 😀 😀

nicky182
29. jún 2012

@ejuskaaa ahoj, ja som si robila cesnacku vcera - urobila som ju uplne jednodcuho podla Penelokpky mojej - voda, 2 kuracie bujony, 4-5 cesnakov, trosku bieleho korenia a je to ...no a teraz ma napadlo, dala som pol deci smotany na varenie 10% - zalezi od mnozstva polievky a asi lyzicu skrobu...a hotovo ! k tomu som si opiekla dukanov 4 minutovy chlieb a mnamka ....a potom sa cudujem, ze som nic neschudla, ked si dam smotanu ...ty si daj radsej nizkotucne mleiko akoze na zahustenie, len mne mlieko v polievke smrdi ....

penelope111
29. jún 2012

@nicky182 To nemáš s koláčov 🙂 Možno si viac včera niečo osolila alebo tak ja som mala dnes tiež + 0,4 kg lebo som málo spala a na mňa to veľmi pôsobí ked sa dobre nevyspím 🙂 Neboj nič zajtra to už bude dole 🙂

ejuskaaa
29. jún 2012

@nicky182 dakujem za recept uz aj idem robit,mam abstak po polievke a to sa moze jest v druhej faze?a kolko za tanier? Mojaaaaaa nc si z toho nerob,ze si pribrala0?3,vd to nic nie je to das dole co mame povedat my co mame pred sebou este stvovky kil zhadzovat 😀 My zajtra ideme na hody,bojim sa sama seba...

ninimini
29. jún 2012

@penelope111 pravdepodobne to talianska chceli sme íst povodne do chorvátska ale idú snami aj švagrovci tak sme sa dohodli na taliansku a ty kam ideš

nicky182
29. jún 2012

@penelope111 Penelopka dakujem ti, cey den nad tym rzmyslam, ci som malo pila, ci jedla ci co ...aj pohybu bolo dost ...ty mas dnes posledny BD den vsak ?

nicky182
29. jún 2012

@ejuskaaa ja som si dala, neviem ci sa moze, ale urcite ano, no bez smotany 😀 ej hody, to je zaberak ....zobkaj masko ... 😀

ninimini
29. jún 2012

@penelope111 aj ti želáme všetko najlepšie k meninám vela vela zdravia,štastia,lásky samozrejme vysnívanú váhu a samozrejme aby do tvojho života prišli aj detičky 🙂)

ninimini
29. jún 2012

@zabka88 ahoj nestretli sme sa náhodou pri delenej🙂

ninimini
29. jún 2012

@nicky182 ale prosím ta včera si pila určite vela vela vody a ešte sa nevyplavili to dáš vobec na to nemysli a zajtra bude všetko fuč