Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@alen24 Dala by som si 🙂
no mam taky dojem že by som mala ist radšej spat som akosi zakrikla že sa citim plno a nie som vobec hladna 😀 😀 😀
Ahoj Ejuška,nezjedz všetku nutelku,lebo by to bolo veľa.Keď si tam prečítáš ešte tak dve následujúce strany- 178,179?tam sa píše, že sa nemože všetko zjesť.Já by som sa toho prejedla...🙂))
Ahojte baby, ja som dnes nevydrzala, dala som si na veceru rozok so sunkou, bolo mi dost zle tak som musela nieco zjest, vsetkym co to zvladly gratulujem 🙂
baby, inak ste fakt dobré, len mám obavu, aby vám to nejako neublížilo.Držte sa mi, a pekne papkajte v malom množstve...Inak, keˇfd vás bolí žalúdok- nescvrkuje sa vám?ja jem celkovo menej( s tými sladidlami je to tak na hrane-cítím, že by som si to prejedla...)a tiež to cítím.Ale to je asi dobre.A cez štyri litre vody,nie je to velká záťaž pre obličky?ach jo...som ja starosta, že?
Penelopka-velmi dakujem za receptík, idem hladať...
Keby som sa neozvala- majte sa mi všetky krásně a pekně chudnite-nech sa vám darí- aj mne.
zajtra by sme mali už odísť....budete mi chýbať....
Dnes tiež bez prehreškov, ešte som bola aj cvičiť- a teda, že to bola drina-som tiež zvedavá na zajtrajšie váženie....
Majte sa miiiiii!!!!
Ahojte baby . Ja som drzala dukanku presne 3 dni , a schudla som 3kg. Kila idu naozaj fantasticky dole!!! Ale v tejto sezone ovocia ma islo rozdrapit ked som co len videla melon. Tak som zase naspat a povedala som si ze sa do toho pustim na jesen , ked nebude tolko lakadiel. Inak po tych 3och dnoch mi bolo z ryb a masa na grcanie.Akurat som mala uzasny pocit lahkosti a nebola som prezrana. Brucho padlo o 10cm!!!! Prejdem na delenu...... tak....... Obdivujem vas ktore to vydrzite!!!! Drzim palce.
Dobry vecer kocky, chvalim vsetky , ktore ste vydrzali "vodu" a aj tie, ktore neurobili prehresky 🙂 ste supeeer !!!! Zajtra odchadzam do soboty k starkej, stale vaham, ci si mam zobrat PC zo sebou, ci nie ...oddychla by som si 🙂 uz teraz viem, co vsetko "jedle" ma u starkej caka, no slubujem Vam, ze sa budem snazit porusovat co najmenej 🙂 som zvedava na Vase vazenie zajtra ..o sebe radsej nehovorim ..... 😀 vidime sa, cmukes
@nicky182 Tak si to pekne u starkej uži a držím palce aby si mala čo najmenej prehreškov 😀
Jaaaaaaj baby, dobre rano, som sa prave vazila 🙂 oproti vcerajsku po takmer vodovom dni mam -1,3 kg (aj ked bola som asi 2x na wc lebo ma trosku prehnalo, takze to bude aj tym) ale oproti povodnym 69,4kg mam dnes 62,4 (plan bol 64kg) a este stale mam MS. Aj boky zisli o 0,5 cm dole no vysnivanych 97 cm to este stale nie je. Problem je ten, ze uz dalej nechcem chudnut z prs, ale len bokov no samozrejme nejde to tak ako by som chcela
@patrulinka uži si to a hlavne hned ked prídeš zavítaj aj sem🙂)
a mimochodom dobré ránko dnes váha 77,5 spokojná som velmi 🙂)) včera som vypila 6l vody takže teraz to už len udržat🙂) a miery
prsia 102 na začiatku 112
pás 87 na začiatku 101
boky 98 na začiatku 112
stehná 63 na začiatku 69
po včerajšom VD mám -1,7 kg 🙂...ale cítim sa strašne slabá,dúfam,že to po raňajkách prejde
Dnes nahodne vazenie po 30 dnoch: -3,8kg 😎
ozaj nemáte skúsenost s fruttcom našla som ho v tescu tak som ho kupila bolero som nenašla je to naozaj super do tvarohu sú tam len umelé sladidlá aspasam a sacharín
@cleo02 Gratulujem 🙂 Šikovná si 🙂
@ninimini Gratulujem nejako si sa rozbehla 🙂 Už len kúsok a si ma dobehla 🙂 Ako to robíš s tým pásom? Ja mám na páse o 10 cm viac 😠
@zuzu188 Gratulujem pekne ti to ide o týždeň už bude na začiatku tá 7 🙂

tak ja sa uz dnes tesim na zajtrajsi obedik ...pstruh a zeleninka mnam 😉 mnam