icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

alen24
3. júl 2012

tak ja sa uz dnes tesim na zajtrajsi obedik ...pstruh a zeleninka mnam 😉 mnam

penelope111
3. júl 2012

@alen24 Dala by som si 🙂

jenn
3. júl 2012

no mam taky dojem že by som mala ist radšej spat som akosi zakrikla že sa citim plno a nie som vobec hladna 😀 😀 😀

patrulinka
3. júl 2012

Ahoj Ejuška,nezjedz všetku nutelku,lebo by to bolo veľa.Keď si tam prečítáš ešte tak dve následujúce strany- 178,179?tam sa píše, že sa nemože všetko zjesť.Já by som sa toho prejedla...🙂))

cleo02
3. júl 2012

Ahojte baby, ja som dnes nevydrzala, dala som si na veceru rozok so sunkou, bolo mi dost zle tak som musela nieco zjest, vsetkym co to zvladly gratulujem 🙂

patrulinka
3. júl 2012

baby, inak ste fakt dobré, len mám obavu, aby vám to nejako neublížilo.Držte sa mi, a pekne papkajte v malom množstve...Inak, keˇfd vás bolí žalúdok- nescvrkuje sa vám?ja jem celkovo menej( s tými sladidlami je to tak na hrane-cítím, že by som si to prejedla...)a tiež to cítím.Ale to je asi dobre.A cez štyri litre vody,nie je to velká záťaž pre obličky?ach jo...som ja starosta, že?

Penelopka-velmi dakujem za receptík, idem hladať...

Keby som sa neozvala- majte sa mi všetky krásně a pekně chudnite-nech sa vám darí- aj mne.
zajtra by sme mali už odísť....budete mi chýbať....

Dnes tiež bez prehreškov, ešte som bola aj cvičiť- a teda, že to bola drina-som tiež zvedavá na zajtrajšie váženie....

Majte sa miiiiii!!!!

mart1na26
3. júl 2012

Ahojte baby . Ja som drzala dukanku presne 3 dni , a schudla som 3kg. Kila idu naozaj fantasticky dole!!! Ale v tejto sezone ovocia ma islo rozdrapit ked som co len videla melon. Tak som zase naspat a povedala som si ze sa do toho pustim na jesen , ked nebude tolko lakadiel. Inak po tych 3och dnoch mi bolo z ryb a masa na grcanie.Akurat som mala uzasny pocit lahkosti a nebola som prezrana. Brucho padlo o 10cm!!!! Prejdem na delenu...... tak....... Obdivujem vas ktore to vydrzite!!!! Drzim palce.

nicky182
3. júl 2012

Dobry vecer kocky, chvalim vsetky , ktore ste vydrzali "vodu" a aj tie, ktore neurobili prehresky 🙂 ste supeeer !!!! Zajtra odchadzam do soboty k starkej, stale vaham, ci si mam zobrat PC zo sebou, ci nie ...oddychla by som si 🙂 uz teraz viem, co vsetko "jedle" ma u starkej caka, no slubujem Vam, ze sa budem snazit porusovat co najmenej 🙂 som zvedava na Vase vazenie zajtra ..o sebe radsej nehovorim ..... 😀 vidime sa, cmukes

penelope111
3. júl 2012

@nicky182 Tak si to pekne u starkej uži a držím palce aby si mala čo najmenej prehreškov 😀

cleo02
4. júl 2012

Jaaaaaaj baby, dobre rano, som sa prave vazila 🙂 oproti vcerajsku po takmer vodovom dni mam -1,3 kg (aj ked bola som asi 2x na wc lebo ma trosku prehnalo, takze to bude aj tym) ale oproti povodnym 69,4kg mam dnes 62,4 (plan bol 64kg) a este stale mam MS. Aj boky zisli o 0,5 cm dole no vysnivanych 97 cm to este stale nie je. Problem je ten, ze uz dalej nechcem chudnut z prs, ale len bokov no samozrejme nejde to tak ako by som chcela

ninimini
4. júl 2012

@patrulinka uži si to a hlavne hned ked prídeš zavítaj aj sem🙂)

ninimini
4. júl 2012

@nicky182 aj ty nám budeš chýbat tak si nezober aspon budeš relaxovat ale ked si ho vezmeš porozprávaš nám čo dobré si papala🙂)

ninimini
4. júl 2012

a mimochodom dobré ránko dnes váha 77,5 spokojná som velmi 🙂)) včera som vypila 6l vody takže teraz to už len udržat🙂) a miery
prsia 102 na začiatku 112
pás 87 na začiatku 101
boky 98 na začiatku 112
stehná 63 na začiatku 69

alen24
4. júl 2012

@cleo02 super vysledok...blahozelam aj ja mam ciel boky 96-97 cm 😀

alen24
4. júl 2012

@ninimini krasne si schudla ...super 😀

zuzu188
4. júl 2012

po včerajšom VD mám -1,7 kg 🙂...ale cítim sa strašne slabá,dúfam,že to po raňajkách prejde

ninimini
4. júl 2012

@alen24 dakujem🙂)

ninimini
4. júl 2012

@zuzu188 to som mala aj ja ešte maaj hlava bolela

lucyfuk77
4. júl 2012

Dnes nahodne vazenie po 30 dnoch: -3,8kg 😎

zuzu188
4. júl 2012

@ninimini no našťastie mi je už trošku lepšie,ale aj tak nevládzem okolo malého robiť ☹

ninimini
4. júl 2012

@zuzu188 daj si čokoládu ja som si musela dat tiež energia musí byt aby si neodpadla

ninimini
4. júl 2012

@lucyfuk77 gratulujem

ninimini
4. júl 2012

ozaj nemáte skúsenost s fruttcom našla som ho v tescu tak som ho kupila bolero som nenašla je to naozaj super do tvarohu sú tam len umelé sladidlá aspasam a sacharín

zuzu188
4. júl 2012

@ninimini nemáme doma ☹...a malému nechcem zjesť keksík..dám si asi lentilky

zuzu188
4. júl 2012

@ninimini mám to doma,ale moc mi to nechutí,bolero je lepšie

ninimini
4. júl 2012

@zuzu188 mne musí

ninimini
4. júl 2012

@cleo02 paráda tebe to ide

penelope111
4. júl 2012

@cleo02 Gratulujem 🙂 Šikovná si 🙂

penelope111
4. júl 2012

@ninimini Gratulujem nejako si sa rozbehla 🙂 Už len kúsok a si ma dobehla 🙂 Ako to robíš s tým pásom? Ja mám na páse o 10 cm viac 😠

penelope111
4. júl 2012

@zuzu188 Gratulujem pekne ti to ide o týždeň už bude na začiatku tá 7 🙂