icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

jenn
10. júl 2012

@mata2 prezijez neboj 😅 pozri recepty a nieco dobre si upec daky chlebik alebo dake tie zemlicky 😉

cleo02
10. júl 2012

Ahojte dievcata, na toto som prave narazila. Ja tuto steviu pouzivam a som spokojna - je sice menej sladka ako klasicke umele sladidla, ale je to prirodne preto jej davam prednost. Co mam odskusane tak cca 1 tabletka umeleho sladidla = 3 tabletky tejto stevie. http://www.shopcity.sk/tovar/Vychytavka-4285-pr...

penelope111
10. júl 2012

@ninimini Ja sa zasa nemôžem dostať pod 74 kg stále sa to drží 😠 Ináč dnes ráno som sa merala podla toho čo si sem dala takže prsia 92 pás 80 a boky 105 cm, že aká hruška 😀

penelope111
10. júl 2012

@cleo02 Tak ja neviem s tým sladidlom. Stále to nechápem, že ako to môže byť prírodné ked je to v tabletke 😒

zuzu188
10. júl 2012

po včerajšku ďalších +0,2 kg a MS ešte stále nikde ☹...jak ja to čakanie na MS nenávidím

jenn
10. júl 2012

@cleo02 mne je ta stevia horka 😒

penelope111
10. júl 2012

@zuzu188 Tak možno každú chvíľu príde ked ti váha ide hore 😒

cleo02
10. júl 2012

@penelope111 ja to chapem tak, ze je to prirodne lebo je to z rastliny, urcite su tam procesy ktorymi to dostane ten tvar tabletky, ale zaklad je susena rastlina nie umelo vyrobena sladka hmota 🙂 doma si steviu aj pestujem, chcem si skusit neskor extrakt urobit, ale musi sa mi trosku rozrast 🙂

penelope111
10. júl 2012

@cleo02 To viem, že je to z rastliny ale raz jak je to upravené do tabletky si myslím, že by to nemalo byť označené ako prírodne. No nič to sú zas tie moje úvahy 😀 A z čoho je potom umelé sladidlo? Potom daj vedieť ako si dopadla stou rastlinou 🙂 Ja som si chcela kúpiť aloe, ale ja a živé kvety kto by to polieval 😀

zuzu188
10. júl 2012

@penelope111 mohla by

cleo02
10. júl 2012

@penelope111 ja mam aloe extrakt doma co som pila, riadne z lekarne, teraz mam po dvoch baleniach pauzu a potom zase, aloe nie je narocna na pestovanie je to vlastne ako kaktus 🙂

zuzu188
10. júl 2012

@cleo02
@penelope111 penelopka má pravdu..keď je v tabletách,tak nie je 100% prírodná,veď tam musia pridať také látky,aby si držala tvar tej tablety a bohvie,čo všetko iné do toho pridajú,tak možno aj preto je v tabletách menej sladká...najistejšia je asi samotná rastlinka,keď si ju vypestuješ doma 😉

zuzu188
10. júl 2012

od dnes až do soboty chcem ísť bez prehreškov,kto sa pridá?

cleo02
10. júl 2012

@zuzu188 tak tak, ale podla mna je aj tak zdravsia ako tie umele sladidla 😀DD no nechame na odbornikoch 😀DD snazim sa si tu moju aj rozmnozit tak uvidime ako to pojde 🙂

zuzu188
10. júl 2012

@cleo02 našťastie umelé sladidlá používam len v nevyhnutných prípadoch...kávu nepijem,tak nemusím sladiť,čaje si kupujem Lipton a tie chutia výborne aj bez osladenia a sladké som naposledy piekla na začiatku DD 😀

penelope111
10. júl 2012

@cleo02 Mne by zdochol aj kaktus 😀

erika115
10. júl 2012

DOBRÝ LETNÝ ŠALÁTIK... (Foto 1 z 1) • erika115 • 3 • Zmaž • Zavri

Klikni sem a zadaj popis
Pridané dnes o 12:27 • Páči sa mi to • 3 • Pridaj do kolekcie... •

nicky182
10. júl 2012

@alen24 neboj, aj mne to islo pomaly, skoro 8 kg za vyse dvoch mesiacov ...zase na druhej strane je to aj dobre, ze ti to ide pomalsie, je tam ovela mensi predpoklad, ze naberes naspat (ak by si skoncila s dietou skor )a je to aj zdravsie 🙂 zatat zuby a vydrzat !!!

nicky182
10. júl 2012

@penelope111 ahoj Penelopka moja, nestiham nic ...vcera som zunovana ako kon ...dnes sa ti venujem 🙂 no co ako ?

nicky182
10. júl 2012

@penelope111 caj pu-erh ? od Klemebera ? nechcem ta sklamat, ale nefunguje, dobre odvodni akurat ...ja ho mam velmi rada, pijem ho casto, v ramci pitneho rezimu ...2 x denne .joj, asi si ho kupim zase .. 🙂

penelope111
10. júl 2012

@nicky182 A čože si taká zaneprázdnená? 😀 Ja tak pomaličky nič sa umňa nedeje, žiadne zmeny 🙂 Dnes večer príde kamoška na dva dni že sa pôjdeme kúpať tak som zvedavá či nám vyjde počasie keďže majú byť búrky 🙂

penelope111
10. júl 2012

@nicky182 Ano ten čaj som si kúpila 🙂 Nevadí aspoň mám nejakú zmenu 😀

nicky182
10. júl 2012

Ahojte kocky, tak ako ??? chcem sa Vas opytat, ci nahodou niektora nepeciete chlieb v domacej pekarnicke ...rozmyslam, ze by som si v nej upiekla "ozajstny" chlebik ..mikrovlnkovy mi uz velmi nejde dole krkom 🙂 dnes som si na obed uvarila kapustovu polievku, nejak som neodhadla mnozstvo, tak jej mam plny velky hrniec ...a nejak mi nechuti ...supeeeer 😎 date si niektora ???? 😀

nicky182
10. júl 2012

@penelope111 vies co, vcera som bola kao vzdy u mamy, chcela som este poopalovat ale rozprsalo sa ...vecer som si s malou lahla, a kus som prispala 😀 manzel prisiel domov okolo 22hej, co je na neho zazrak, tak som vstala a este som mu oprazila spekacky -nedala som si , aj ked na mna mrkali 🙂 pokecali sme, tak som sla spat ... 🙂 dnes perem, varim, riadim cely den, zachvilu vstane mala a pokracujem 🙂 a kam sa pojdes kupat ?

penelope111
10. júl 2012

@nicky182 Jaj musím si aj ja spraviť kapustovú polievku 😀 My tu máme na konci mesta jazero tak tam sa chodíme kúpať 🙂 Kúpaliská máme ďaleko. Jaj nič sa mi dnes nechce 🙂 Tiež trochu upratujem.

nicky182
10. júl 2012

@penelope111 ten je fajny, pila som ho rano a pred spanim ...zmenu vahu som vsak nezaznamenala 🙂 zmenu treba 🙂

nicky182
10. júl 2012

@penelope111 poslem ti tu moje ak chces 😀 tak som sa na nu tesila, a nechuti mi ...MS cez vikedn, tak telo zasa vymysla 😠

penelope111
10. júl 2012

@nicky182 Ako to že ti nechutí? Ja ked som ju robila tak som nevidela rozdiel medzi normálnou kapustnicou a tou čo som robila 🙂 Dnes som vypila už dva čaje 🙂 Aspoň dodržiavam pitný režim 🙂

nicky182
10. júl 2012

@penelope111 no ja som si robila so sladkej kapusty, dala som si tam paradajky, cibulku a trochu papriky ...nechapem, ved to mam rada, obcas si tam svihnem maly pretlak ...tehu nie som, ale chyta ma zravkaaa ...davaj si pozor pri tom jazere ...

penelope111
10. júl 2012

@nicky182 Tak to neviem prečo ti nechutí takú mám aj ja rada 🙂 Ale ja som ju ešte nerobila iba u mami som ju jedávala 🙂 Tak hádam sa neutopím teraz ked som schudla to by bola smola 🙂