Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Ahojte dievcata, na toto som prave narazila. Ja tuto steviu pouzivam a som spokojna - je sice menej sladka ako klasicke umele sladidla, ale je to prirodne preto jej davam prednost. Co mam odskusane tak cca 1 tabletka umeleho sladidla = 3 tabletky tejto stevie. http://www.shopcity.sk/tovar/Vychytavka-4285-pr...
@ninimini Ja sa zasa nemôžem dostať pod 74 kg stále sa to drží 😠 Ináč dnes ráno som sa merala podla toho čo si sem dala takže prsia 92 pás 80 a boky 105 cm, že aká hruška 😀
@cleo02 Tak ja neviem s tým sladidlom. Stále to nechápem, že ako to môže byť prírodné ked je to v tabletke 😒
po včerajšku ďalších +0,2 kg a MS ešte stále nikde ☹...jak ja to čakanie na MS nenávidím
@zuzu188 Tak možno každú chvíľu príde ked ti váha ide hore 😒
@penelope111 ja to chapem tak, ze je to prirodne lebo je to z rastliny, urcite su tam procesy ktorymi to dostane ten tvar tabletky, ale zaklad je susena rastlina nie umelo vyrobena sladka hmota 🙂 doma si steviu aj pestujem, chcem si skusit neskor extrakt urobit, ale musi sa mi trosku rozrast 🙂
@cleo02 To viem, že je to z rastliny ale raz jak je to upravené do tabletky si myslím, že by to nemalo byť označené ako prírodne. No nič to sú zas tie moje úvahy 😀 A z čoho je potom umelé sladidlo? Potom daj vedieť ako si dopadla stou rastlinou 🙂 Ja som si chcela kúpiť aloe, ale ja a živé kvety kto by to polieval 😀
@penelope111 mohla by
@penelope111 ja mam aloe extrakt doma co som pila, riadne z lekarne, teraz mam po dvoch baleniach pauzu a potom zase, aloe nie je narocna na pestovanie je to vlastne ako kaktus 🙂
@cleo02
@penelope111 penelopka má pravdu..keď je v tabletách,tak nie je 100% prírodná,veď tam musia pridať také látky,aby si držala tvar tej tablety a bohvie,čo všetko iné do toho pridajú,tak možno aj preto je v tabletách menej sladká...najistejšia je asi samotná rastlinka,keď si ju vypestuješ doma 😉
od dnes až do soboty chcem ísť bez prehreškov,kto sa pridá?
@cleo02 Mne by zdochol aj kaktus 😀
DOBRÝ LETNÝ ŠALÁTIK... (Foto 1 z 1) • erika115 • 3 • Zmaž • Zavri
Klikni sem a zadaj popis
Pridané dnes o 12:27 • Páči sa mi to • 3 • Pridaj do kolekcie... •
@penelope111 ahoj Penelopka moja, nestiham nic ...vcera som zunovana ako kon ...dnes sa ti venujem 🙂 no co ako ?
@penelope111 caj pu-erh ? od Klemebera ? nechcem ta sklamat, ale nefunguje, dobre odvodni akurat ...ja ho mam velmi rada, pijem ho casto, v ramci pitneho rezimu ...2 x denne .joj, asi si ho kupim zase .. 🙂
@nicky182 A čože si taká zaneprázdnená? 😀 Ja tak pomaličky nič sa umňa nedeje, žiadne zmeny 🙂 Dnes večer príde kamoška na dva dni že sa pôjdeme kúpať tak som zvedavá či nám vyjde počasie keďže majú byť búrky 🙂
@nicky182 Ano ten čaj som si kúpila 🙂 Nevadí aspoň mám nejakú zmenu 😀
Ahojte kocky, tak ako ??? chcem sa Vas opytat, ci nahodou niektora nepeciete chlieb v domacej pekarnicke ...rozmyslam, ze by som si v nej upiekla "ozajstny" chlebik ..mikrovlnkovy mi uz velmi nejde dole krkom 🙂 dnes som si na obed uvarila kapustovu polievku, nejak som neodhadla mnozstvo, tak jej mam plny velky hrniec ...a nejak mi nechuti ...supeeeer 😎 date si niektora ???? 😀
@penelope111 vies co, vcera som bola kao vzdy u mamy, chcela som este poopalovat ale rozprsalo sa ...vecer som si s malou lahla, a kus som prispala 😀 manzel prisiel domov okolo 22hej, co je na neho zazrak, tak som vstala a este som mu oprazila spekacky -nedala som si , aj ked na mna mrkali 🙂 pokecali sme, tak som sla spat ... 🙂 dnes perem, varim, riadim cely den, zachvilu vstane mala a pokracujem 🙂 a kam sa pojdes kupat ?
@nicky182 Jaj musím si aj ja spraviť kapustovú polievku 😀 My tu máme na konci mesta jazero tak tam sa chodíme kúpať 🙂 Kúpaliská máme ďaleko. Jaj nič sa mi dnes nechce 🙂 Tiež trochu upratujem.
@penelope111 ten je fajny, pila som ho rano a pred spanim ...zmenu vahu som vsak nezaznamenala 🙂 zmenu treba 🙂
@penelope111 poslem ti tu moje ak chces 😀 tak som sa na nu tesila, a nechuti mi ...MS cez vikedn, tak telo zasa vymysla 😠
@nicky182 Ako to že ti nechutí? Ja ked som ju robila tak som nevidela rozdiel medzi normálnou kapustnicou a tou čo som robila 🙂 Dnes som vypila už dva čaje 🙂 Aspoň dodržiavam pitný režim 🙂
@penelope111 no ja som si robila so sladkej kapusty, dala som si tam paradajky, cibulku a trochu papriky ...nechapem, ved to mam rada, obcas si tam svihnem maly pretlak ...tehu nie som, ale chyta ma zravkaaa ...davaj si pozor pri tom jazere ...
@nicky182 Tak to neviem prečo ti nechutí takú mám aj ja rada 🙂 Ale ja som ju ešte nerobila iba u mami som ju jedávala 🙂 Tak hádam sa neutopím teraz ked som schudla to by bola smola 🙂

@mata2 prezijez neboj 😅 pozri recepty a nieco dobre si upec daky chlebik alebo dake tie zemlicky 😉