Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
To je morálka v tej mojej chladničke samé jogurty, kefíry, tvarohy a pivá nealko a grepové 😀
@alen24 Za koľko si dala dole tých 13 kg?
to je už toľko hodín? 😨 ..veď len pred chvíľou som docvičila,dala sprchu a šla variť obed a upratovať...neska mi ten čas nejako rýchlo ubieha
@zuzu188 Ja som dnes ani nevarila ale na večeru idem spraviť manželovi rezne a sebe neviem 🙂
@penelope111 ja som si dala piecť stehná a ostatným som uvarila bravčové so šampiňónmi
@zuzu188 Ja si uvarím asi na večeru udené stehno 🙂
@penelope111
@zuzu188 baby ja mám momentálne ubehané dni tak sem ani nestíham prist ale po tomto týždni to už určite bude lepšie však ked bude čas prídem 🙂)
tak vodno mliečny den za mnou nečakane nemala som nič uvarené a domov sme prišli až o 3 tak som to už dorazila dnes 😉
@ninimini Super. Ja som si chcela dať tento týždeň tiež ale nejako mi to nevychádza 😀
@penelope111 no ja som to v pláne ani nemala 😀 😀 ale bola som taká unavená že mi ani nechutilo
Recept je možné využít během 1., 2. a 3. fáze.
Ingredience:
3 vejce
1 střední cibule
1,5 polévkové lžíce nízkotučného tvarohu
1 malá lžička hořčice
sůl, pepř, granulovaný česnek
kopr, petržel listy
Uvařit vejce a nakrájet na malé kostičky. Cibuli také nakrájet na drobné kostičky a smíchat s vejci. Přidat tvaroh a hořčicí - promíchat. Na konci přidat nasekaný kopr a petrželku a okořenit. Nechat v ledničce na několik hodin.
Dievcata mam chut na toto ale chcem sa spytat moze sa to jest aj ked mam zajtra bielovinovy den? 😝
baby ja som dnes ubehana išli sme s dcerami že po nakupoch vyrazili sme niečo pred pol jedenastou a domov sme prišli o 18 😀 a tiež som dnes vlastne nič nejedla a postavim na vahu a o kilo menej ako ráno 😀 samozrejme nato som si dala nutelu lebo som mala taku chut na nu kedže mam týžden pred menzesom už to zase začina tie sproste chute 😝 čiže som zvedava na rano či tam bude niečo o proti dnešnemu rano dolu alebo som to s tou nutelou dobehla 😖 no a krasny den za nami 😅
MS ešte stále nikde,pre pokoj mužovej dušičky som si urobila test (negatívny)...napchala som sa sladkým a tak ma rozbolel žalúdok a vonku som do seba pučila egreše
@zuzu188 Tak test ti ešte nemusí ukázať 🙂 Ale nie aj mne meškal ms 🙂
@penelope111 no ťuťumuťu bolo naposledy pred 3 týždňami,tak by už ukázal,keby bolo čo..ale už by vážne mohla prísť,aspoň by ma prešla chuť na sladké
@penelope111 no co ,okupana ???
Baby, upiekla som si v pekarnicke chlebik, no fajnyyyy, ako "pravy" 😀 samoska, taky teply som ho zjedla s cottage cheesom a sunkou o pol9tej co u mna nie je zvykom tak neskoro jest, a lezi mi v zaludku ... 😒 tak mi treba ked som pazrava ...rozmyslam, ze by som si v tej pekarnicke upeciem dukanovu abovku ...hmmm
@zuzu188 Pred troma týždňami teraz oplodnenie trvá 6 - 12 dní takže ešte test nemusí ukázať 🙂 Mojej sestre ukázal až v druhom mesiaci aj ms mala prvý mesiac 🙂 Ale nechcem ťa strašiť 🙂
@nicky182 Hej okupana ale dnes bola trošku studená voda a teraz sa aj vonku dosť ochladilo. A to sa chce ísť kamoška zajtra kúpať no som zvedavá či nám vyjde počasie lebo dnes na večer aj konečne popršalo. Ja som sa tak pred chvíľu nažrala 🙂 A to nehovorím o tom že zas bol unás samo a zožral dva rezne 🙂
@penelope111 no jedno tehu mám už za sebou...pamätám si,že slabú čiarku mi ukazovalo na začiatku mesiaca a po 3 týždňoch už silnú (vtedy 6tt)...ale tehu určite nie som,to viem na 100%...ďalšie bábo až za minimálne 2 roky
@penelope111 u nas bolo prijemne , no na vodu neviem neviem neviem ..mate tam aspon cistu vodu v tom jazere ? boooze ja by som sla na dovolenkuuu ...odkaz SAMOVI , ze dostane po pysku 😀 😀 😀
@zuzu188 Ale však ano veľa báb písalo že im meškal ms s tejto diéty 🙂
@nicky182 Unás bolo 33 stupňov len voda trošičku studená 🙂 Ale ľudí tam bolo dosť 🙂 No čistá ako sa to vezme ako v jazere 🙂 Ja by som išla hned na dovolenku 🙂 Odkážem Samovi že mu prídeš dať po pysku 😀
@penelope111 už je tu..pred 10 minútami dorazila 😀 😀
@zuzu188 Tak chvála bohu máš o stres menej 🙂
@penelope111 konečne...veď som za týchto pár dní zožrala toľko sladkého ako normálne (keď som nediétovalá) za 2 mesiace 😕

@nicky182 ďakujem 🙂 uz vydrzim v pohode ...dala som dole 13 kg tak 5 este dam 🙂