Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 ja som dala cca 2 kg dole...po víkende si chcem dať 2-3 BD...a v sobotu ideme kuknúť na Beckovské slávnosti,to si dám asi dobrovoľne na silu VD a večer bude malého oslava (garden párty),tak čosi zjem alebo si dám BZD a budem chrúmať zeleninku
@zuzu188 Ja len v gramoch som dala dole a furt sa to drží. Ty ideš do Beckova?
@penelope111 ja stále chlapovi plačem,že tých posledných 8 kg nedám dole 😀...hej hej
tak mne sa konecne opat pohla vaha dole dnes rano -0,8 kg 🙂 konecne 😀
@penelope111
Nuz Penelopka,ja som to dnes pekne pokaslala.Pan domaci sa rozhodol,ze chce tatarsky beefsteake,nuz tak som mu ho urobila,ale vysledok bol,ze som zjedla nielen tatarsky b.,ale aj tri hriankay +4 dcl viana.Hanbim sa,ale co uz narobim.Tak zajtra zacne tvrdy rezim. Fakt druhy krat sa tazko zacina a preto kocky vytrvajte./Ma byt vina/.Uvidim zajtrajsie prekapenie,ked sa postavim na vahu. 😢 😢 😢 😢
@zuzu188 Mne to tiež nechce ísť dole. No nevadí treba pozitívne myslenie 😀 Ináč mi odišla baterka vo váhe takže sa nemám ani ako odvážiť. To je prúser 😀 Tak to keď ideš do Beckova môžeš aj kumne skočiť to už je len kúsok 😀
@vancouver Nič si s toho nerob. Ja som zjedla dva rezne a vypila dve grepové pivá 😀
@alen24 Super pokles to mne ide dole len po gramoch. Iba po vodnom dni mi ide viac dole. Takže gratulujem 🙂
Dnes na obed gyros 😀
tak v pondelok čisto vodny den dostala som sa na 78,2 včera tiež vodno mliečny a váha 77,7 a teraz už možem poslúchat dva dni vytrestané hoci to nebola v pláne ale čo napáchala svokra a jej návšteva je už fuč🙂))
@penelope111 treba..cvičím každý deň,už sa mi začalo spevňovať a formovať telo a už by bolo načase,aby šla aj váha dole...možno sa niekde stretneme a ani o tom nebudeme vedieť 😀
po začiatku MS +0,9 kg...tak po MS bude čo zhadzovať
@ninimini Gratulujem 🙂 Pekne ti to ide dole 🙂
@zuzu188 Ja nejdem do Beckova. Mňa to nejako neláka 🙂
@penelope111 jááj ani by som nepovedala ale dakujem ved aj tebe to ide úplne krásne🙂)máš super váhu tak sa teš že si už tak daleko 😀
@penelope111 nevadí 🙂
@ninimini Ale prd mne to nejako stojí a ešte mi odišla vo váhe baterka tak som sa dnes ani nevážila 🙂
@zuzu188 Potom mi daj vedieť ako bolo 🙂
@penelope111 ďakujem...ale mne niekedy stoji vaha aj 2-3 tyzdne tak konecne sa to pohlo 😀
@penelope111 jasné 🙂...konečne po dlhej dobe vypadnem z domu 🙂...sa teším jak malé decko 😀
@penelope111 😀 ako sa ma Samooo ? dostal jednu ? tak to mate dako horuco, aj u nas je fajne, akurat dost fuka 🙂 co si mala dnes na obed ?
@nicky182 Hej hej dostal jednu po hube a dnes tu ešte nebol 😀 Jaj dnes gyros kopu zeleninky a spravila som si takú tortilu ako sa robia palacinky ale na slano akurát pol malej lyžičky tatarky light. A fajnovo som sa najedla idem prasknúť 😀 A čo máš na obed ty?
@ninimini Jej aj ja prajem Samkovi všetko najlepšie hlavne veľa šťastíčka, zdravíčka a darčekov 😀
@zuzu188 Tak si to krásne uži a hlavne nech vám počasie vyjde 😀 Kedy a o koľkej tam idete? Možno ťa tam prídem pozrieť 😀
@alen24 No mne to ide ako s chlpatej deky a tento mesiac je zatiaľ najhorší 🙂 Koľko si na DD?
@penelope111 mnaaaam, aj ja chcem 😀 ja som si dnes dala sosovickovu polievku kyslu, varila som ju vcera dcerke a manzelovi ...zemiaky som ani nejedla, dobre som si pochutila ...idem si akurat nakrajat jablko ...zajtra MS a dako som v klude, zjedla som maly cokoladovy cukrik po obede - aby mi to rychlo strovilo, hehe 😀 😀 😀 joooj, gyros asi spravim zajtra ..no mam BD den, nevadi ...prezijem bez zeleninky ...
ahojte,chcem sa opýtať v druhej fáze som od pondelka,jeden deň mám jesť len mäso a druhý deň zeleninu aj s mäsom? ryžu a podobne jesť nesmiem. chápem to dobre? ale stojí mi váha nevadí ?!
@nicky182 Jaj ty si už v tretej fáze tebe sa žije 😀 No ja sa ms bojím to zas bude prehreškov sa neviem ovládať 🙂 Juj šošovičku by som si dala mňam mňam 😀

@zuzu188 Je to hrúza tá mrcha ja mám mať až o týždeň a pol tak nejako a už teraz chodím čo by som si dala sladké. Ináč tento mesiac som skoro nič neschudla 😒 Mám na to ešte 17 dní aby som dala niečo dole.