icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
11. júl 2012

@zuzanaca ahoj..návod nájdeš na www.dukanovadieta.com 🙂

zuzanaca
11. júl 2012

@anicta ďakujem Ti a držím palce 🙂

zuzanaca
11. júl 2012

@zuzu188 dík 🙂

nicky182
11. júl 2012

@zuzu188 fuuha,no vravim, ze si sikovnica colu light som davno nepila 🙂 co ides zajtra varit ? ja mam zajtra povinny BD den ..bleee

domusinka2010
11. júl 2012

SKÚSIM TO AJ JA. MUSÍM DAŤ ASPOŇ 5KGDOLU

penelope111
11. júl 2012

@nicky182 Veru samé dobroty a potom budem nariekať že aká vysoká váha 😀 No nič zajtra mám BD a zajtra si spravím palacinky mám na ne strašnú chuť 😀

mandragora22
11. júl 2012

@anicta ahoj, ja pozeram tu stranku, ale vidim len pokec o tej prvej faze, ak chcem schudnut do tych 10 kg, tak mi staci drzat tu prvu fazu 3 dni? a tych vela receptikov, kde najdem? dakujem!

zuzu188
11. júl 2012

@nicky182 ešte neviem,ale viem,že to bude z kuracích pŕs 😀

anicta
11. júl 2012

@mandragora22 Ahoj, áno keď chceš schudnúť do od 5-10 kg, tak 1.fázu stačí držať 3. dni. Všetky štyri fázy máš opísané na tej stránke-po ľavej ruke je stĺpček MENU a tam sú aj recepty, rôzne otázky a odpovede, ako posledné je tam diskusné fórum a tam sú taktiež veľmi dobré rady a hlavne aj tam je množstvo receptíkov-treba sa len "pohrabať"-určite to stojí za to... Držím palce 🙂

zuzu188
11. júl 2012

do budúcej soboty sa nejdem vážiť ani merať,tak držte prsty,nech sa na váhu zajtra ráno nepostavým 😀

mandragora22
11. júl 2012

baby a co je to ten BD den?

anicta
11. júl 2012

@mandragora22 to je skratka pre Bielkovinový deň 🙂

mandragora22
11. júl 2012

@anicta prepac este otazku. cize ak mam mat 1.fazu 3 dni, tak si z toho 5-dnoveho jedalnicka mozem vybrat cokolvek?

mandragora22
11. júl 2012

@anicta aha, bielkovinovy, hm, neviem, ci mam dostatok pevnej vole 😀 😀 😀 😀 😀

anicta
11. júl 2012

@mandragora22 áno, môžeš si to nakombinovať podľa seba a hlavne podľa chuti...len musíš dodržať tie potraviny, ktoré sú povolené v 1. fáze-ale pozerám, že sú tam pridané jedálne lístky rozdelené podľa fáz, takže áno 🙂 Vieš, ja som si tiež myslela, že nemám dostatok pevnej vôle-toto je moja prvá diéta, ktorú som vlastne vyskúšala-pretože som moc diétam neverila, ale mám pocit, že toto je niečo iné-hlavne nemusíš tu vôbec hladovať, môžeš papať viackrát denne, len nesmieš porušiť povolené potraviny. Ja viem, že najťažšie je asi začať, ale uvidíš, keď zbadáš ako ti ide váha dole (čo určite hneď zistíš) bude ťa to nesmierne motivovať.... Ja som držala 1.fázu 5 dní, lebo som potrebovala schudnúť 18 kg, a za tých 5. dní som dala dole hneď 4 kg, takže ma to tak naštartovalo 😀 Veľmi ti držím palce a ak sa do toho pustíš, daj vedieť ako ti to ide 😵 😵

mandragora22
11. júl 2012

@anicta aha, takze nemusim jest len napr. 4x denne, lebo tak to "jedalnicek pise", ale mozem i 6x, pokial dodrzim tie potraviny, ano? u mna je najhorsie to, ze mam este aj dieta take vyberave, ze mu musim pomaly 2 obedy zabezpecit a potom vsetko dojedam ako taka krava. no a samozrejme, odzrkadluje sa to na vahe ☹ ☹ nuz, dakujem za vsetky rady, dosledne si to prestudujem a rozhodnem sa. posledna otazka na teba, kedze si velmi ochotna... kupujes si aj cez ten e-shop nejake potraviny? lebo pre mna je to velmi draha zalezitost.. ci sa da kupit nieco aj mimo? napr. v nejakom supermarkete? ako si si poradila s tymto? ci uz tie otruby alebo nieco podobne... dakujem

anicta
11. júl 2012

@mandragora22 ja tiež nič nekupujem cez e-shop. Neviem z akého mesta si-ale skús sa poradiť s nejakými dievčatami zo svojho mesta kde kupujú otruby a iné veci. Ja som z Dolného Kubína a u nás je jedna predajňa zdravej výživy-tam si nakupujem ovsené otruby a teraz som si tam kúpila aj sladidlo Stéviu, ostatné potraviny kupujem v bežných potravinách. Veľmi rada na jogurty a tvaroh a takéto mliečne výrobky chodím do Lidlu, ale čo som čítala nejaké príspevky, tak baby niečo nakupovali v Bille, Kauflande atď.-treba popozerať kde čo majú.... My tu máme iba Lidl a Tesco z týchto väčších marketov, takže si moc nenavyberám 😀
Čo sa týka počtu jedál - v prvej fáze sa píše: "V tejto fáze treba dodržiavať iba jednu vec – všetko, čo je povolené môžete jesť bez obmedzenia. Ostatné potraviny radšej zabudnite, že existujú." Takže ja sa toho stále držím, dávam si radšej menšie porcie a snažím sa, aby som nebola nikdy vyhladovaná-samozrejme, že to nepreháňam a večer už po 18:00 hod väčšinou nejem... Takže asi tak 😵 😵 Pá

alen24
12. júl 2012

@penelope111 tak dufam ze ked nam to chudnutie ide tak pomaly ze naspat uz nepriberieme 😀

alen24
12. júl 2012

@anicta ako dlho drzis dukanku?a kolko si uz schudla? 😉

alen24
12. júl 2012

baby vcera som konecne nasla jahodove bolero 🙂

ejuskaaa
12. júl 2012

@nicky182 ale teda je dovoleny mleicny den v Dukanovej?nevrav ze nie,uz mam dva pohare mlieka v sebe 😀

zuzu188
12. júl 2012

@ejuskaaa mliečny deň som si vymyslela preto,lebo sa drží lepšie ako vodový 🙂..a keď si to tak vezmeš,tak máš taký light BD 😉

ejuskaaa
12. júl 2012

Ahaaaaaa takze je tam predpoklad ze schudnem od neho:.)))takze dnes nasadim mleicny den,a vtedy sa nemoze ani ta dukanova zemla?mam si dat radsej otruby normalne samotne?

penelope111
12. júl 2012

@alen24 Však to aj ja dúfam, pomalšie chudnutie, ale na vždy 🙂 Ja som tiež minule zohnala jahodové a dávam si ho do jogurtu 🙂

ninimini
12. júl 2012

@nicky182 mnam mnam už sa teším musím kúpit maizenu dakujem velmi pekne určite to bude skvelé 🙂)

anicta
12. júl 2012

@alen24 ja držím diétu od 23.4. a zatiaľ som schudla 14 kg, ešte chcem 4 kg, len už to ide trošku pomalšie, ale stále je to super- každý týždeň dám dole 1 kg...Len už sa potrebujem znova "dobiť", lebo stále častejšie niečo poruším-a potom sa mi váha nachvíľu zastaví-už by som sa chcela z tejto 2. fázy rýchlo vymotať, aby som mohla pomaly prechádzať na normálnu stravu, lebo hoci sa cítim super, stále mi v hlave bliká kontrolka-predsa tej nadmerný príjem bielkovín ma dosť desí...Akurát zajtra sa chystám na odbery-chcem si dať skontrolovať, či mi nechýbajú nejaké minerálky atď...tak dúfam, že bude všetko O.K. A ty ako dlho držíš DD?

ninimini
12. júl 2012

@anicta ty si aká šikovná gratulujem 🙂) takéto baby nás vždy naštartujú aby človek nehrešil 🙂)

zuzu188
12. júl 2012

@ejuskaaa ja počas mliečneho dňa otruby nejem

ninimini
12. júl 2012

@zuzu188
Ako ten čas rýchlo letí,
na torte Filipkovi rôčik svieti.
Prajeme Ti v tento deň,
nech máš život ako sen.

Nech Ti na tvári žiari úsmev maličký,
nech Ti očká svietia ako hviezdičky