icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

anicta
12. júl 2012

@ninimini Ďakujem 🙂 Sama som na seba hrdá, lebo ja som bola neuveriteľný žráč sladkého a milovala som všetky vyprážané veci a jedla som strašne veľa pečiva....A až teraz vidím, čo všetko som bola schopná pojesť za deň 😢 Len dúfam, že znova do toho nespadnem 😀 😀

ninimini
12. júl 2012

@anicta určite nie budeš si vážit čo si dokázala a nebudeš to chciet podstúpit znovu 😀 😀 držím ti palce

anicta
12. júl 2012

@ninimini aj ja sa na to spolieham 🙂 A ty ako dlho držíš diétu?

penelope111
12. júl 2012

@zuzu188 Zuzka aj ja Filipkovi prajem všetko najlepšie, hlavne veľa šťastia, zdravia, samozrejme veľa darčekov a aby ho rodičia poslúchali 🙂

zuzu188
12. júl 2012

@penelope111 ďakujeme 🙂

nicky182
12. júl 2012

@ejuskaaa jasne , ze je povoleny 😀 😀 😀 mlieko je povolene a aj v voda 😀

nicky182
12. júl 2012

@penelope111 hmmm, palacinky, ak budem stihat, vecer si urobim 😀 nakoniec som si dnes spravila na obed rolky z kuracich prs plnene sunkou a tavenym syrom nika (nizkotucny) ....mnaaaam ...a bez smotany a mlieka ...ty davas do tych palacinoiek pudingovy prasok vsak ?to namiesto skrobu ? vyskusala by som ....

nicky182
12. júl 2012

@ninimini ahoj, dnes osm "piekla" zase chlebik na 3 dni (9 lyzic otrub) a je bohovsky, akoze vysiel mi super ...skusim este pridat cesnak alebo cibulku ....na nete som ziadny recept s otrubami nenasla ... 😒 mozno by dobre vyslo aj take cesto, ako je na pazitkove zemlicky ...hmm ? pekarnicku mam doma 2 dni, tak som cela hotova z nej 😀 na vikend upeciem briosku s hrozienkami a riadny biely chlieb 😀 ako ide dietka ???

nicky182
12. júl 2012

@zuzu188 zuzik, bozkavaj maleho milacika, zelam mu veeela zdravicka a kopec hraciek, aby si pri ich upratovani spalila obrovske mnozstvo kalorii 😀 torticku si vychutnaj aj za nas 😀 😀 😀

penelope111
12. júl 2012

@nicky182 Ja dávam do palaciniek 2 PL škrobu a 1 PL vanilkový puding aby to malo vanilkovú arómu. Ja som pred chvíľu zožrala polku žltého melónu 😀

penelope111
12. júl 2012

@nicky182 Ozaj ms už prišla?

nicky182
12. júl 2012

@penelope111 ahaaaa, no poskusam, len mam malo mlieka, jooooj 😠 MS neprisla, ale uz sa mi vyhodil riadny "vyrazka" na cele , tak je to uz na ceste ...tento mesiac nam kazdej dako meska, ci co ??? a hlava sa mi kruti , dala som si cokoladovy cukrik a trochu preslo ...taka som daka na nic...soplim ...tak SAMO zase dorazil, co ? neda si povedat ...pazravec 😀

penelope111
12. júl 2012

@nicky182 Jaj tak to asi už každú chvíľu príde keď máš beďára na čele to mávam aj ja 🙂 Ten Samo je taký hajzel ale našťastie je to len ovocie 😀

nicky182
12. júl 2012

@penelope111 jasne, bedaaar jak svina, na najvidetlnejsom mieste ..jooj, no a melonik je v pohode, sama voda 🙂dobre precisti oblicky, vraj ...

penelope111
12. júl 2012

@nicky182 Akurát toto bol žltý melón a ten asi toľko vody nemá. Nevadí ináč dnes ráno som mala váhu 74,3 kg čiže - 0,10 kg 😀

nicky182
12. júl 2012

@penelope111 eejha, tak predsa ti to ide dole ...sice po gramoch, ale ide 😀 dobreeee ....jaaaj zlty je ten cukrovy, ja ho nemam rada ...

ninimini
12. júl 2012

@anicta od 19.3 ale jeden celý mesiac mám mimo:(

ninimini
12. júl 2012

@nicky182 len mi dávaj recepty ja mám doma pekáren dlllllho a nenapadlo ma to skúsit tam nuž ani neviem akej dobroty som sa vzdala 😠

anicta
12. júl 2012

@ninimini si na mesiac prerušila? či ako si to myslela?

penelope111
12. júl 2012

@nicky182 Však to že mne to ide iba po gramoch 😀 No tak možno do konca augusta dám aspoň tie 4 kg dole 😀

penelope111
12. júl 2012

Nechcelo sa mi robiť tortilu a keďže mi ostalo mäso tak že dám si normálnu kúsok. Bože raz som do nej kusla a to bol hnus. Vôbec mi normálna tortila nechutila som ju jedla prvý krát a aj posledný 🙂 manžel zjedol 😀

jedinecna
12. júl 2012

@anicta ahoj... super to mas, ze 14kg. Aj ja mam tak plan 20kg(zacala som vcera) zatial to dobre znasam - ten prijem bielkovin. Vies mi dat nejake recepty ohladom bielkovin. Zatial som jedla len grilovanu kuracinu, nizkotucny jogurt, zemlicky z ovsenych otrub . ... da sa vobec nieco cisto z bielkovin navarit??? dik

ninimini
12. júl 2012

@anicta hej mesiac som jedla aj to čo som nemala 😀

zuzu188
12. júl 2012

@nicky182 ďakujeme 🙂

alen24
12. júl 2012

@anicta no tak ja uz 5 mes.a mam dole 13 kg mne to tak rychlo nejde dole ako tebe ...tak dufam ze ked pomaly chudnem nebudem priberat 😀 ...no ved tie prehresky tiez obcas nieco porusim 🙂 ....daj vediet ako dopadol odber 🙂

alen24
12. júl 2012

@ninimini vsetko najlepsie prajem malemu Filipkovi

alen24
12. júl 2012

@anicta presne to poznam...konecne prisla dieta ktora ma nastartovala lebo ja som nikdy ziadnu dietu nedrzala 😒

alen24
12. júl 2012

@zuzu188 vsetko najlepsie malemu prajem hlavne nech ste zdravucky... 🙂

zuzu188
12. júl 2012

@alen24 ďakujeme 🙂

vancouver
12. júl 2012

@domusinka2010
Niekedy chrbtica boli aj preto,ze sme tazsie.Ale ked trosku schudnes,tak sa to polepsi.Treba aj cvicit cviky na chrbticu.No a pomenej dvihat baby.Tak Ti prajem vela trpezlivosti pri DD.Budes pekna a strihla a aj zdrava. 🙂 🙂