Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Ahojteeeeeeeeeeee baby nenapisali ste mi ci mozem dnes tu paradajkovu polievku ci nieeeeeee?ale je klasicka nie dukanovska:.-)to sa asi nemoze ze?ale tak velmi stipeeeeeeeeeee mnam🙂) @macekova ako sa robi ten kinderrez aj ja by som spravila malemu:.))))))))))ja nic nestiham pisat uz aj letime von ked nie je teplo neskor paaaaaaa 😉
ahojte baby, ja som velmi nespokojna s mojou tretou fazou, som uplne mimo a neviem sa niekedy zmestit do koze, vobec to nie je podla mojich predstav. Mam novu pracu, robim poobede a mame samo skolenia preto nemam ani kedy jest takze stale len nieco zobnem, co nie je dovolene. Jedno statstie ze zatial nepriberam, lebo ked jeden den dam viac druhy den sa snazim jest menej, ale nechcem takto pokracovat ze hore dole. Od pondelka chcem preto ist trosku do druhej fazy, ale na 100% aspon tyzden, takze ziadne carte dor v mrazaku a ziadne keksy v policke. Drzim palce vsetkym co sa drzia 🙂
Ako sa máme babenky? Ja dnes ráno váha 73,6 kg 😀 Konečne sa to pohlo 🙂
@ninimini pekarnicku som uz davno chcela, nakoniec si ju kupili nasi 😀 tak som si pozicala ..na vikend upeciem nieco sladke aj riadny chlebik, muz zje naposedenie cerstvy teply chlieb - skoro cely 😀 😀 😀 robila si v nej lekvar ? mozno by sa v tom dala sparvit aj ta dukanovska rebarborova vyziva, hm ?
@penelope111 chces ist na tu 70 tku ? aka si vysoka ? mozno by ti to aj stacilo, hm ?
@ejuskaaa ...KINDER REZ - od I.fázy
5 vajíčok, sladidlo, 50g kakaa, 1 tvaroh
Vajíčka rozdelíme. Žĺtka vymiešame so sladidlom do peny. Bielka vyšľaháme na sneh. Do žĺtkov pridáme kakao, bielka a dáme na plech . Plech vyložíme papierom na pečenie a dáme si vyhriať rúru na 190°C. Hotovú masu vylejeme na plech a pečieme asi 15 minút. Medzi tým si vymiešame tvaroh s troškou mlieka, pridáme citrónovú arómu a sladidlo. Vychladnuté cesto rozdelíme na polovicu, natrieme tvarohom a zlepíme.
Ale synátorovi viacej bude chutiť asi originál 😀 :
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48484
@penelope111 Penelopka, kefir a acidko nemaju podla uja Dukana obmedzenie, len na pbale je napisane - odporucana denna davka cca 250ml ...hmm ...obcas sa mi stane ze denne vypijem pol litra kefiru ...myslim, e to nejako neskodi ..
@nicky182 Ja mám výšku 172 cm a chcela by som isť na 65 kg ale do dovolenky aspoň na 70 kg dúfam, že do vtedy to dám 🙂 Lenže ja ten kefír vypijem pol litra na posedenie a to niekedy vypijem dva 😀
@macekova Aj si robila už ten rez? Netreba tam dať aspoň škrob? Som nad tým rozmýšľa včera že by som si spravila taký tvarohový koláč 🙂
@penelope111 ...Môj bude mať premiéru asi až v nedeľu ...ale viem že baby ho robili len podľa receptu 😉
@cleo02 ahoj, pokial nepriberas, nemusis ist do druhej fazy ...aj ja mam s tym obcas problem, a este som schudla par gramov ....chapem ta, ako to je to na milu jarmilu v robote, obzvlast na skoleni ...aspon jedz ked sa da , uz cokolvek, telo spali 😀 citala som na dukanovskej stranke na fore, ze vela zien ma s tymto problem, 3 faza - faza lakadiel, nakoniec sa vsetky zhodli, ze naspat nepriberaju, pripadne maju kolisavu vahu ....tak si neviem predstavit, co budeme robit v 4.faze 😀
@penelope111 eeejha, gratulujem 😀 to ten meloooon 😀 😀 😀
@penelope111 kefir ta aspon riadne "preplachne", ci nie ? na mna to takto neposobi ....do dovolenky to das, SAMA zamkni v spajzi !
@macekova Musím vyskúšať 🙂
baby a kde najdem jedalnicek ?
@nicky182 Ďakujem 🙂 Ja nemám špajzu 🙂 Ale ma hrozné chute chytajú neznášam ms a to ho mám až za týždeň 😠 A ty si už dostala?
@nicky182 Jaj ešte ohľadom toho kefíru na mňa to tiež nepôsobí 😀
čauky babenky, tak svete div sa, som s váhou dole-ráno 74kg.super,tak sa tešíííím.Penelopka, aj tebe sa to pohlo- no super, nie?
tá rajská- nie je zahustená ?A bez ryže by som sa jej nebála.Ozaj a čilly je dovolené?já mám ráda wasabi ☹
tak nech sa darí všetkým- utekám zase robiť.
Dajte vedieť, ako vám chutnal ten Kinder rez...
@penelope111 ano dostala, este vcera, presne ako hodinky . 😠 nenormalne ma boli hlava, nikdy ma nebolievala, otrasne pocasie, prsi ...joooj ....veru MS je ako skuska odvahy ...na moje pocudovanie, zvladam v pohode ...minimalne chute, ale tento tyzden som bola dst nervozna ..uz nech je po ...co si obedovala dnes ?
Baby, neviete nahodou, ktore ochutena mineralka je sladena umelym sladidlom ? kofola mi zacian liezt na nervy,a trochu ma z nej pali zaha .....cola light mi velmi nechuti ...
@nicky182 Ja som si dala na obed udene stehno sa mi nechcelo variť. Toto počasie je na zbláznenie aj unás celý deň prší 😠 Ja si robím to bolero s minerálku a mám vyriešené a chutí koľko chcem 🙂
@penelope111 gratulujem no už si pomaličky v ciely🙂)

@zuzu188 presne ja som zacala s dukankou uz ked som malu prikrmovala...a teraz uz papa vsetko 😉