Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 dakujem
@slavenka83 Aj ja som tuková keby som nebola nemusela by som držať dietu 😀
@slavenka83
Slavenka a pijes dost tekutin?Vydrz,aj mne to ide pomaly.Prve dni 2,10kg a teraz sa vleciem ako slimak. 😠
ja som si dnes urobila panna cottu mnam odporúčam ked máte chut na sladké 🙂)) ešte mám jednu odloženú dnes už padli dve🙂) ja som robila len jogurtovú
@ninimini A to je čo? 😀
ja som dnes úplne mimo DD...od zajtra sa musím opäť krotiť 😠
@zuzu188 zase víkend, čo? Ja zatiaľ dnes v pohode 🙂 Akurát som si dala do mäsa na špagety olivy lebo to tak robievam 🙂 Však tých 5 olív čo som zjedla ma nezabije 😀
@penelope111 zase 😒 ...ráno do mňa drahý natlačil nanuk a karamelovú tyčinku,veď však si zaslúžim,keď som tak pekne schudla 🙂 ...viem,že mi chcel urobiť radosť,ale do teraz sa neviem zastaviť..iba obed som mala dukanovský...filé s grilovanou cuketou
@zuzu188 Ja som si včera dala velikánsku zmrzku 😀 Veru si si zaslúžila za to ako si krásne schudla 🙂 Manžel má pravdu 🙂
@penelope111 no hádam ma dnešok nezabije a v pondelok budem mať na váhe aspoň toľko koľko dnes 😀..inak som nebola dnes ešte na wc,tak by váha bola aj nižšia určite,ale ja som spokojná 🙂
@zuzu188 Ja som bola na posledy na wc ani neviem kedy 😀 Asi pred troma dnami 😀 Zajtra bude asi na raňajky kapustová voda 😀
@penelope111 ty vole 😀...ja som totálne z toho nervózna...neviem čo by som robila po 3 dňoch 😀
@vancouver pijem,pijem a potom len lietam na wc 😒
@slavenka83
Rataj s tym,ze to pojde pomalsie,ale pojde to dolu urcite.Ani Rim nebol postaveny za 3 dni.No a potom ked chudnes pomalsie,nebudes mat take zmeny na kozi,ako ked chudnes velmi rychle.Vsetko zle je na nieco dobre. 😉 😉 No a voda je dolezita. 🙂
@slavenka83 to aj ja vyše 3 litre každý den🙂)
@penelope111
@zuzu188 neviem ako si robila ty ale ja si idem spravit aj večer aby som mala na zajtra
penelopka tu je recept
pol pohára mlieka
250g jogurtu
1 lyžica sladidla alebo podla vlastnej chuti
želatína a aromu ak chcete
-- do hrnca dáš zohriat napučanú želatínu ohreješ aby sa rozpustila.všetko zmiešaš a dáš do chladničky
podla mna neskutočná mnamka ak chceš daj si aromu alebo kakao
Ahojte kočky , som tu nová , rada by som sa pridala do partie chudnucich 🙂 .
Len ja nerada vycitujem, s praxe by ste mi v skratke nenapisali prosim vas niektora, vlastne co je principom tejto diety?
dakujem 🙂
Baby kde kupim sladidlo stevia.?maju ho aj v lekarni?diiik
@ninimini ja som ju robila podľa tohto http://www.dukanovadieta.com/products/jogurtovo...
@takyna
Nahod si stranu 241 tohoto fora a tam uvidis moje vysledky.Nie je to idealne,ale ide to pomaly.Ine z nas maju lepsie vysledky.Ale to zalezi podla zdravotneho stavu,veku atd....No a jedalnicky si musis urobit sama podla toho,kolko mas casu,moznosti nakupu a vneposlednom rade aj penazi.V zasade nejes zemiaky,ryzu,cestoviny,mastne jedlaJes len povolene potraviny/co sa mne nedari/,nema sa jest v prvych fazach ovocie/co mn chyba a co prekracujem/.Nuz je to zlozitejsie ako sa zda,ale v postate sa to da vydrzat.To by bolo na dlhsie pisanie. 😉 😉 😉
@takyna jedalnicek najdes tiez na stranke www.dukanovadieta.com
Skus pozriet a naucis sa postupne aj z vlastnej praxe,budes vediet co ti chuti a co nie...

inak,dnes som ešte nebola na wc 😕