icon

Existuje lacnejšia verzia Keto diéty do 300€?

mama4444
31. mar 2026

dobry den zienky , existuje nejaka lacnejsia verzia keto diety alebo krabickovej diety ? cca max 280-300€ na mesiac ? A nakoľko mám problémy a nemôžem dostatočne cvičiť tak nepíšte mi že odpovede typu “ Nežer moja a cvič😆

majus2323
31. mar 2026

@mama4444 nemusíš cvičiť vôbec. Stačí keď sa normálnou stravou dostanes dondeficitu. Kal tabuľky sú zadarmo. Nákup si kvalitné potraviny a s mierou.

anonym_bd6013
31. mar 2026

@mama4444 všetko čo má v sebe slovo diéta je bullshit. Jedine kalorický deficit, aby sa ti po tvojej diéte nevatili dvojnásobne kilá späť

anonym_cdcb3f
31. mar 2026

Najdi si recepty plne bielkovin plus KT a var si sama. Potom si to zabal do krabicky a mas krabickovu dietu ...

anonym_c6e21f
31. mar 2026

@mama4444 ketodietu myslíš tie hotové hovadiny? Vieš aká budeš z toho hladná a nervózna? Môj manžel si objednal za 200e krabicu od nich. Samé práškové polievky, nápoje. Medzitým potrebuješ veľa zeleniny na zahnanie hladu, čo je nezmysel.
Po týždni sa na to vyprdol , nezvládal to.
Ja som si zaplatila zanzisan (vtedajšia fitlavia) za 10e na mesiac a sú tam skvelé recepty, z dostupných surovín, presne vypočítané, vieš si určiť koľko kalórií máš prijať, aj či chceš rýchle jedlá, alebo vegetariánske, alebo klasické. Plus tam máš aj cviky, môžeš a nemusíš cvičiť. Schudneš, zaručujem. Nie 5 kg za týždeň, ale pomaly určite ďalej nájdeš a hlavne zdravo.

petamich
31. mar 2026

Keto alebo low carb sa stravovat vies aj prirodzene a netreba sacky. Napis si dopyt do ChatGPT nech ti vygeneruje vzorovy jedalnicek na tyzden, zena, x rokov, vaha, vyska, low carb, toto jes, toto nejes, cca. tolko kcal na den, x jedal denne a on ti ho vygeneruje a mozes drzat keto sama.

anonym_8d8a00
31. mar 2026

@mama4444 ano existuje-Ozempic 👍

cucana23
31. mar 2026

Skús prerušovaný pôst .Mne to veľmi vyhovuje správne Zvolene potraviny počas okna kedy môžeš jesť .Necitim pocit hladu keď si už nato zvyknes.Nevyjedam sladkosti somariny