icon

Fasting diéta

14. jún 2023

Mate skusenosti s touto dietou? Ako ju dodrziavate

zmrzlinka2021
14. jún 2023

To nie je dieta ale životný štýl. Proste ľuďom vyhovuje jesť iba pár hodín do dňa.

janai1
14. jún 2023

Tak doslovne dieta to nie je. Ja mám 20/4

momoftwo
14. jún 2023

Je to zivotny styl a nie dieta. Ja mam 18/6

lija22
14. jún 2023

ja mam 16/8 ale iba druhy den😃
moment..dnes som to porusila. Tak od zajtra 😉

autor
15. jún 2023

dievcata a ako to dodrzujete ? 18/6 cize 18 hodin nejes a 6 jest alebo ako presne? to ma zaujima ako presne to mate nastavene..

nikinikiniki8
15. jún 2023

Podľa mňa je to super ale určite by som to nenazvala diétou. Ako pisal už niekto vyššie je to životný styl. Napríklad keď som pracovala tak som bola na 16/8. Vyhovovalo mi to lebo cez deň v práci som aj tak nemala toľko casu, tréning som mala vždy poobede alebo večer takže to bolo super. Teraz som na MD a neviem si to predstavit ale je to asi o preferenciách človeka, vyskúšaj a uvidíš ale rovnako ako pri hocijakom inom stravovaní ani strava nebude upravená tak neschudnes.

autor
15. jún 2023

zaujima ma presne, ako to mate nastavene 🙂 dakujem ! nie ci je to dieta alebo zivotny styl

momoftwo
15. jún 2023

Ale ved si to nastav tak aby to tebe vyhovovalo. Ja to mam napr od 12 do 18tej. Fungujem tak uz mesiace a som max spokojna. Stravu som nemenila vobec, ja milujem jedlo a zial hlavne slovenske a talianske speciality a aj sladke takze ziadne salatiky sa nekonaju. A schudla som aj tak 5 kil..ale hovorim to nieje dieta. To je proste stravovaci navyk ktory niekomu 100% vyhovuje a vie tak zit roky a niekomu vobec.

summer23456
15. jún 2023

@momoftwo za koľko si schudla tých 5 kg?

momoftwo
15. jún 2023

@summer23456 asi 3 mesiace..ale nemam velku vahu takze kebyze vazim viac mozno schudnem este viac. Pre moje telo to bol vsak sok pretoze ja som zvykla to robit, ze vecer ked deti zaspali urobila som si hody a pojedla piate cez deviate..teraz to nerobim cize nemusim jest dietne jem uplne normalne..napr vcera ovsenne vlocky s ovocim a kefirom potom francuzske zemiaky potom karamelovy zakusok a este zeleninovu polievku..za tych 6 hodin zas nevladzes zjest nejake kvantum..ale podstata je ze vecer uz nevyzieram a mne to max vyhovuje. Prvy tyzden bol tazky potom si moje telo zvyklo a uz je to super

summer23456
15. jún 2023

@momoftwo no ja mám úplne ten istý problém, večer mám tiež hody.

zuziiiii
15. jún 2023

Ja začínam jesť cca okolo 12h a od 16-17h už nejem
Čiže mám ako kedy 20/4 , 19/5
Zatiaľ som schudla z 93kil na 79kg
Za cca pol rok

summer23456
15. jún 2023

@zuziiiii super výsledok. A menila si aj jedálniček? Či klasická strava?

zuziiiii
15. jún 2023

@summer23456 nie nejak zvlášť som ho nemenila
Pridala som viac pohybu do záhrady pešo -10km

zuziiiii
15. jún 2023

@summer23456 áno klasická strava

autor
15. jún 2023

@momoftwo cize o 12 jes prve jedlo a o 6 uz nejes? to kolko jedal potom zjes za den? 3 jedla ako ranajky obed vecera kazde dve hodiny ci kolko?

autor
15. jún 2023

@zuziiiii super dakujem, to si pekne schudla 🙂 a kolko jedal zjes za ten cas?

zuzubb007
15. jún 2023

Ja mam nastavene 10/14 a schudnem to je riadna kravina jest 4 hodiny denne to skor telu ublizujes, prijem, prijem mozes jest aj o 23 tej a nepriberies

jancik34
Autor odpoveď zmazal
momoftwo
15. jún 2023

Pisem od 12 do 6, jem tolko jedal na kolko mam chut. Jem ked som hladna, nikdy sa nepozeram kolko som zjedla v ten dany den, to by mi z toho statocne zacalo hrabat🤦🏽‍♀️

momoftwo
15. jún 2023

@jancik34 nesuhlasim s tebou, ked som zacinala s fastingom bavila som sa o tom s mojou mamou a ta mi povedala ze vlastne drzala fasting cely zivot a ani o tom nevedela. Najedla sa v praci na obed a po 6 uz nejedavala..Cely zivot ma dobru postavu, a to ona ked je, zje aj za dvoch. Kebyze je fasting o tom ze si nonstop hladny, tak ano suhlasim nieje to dlhodobo udrzatelne, ale toto nieje ten pripad.

zuziiiii
15. jún 2023

Nerátam koľko zjem jedál ,jem na čo mám chuť alebo čo varím....

zuziiiii
15. jún 2023

Napríklad dnes som ešte nejedla nič vypila som 0,7deci šípkový čaj a teraz kávu pijem zatiaľ hladná nie som. Možno okolo 13-14h sa najem necítim momentálne hlad .
Vypijem denne 2litre čistej vody

zmrzlinka2021
15. jún 2023

Autorka,

ak chces chudnut - chod cestou na cely zivot. Nie dietou. Dieta ti skonci a zacnes zrat do nemoty a opat si tam, kde si bola predtym.
chudnes pri kalorickom deficite a je jedno, ci robis fasting alebo nie.

gagus
10. jan 2025

Pozor na službu k prerušovanej hladovku, mne strhli vyše 30 € za Premium službu, o ktorej aktivácii nemam tušenia, odpisujú mi, že peniaze by mi vrátili ak by bol aktivovaný produkt vadny, darmo vravím, že som to neaktivovala.