Fit recepty s gnocchi pre zdravé chudnutie
Ahoj, tie ktoré sa zdravo stravujete- chudnete, poraďte mi prosim recept kde využijem gnochci, ďakujem
@anonym_autor s cestovinami sa velmi nechudne asi, ci? 🙂
@anonym_f3fcb0 sú hlavne zo zemiakov, asi 80%...varené zemiaky sú diétne.
@anonym_f3fcb0 schudneš s hocičím, aj keby celý deň ješ mcdonald a budeš v deficite, schudneš 😄
@anonym_f3fcb0 ale chudne, zavazi velkost porcie. Ako pri vsetkom inom.
@anonym_f3fcb0 bez problémov môžeš cestoviny jesť aj pri chudnutí. Samozrejme nue tri krát denne.
Gnocchi dat do zapekacej misky, poliať rozslahanym vajíčkom s 10ml smotany, zmiešať 30g schwarzwaldskej šunky posypať 10g 30% syra.Zapiect.50g tuším tých gnocchov tam šlo
ja si robím gnocchi so schwartzwaldskou šunkou, cherry paradajočkami, bazalkou a občas aj s červeným pestom, keď bez pesta tak 25-20 parmezánu…
alebo ich dám upiecť do rúry a dávam do šalátu, to sú výborné…
Ja si osmažím kuracie/morčacie prsia, pridám brokolicu, lucinu, dochutím a k tomu gnocchi
@anonym_autor olej na panvicu, na cibuli sparit spenat a potom do toho hodit jednu ricofu vymiesanu so surivym vajickom. kratko podudit, prisolit, okorenit a prisypat gnocchi. mnam
@anonym_f3fcb0 tieto primitivne reci. 🤦♀️ Chudne sa kalorickym deficitom, nie tym, ze vyradis cestoviny, pecivo a pod.
Ďakujem všetkým 😍
@anonym_f3fcb0 tieto primitivne reci. 🤦♀️ Chudne sa kalorickym deficitom, nie tym, ze vyradis cestoviny, pecivo a pod.
@sindla tieto primitivne reakcie, ked si neprecitas povodny prispevok... formula "fit recept" v suvislosti zrovna s cestovinami... ked dam "fit bocik" tak to tiez neevokuje rovno chudnutie, i ked ja viem, ze aj zranim bociku mozes chudnut... 🙂