icon

Fit recepty s gnocchi pre zdravé chudnutie

11. sep 2025

Ahoj, tie ktoré sa zdravo stravujete- chudnete, poraďte mi prosim recept kde využijem gnochci, ďakujem

anonym_f3fcb0
11. sep 2025

@anonym_autor s cestovinami sa velmi nechudne asi, ci? 🙂

alguno
11. sep 2025
@anonym_f3fcb0

@anonym_f3fcb0 sú hlavne zo zemiakov, asi 80%...varené zemiaky sú diétne.

anonym_2c364d
11. sep 2025
@anonym_f3fcb0

@anonym_f3fcb0 schudneš s hocičím, aj keby celý deň ješ mcdonald a budeš v deficite, schudneš 😄

simsalabim
11. sep 2025
@anonym_f3fcb0

@anonym_f3fcb0 ale chudne, zavazi velkost porcie. Ako pri vsetkom inom.

anonym_0bab21
11. sep 2025
@anonym_f3fcb0

@anonym_f3fcb0 bez problémov môžeš cestoviny jesť aj pri chudnutí. Samozrejme nue tri krát denne.

nikha2809
11. sep 2025

Gnocchi dat do zapekacej misky, poliať rozslahanym vajíčkom s 10ml smotany, zmiešať 30g schwarzwaldskej šunky posypať 10g 30% syra.Zapiect.50g tuším tých gnocchov tam šlo

biba_18
11. sep 2025

ja si robím gnocchi so schwartzwaldskou šunkou, cherry paradajočkami, bazalkou a občas aj s červeným pestom, keď bez pesta tak 25-20 parmezánu…
alebo ich dám upiecť do rúry a dávam do šalátu, to sú výborné…

rude_baby
11. sep 2025

Ja si osmažím kuracie/morčacie prsia, pridám brokolicu, lucinu, dochutím a k tomu gnocchi

princezna_bosorka
12. sep 2025

@anonym_autor olej na panvicu, na cibuli sparit spenat a potom do toho hodit jednu ricofu vymiesanu so surivym vajickom. kratko podudit, prisolit, okorenit a prisypat gnocchi. mnam

bubchen86
12. sep 2025

@anonym_autor ja si robim salat a je mega mnam , vela vela zeleninky aku mam , gnocchi do airfryera alebo na suchej panvicke do chrumkava upiect , a potom na salat poukladat s mierou 😂 a zalievku robim nizkotucny tvaroh + kopor + bylinky , sol voda citron , troska horcica , polejem a tadaaa 😛

sindla
12. sep 2025
@anonym_f3fcb0

@anonym_f3fcb0 tieto primitivne reci. 🤦‍♀️ Chudne sa kalorickym deficitom, nie tym, ze vyradis cestoviny, pecivo a pod.

autor
13. sep 2025

Ďakujem všetkým 😍

anonym_f3fcb0
13. sep 2025
@sindla

@anonym_f3fcb0 tieto primitivne reci. 🤦‍♀️ Chudne sa kalorickym deficitom, nie tym, ze vyradis cestoviny, pecivo a pod.

@sindla tieto primitivne reakcie, ked si neprecitas povodny prispevok... formula "fit recept" v suvislosti zrovna s cestovinami... ked dam "fit bocik" tak to tiez neevokuje rovno chudnutie, i ked ja viem, ze aj zranim bociku mozes chudnut... 🙂