icon

Funguje nočný spaľovač tukov naozaj efektívne?

mamina123321
21. máj 2024

Ahojte dievcataa chcem sa opýtať, tie ktoré skúšali nočný spalovac tukov, reálne vám aj pomohol či je to len škoda penazi? Diki za odpovede

acer11
21. máj 2024

Čoooo ??? Spíš a spaľovač spaľuje? 🤦🏼‍♀️

zuzuliennka1
21. máj 2024

kazdy spalovac su vyhodene peniaze. staci nejest hluposti, hybat sa a pit dost vody, a dostatocne spat.
svaly spaluju tuky

lakebabe
21. máj 2024

@mamina123321 nie nepomáha , žiadny spalovac na noc za teba neschudne,
Spalovace užívam ale pred cvičením aby som viac vladala a dobre si zamakala. Vtedy maju efekt pokiaľ je dobre zlozenie. Ale Nočné ako ma gym beam ten night burn sa myslím vola ten nie je dobrý ani na cvičenie ani na nič.

fido69
22. máj 2024

@mamina123321 Ľudia sú nachylní na jednoduché riešenia, ktoré sú bez námahy. Lenže taketo riešenia nefungujú.
Menej jedla a viacej pohybu - to je skutočný spaľovač tukov. 😉

nataliapipi
Odpoveď bola odstránená
eliska2211
6. feb 2026

Zdravím Vas chcem sa spytat ohladom týchto tabletiek. Nemyslim na chudnutie ale ohladom co bolo pisane mali ste viacej enegrie, mali ste lepsi spanok, neboli ste take unavene? A to vsetko ohladom nich. Nemyslim to na chudnutie vobec. Ďakujem

dubraska
9. feb 2026

sem sa pripnem, lebo viem, že existujú kadejaké vitamíny nielen teda na podporu chudnutia počas noci, ale teda niektoré slúžia zároveň aj na regeneráciu, zlepšenie spánku atď. máte skúsenosť?

marcelik88
9. feb 2026

och, toto je sen kazdej zeny, spat a spalovat tuky 😂 kiez by bolo nieco naozaj ucinne, co by nam v tom pomohlo.

eliska2211
10. feb 2026
@dubraska

sem sa pripnem, lebo viem, že existujú kadejaké vitamíny nielen teda na podporu chudnutia počas noci, ale teda niektoré slúžia zároveň aj na regeneráciu, zlepšenie spánku atď. máte skúsenosť?

@dubraska ved toto preto som sem pisala aj ja nechcem ohladom chudnutia nic len enegriu lepsi spanok aby nebol clovek taky vycerpany sústredení

beatta7
12. feb 2026

@marcelik88 no bez toho pohybu cez den len tazko nieco take docielis, to je snad jasne kazdemu 🙂 ale tak ja uz som sa tiez zamyslala nad tym, ci by nebolo fajn si zaobstarat nieco na podporu tej regeneracie a lepsieho spanku.

beatta7
12. feb 2026

a hlavne vela zien sa snazi strasne schudnut a nedari sa im, a pritom nemaju tieto veci na poriadku. potom niet divu, ze sa dockaju akurat tak jojo efektu napriklad 🙏

marcelik88
15. feb 2026

@beatta7 tak vravím, že je ton sen, nie realita. Ja veľmi neverím na nič také bez roboty, že by fungovalo.

anonym_28332a
15. feb 2026

Malé presso pred tréningom naj spalovac, ostatné ti spali iba peňaženku 😀

beatta7
16. feb 2026

bez roboty urcite nie, ale ked mas pohyb, k tomu pridas nejaky funkcny doplnok, tak podla mna je to skvele kombo. a ja napriklad kavu nepijem vobec, aj som jej dala parkrat sancu, ale nerobila mi dobre.

fomelka
16. feb 2026

@anonym_28332a toto neviem ci je zrovna idealne riesenie.

akbara77
16. feb 2026

@mamina123321 to vážne?

elistek13
17. feb 2026

@akbara77 Reagujes na povodny, stary prispevok. Uz sme sa zhodli, ze ziadny produkt ti schudnut zazracne nepomoze 🙂 Musis preto aj realne nieco urobit, to je predsa kazdej z nas jasne.

vlasica19
17. feb 2026

@elistek13 😂 ale vsetky by sme si to zelali. Ja hladam nieco, co mi pomoze zregenerovat, ako nevravim, ze to musi byt len vnoci, ale celkovo. idem sa hadam po roku a pol pustit do cvicenia, no nerada by som ostala tyzden imobilna kvoli svalovici🙂

beatta7
20. feb 2026

@vlasica19 mne dost pomaha, ze sa neprejedam, teda nemam chut na somariny, take tie vyjedacky po veceri. 🙈

fomelka
20. feb 2026

@beatta7 tak toto by som rada dokazala. ja naopak, zacinam jest poobede, a potom jem, az kym nejdem spat 😂

elistek13
25. feb 2026

Ja uzivam Nightburn od Emfiore. A neberiem ho primarne kvoli tomu, aby som schudla, ale pomaha mi najma v tom, ze mam konecne lepsi spanok...lebo to je proste zaklad zdraveho fungovania 🙏 A nejake to stratene kilecko je pre mna len bonus, nakolko o dost menej vyzieram. 😂

vlasica19
25. feb 2026

@elistek13 takze ti pomaha? Lebo podla nazvu by som to radila skor medzi spalovace, nepovedala by som, ze ide o pomocnika na spanok.

eliska2211
25. feb 2026
@vlasica19

@elistek13 takze ti pomaha? Lebo podla nazvu by som to radila skor medzi spalovace, nepovedala by som, ze ide o pomocnika na spanok.

@vlasica19 prepáčte som sa pomýlila namiesto Vam som napísala mi. Bola to otázka.

jesenzima
25. feb 2026
@anonym_28332a

Malé presso pred tréningom naj spalovac, ostatné ti spali iba peňaženku 😀

@anonym_28332a dávam si veru pred tréningom 😀

elistek13
10. mar 2026

@vlasica19 Ja som ho popravde ani nekupovala s tym zamerom schudnut ako som spominala. Ale teda s mojim metabolizmom je to ovela lepsie ako to bolo. 👍

fomelka
10. mar 2026

@elistek13 po akej dobe si zbadala, ze ti to pomaha?

dubraska
Dnes o 12:25

@elistek13 a je to určené aj na regeneráciu ako takú?