icon

Hľadám ženy na chudnutie

26. okt 2025

Hľadám partacky na chudnutie do chudnucej skupiny, ktoru mozeme vytvroti. Vaha 80-90kg, nech ideme z podobnej vahy
.ma niekto zaujem a mysli to vazne?

anonym_1d04dd
26. okt 2025

@anonym_autor ja sa snazim z 83 na aspon 75 a stale mam nejaje prekazky. Urazy ci choroba uz som z toho nestastna lebo aj teraz lezim s kovidom. A to chces na dialku? Moj crosovy trenazer uz viac ako pol roka strada. Dufam ze teraz po kovide nabehnem.

autor
26. okt 2025
@anonym_1d04dd

@anonym_autor ja sa snazim z 83 na aspon 75 a stale mam nejaje prekazky. Urazy ci choroba uz som z toho nestastna lebo aj teraz lezim s kovidom. A to chces na dialku? Moj crosovy trenazer uz viac ako pol roka strada. Dufam ze teraz po kovide nabehnem.

@anonym_1d04dd to ma mrzi, ja mam rovnaku vahu a tiez aktuálne lezim chora. Skore uzdravenie. Ano, na dialku, ked asi nebudeme z rovnakého mesta.

autor
26. okt 2025
@anonym_1d04dd

@anonym_1d04dd skupinq sa vola chudnime do vianoc ,zeny s 80+ ak mas zaujem ,budem rada ,ak sa pridas,,🙂 lebo ako anonyma ta neviem pridat

anonym_e7ed31
26. okt 2025

@anonym_autor je tu na MK skupina Cesta k mojej premene

anonym_1d04dd
26. okt 2025
@anonym_e7ed31

@anonym_e7ed31 o tej viem ale je to tam na mam hrr a ja mam vela obmedzeni stale.

autor
27. okt 2025
@anonym_1d04dd

@anonym_e7ed31 o tej viem ale je to tam na mam hrr a ja mam vela obmedzeni stale.

@anonym_1d04dd coze?

autor
27. okt 2025
@anonym_e7ed31

@anonym_e7ed31 ano je,.ale tam je vela bab uz vymakanych,nie tucnych a neprispieva sa tam na dennej baze..sledujem ju

anonym_1d04dd
27. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_e7ed31 ano je,.ale tam je vela bab uz vymakanych,nie tucnych a neprispieva sa tam na dennej baze..sledujem ju

@anonym_autor aj ja som ju chvilu sledovala prestalo ma to bavit.

autor
27. okt 2025
@anonym_1d04dd

@anonym_1d04dd tak nie si za tu spolocnu skupinu?

autor
27. okt 2025
@anonym_1d04dd

@anonym_1d04dd ja som ju vcera urobila 😂zatial je verejna,potom ku dam ako sukromnu

anonym_1d04dd
27. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_1d04dd tak nie si za tu spolocnu skupinu?

@anonym_autor som ale teraz nemam ako prispievat kedze kwzim z covidom nie s uplne lahkym priebehom. Ako sa presne vola ta skupina? Skusim kuk.

autor
27. okt 2025
@anonym_1d04dd

@anonym_autor som ale teraz nemam ako prispievat kedze kwzim z covidom nie s uplne lahkym priebehom. Ako sa presne vola ta skupina? Skusim kuk.

@anonym_1d04dd chudnime do vianoc,zeny s 80+ kg, zalozena vcera zatial tam nik nie je okrem mna 😂. No, ved prispievat môžes len stravou,ked ai chora alebo nejakymi povbudzujucimi slovami 🙂

autor
27. okt 2025
@anonym_1d04dd

@anonym_1d04dd mne by nevaidlo,ani keby sme len dve 😂vacsinou tie skupiny aj tak boli o tom,zw 30 zien a prispievali tak 3.

autor
27. okt 2025
@anonym_1d04dd

@anonym_1d04dd skore izdravenie ti hlavne prajem,necj sa vyliecis cim skor. 🍀

anonym_1d04dd
27. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_1d04dd chudnime do vianoc,zeny s 80+ kg, zalozena vcera zatial tam nik nie je okrem mna 😂. No, ved prispievat môžes len stravou,ked ai chora alebo nejakymi povbudzujucimi slovami 🙂

@anonym_autor ok idem kuk

anonym_1d04dd
27. okt 2025
@anonym_1d04dd

@anonym_autor ok idem kuk

@anonym_1d04dd uz som tam. 😉

anonym_58a965
27. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_1d04dd skore izdravenie ti hlavne prajem,necj sa vyliecis cim skor. 🍀

@anonym_autor mne to nechce nájsť , skús pridať link

anonym_0cc673
17. nov 2025
@anonym_1d04dd

@anonym_1d04dd Moja mamka má o tri roky 80. Je silná ,proste celý život má záchvatové prejedanie kvôli depresiám respektíve liekom jej chutí jesť. Ale prídu dni ,že si povie, že musí schudnúť a začne oveľa menej jesť, nevyjedá ako zvykne z nudy, pri telke a necelý mesiac -4kg dole. Vlani mala obdobie depresií dlhšiu dobu a za krátke obdobie schudla -10kg. Úplne inak vyzerala, mala lepšiu kondíciu..A ani nevie ako schudla...Býva už u mňa tak viem to porovnať koľko zje. Má normálne raňajky aj obed a nakoľko je cukrovkárka má aj desiatu, olovrant aj sladkost si dá a ide jej.A prechádzky sú naozaj krátke keďže má dve palice. No ja sa nabehám oveľa oveľa viac ako ona,dokonca si dávam pozor a váha sa mi drží roky rovnaká. Preto vidím, že to ide aj bez športu a pohybu.