Hnusný zadok - ako z neho schudnúť?
Plz vedeli by ste mi poradiť ako schudnúť zo zadku??? Viem že veľa mužom sa páčia guľaté zadky no ja svoj nenávidím preto ak mi viete poradiť ako z gulateho urobiť plochý budem rada
Fuuuuj nevieš čo hovoríš 😁
@skrata13 mam ten isty problem. Mat plochy zadok je bez sance. Skusala som vsetko mozne. Anatomia zadku je podla mna to iste ako u prsnikov. Bud ich mas, alebo ich nemas 😀 Najlepsie je mat gulaty zadok ako mam ja, a ziadne prsia. Super kombinacia na vyberanie oblecenia. Musim mat 54kg max aby som vypadala dobre
😭😭😭
@kittykat22 tak takuto postavu mam aj ja, ale ja to zasa beriem tak, ze aspon mam zadok, ked uz nemam prsia🙈
@skrata13 co ale asi bude mozne je, ist na nejaku lipolizu - nechat si napichat zadok na rozpustenie tuku. Ale nesmies ho mat vysportovany - myslim ze by to islo, aby sa zrazil aspon ten vrch.
@kittykat22 tak si môžem šetriť na odsávanie asi
Nijako, len žeby si šla na plastiku. Proste máš guľatý zadok, ten nesplostis, keď schudneš, akurát bude ovisnuty, ale nezrezes z neho😃
@0silvia0 ja mam k tomu odpor - pretoze gulaty zadok je sen vsetkych milovnikov zadkov 🙈 Nebudem ti ani pisat, kolko krat som oznamila, ze z toho nic nebude - chvitemu zaujemcovi
@skrata13 to nebude drahe - stacia 3 shooty - tj max 400e. Bude stacit jedna aplikacia. To nie je odsavanie, to je rozpustanie. Robi sa to tak, ze ti natru oblast elmou a daju tam par injekcii, ktore rozpustia tuk. Pojdes domov do hodiny
@zazvorka87 moja kolegyna nema ziadny zadok, moze cvicit kolko chce a zadok stale nikde. Ake je to uz starsia pani a ten chybajuci zadok teda nevyzera moc dobre, ale co narobi? Genetika je genetika...
@kittykat22 no o slintavych chlapoch vedia rozpravat aj zadkate, aj prsnate... Bud rada ze nemas aj aj😁
@0silvia0 ja by som tie prsia brala 😀 ty nie?
@zazvorka87 nie, nema... Ona je nizka, ziadne dlhe nohy, skor to vyzera ze jej z trupu rovno nohy rastu, no nevyzera to dobre. To su typy jablko, mohutny vrch, velke ramena, velky chrbat, zadok nic a nohy sice stihle, ale chyba zenska silueta s pasom
@kittykat22 no ja tiez by som ich brala, ale viem ze nenarastu a uz som sa s tym zmierila... ale ako pises, tento nas typ postavy treba udrziavat v stihlej kondicii, kila navyse nevyzeraju dobre...
@zazvorka87 tu nejde o chlapov problem je že sa to hnusu mne
@skrata13 je to len v tvojej hlave. Muži snívajú veľmi rôzne a nachádzajú na našich telách x vecí, ktoré obdivujú, či je to guľatý zadok, alebo malý chutný zadoček, alebo pekné trojky, alebo malé dievčenské prsia, alebo dlhé štíhle nohy... Nech by si bola akákoľvek. A tiež ak nemáš upratané v hlave, nebudeš spokojná, nech by si bola akákoľvek. Pozri na niektoré celebrity...nič im nie je dosť, ďalšia a ďalšia plastika. Bordel v hlave nevyrieši ani to najdokonalejšie telo.
@skrata13 ja mam gulatu rit, ale malu. Zadok je sval, s tym nic nenarobis. Ak teda nemas uplne tukovu. A inak to je jedna z mala veci na mojom tele, s ktorymi som spokojna. 😀 mimochodom najcastejsie komplimenty mam od muzov zrovna na nu. 😀 teda sa nestazujem. Nie je nic horsie ako plosky zadok, zle sa to oblieka aj vyzera
Baby,tie,ktore mate ploche zadky....aj ja som mala plochy zadok. Ale! Zacala som behat,robit drepy a uz vyzera ovela lepsie. Dokonca mi manzel povedal,ze nikdy som nemala krajsi zadok ako teraz 😏
@skrata13 "ja mam k tomu odpor - pretoze gulaty zadok je sen vsetkych milovnikov zadkov 🙈 Nebudem ti ani pisat, kolko krat som oznamila, ze z toho nic nebude - chvitemu zaujemcovi" - na toto tvoje vyjadrenie som reagovala. Preto som napísala, že muži môžu takto reagovať na čokoľvek, nie len na tvoj zadok. Asi každá žena také niečo zažila. Ja mám všetko v rámci normy, zadok aj prsia, normálna súmerná postava a uchýlákov a baličov som zažila nespočet. Ale teraz zas píšeš, že to je tvoja nespokojnosť a doslova odpor k nejakej časti tela teda nesvedčí o upratanej hlave, ale ako chceš. Veď choď na odsatie, ak budeš šťastnejšia.
@alaguema to, co si citovala som pisala ja, nie autorka prispevku. Predtym ako tu zacnes mat preslov o tom ci ma niekto upratane v hlave, by si si najskor mohla dat dohromady fakty. A ja si zadok neplanujem nechat odsat. Nasla som muza, ktory ma ine preferencie. Takze preslov ku mne si mozes nechat.

Mam plochy a chcem gulaty 😀