Ide sa chudnúť od 14.1.2013
Kto sa pridá? od pondelka 14. 1. 2013 http://www.trask.sk/phprs/view.php?cisloclanku=... táto dieta pomohla mne ... za 2 týždne som zhodila 5 a pol kila ... kámoška viac ... bolo to síce asi pred pol rokom ... no od pondelka začínem znova ... lebo po Vianociach sa mi akosi zmenšila bunda ☹ 😀 😀
Kto sa pridá ???
@zumamina no ja som ju držala a dá sa to zvládnuť tak uvidíme ako mi to pôjde teraz ... 😀 😀 😀 teraz mám výhodu v tom že mužiček je preč-v robote a dcérka bude vo škôlke nebude treba variť ...akurát večeru nejakú prichystám ... 😉 len aby som to vydržala a nezhrešila 😀 😀 😝 😝
ahoj...ja som túto diétu tiež už raz držala a vtedy som aj schudla ale pred nedávnom som si ju zopakovala a už veru nešlo dolu ani kilo 😠 😠 😠
Vyzera to dobre, ja som teraz na 28-dnovej diete (2 den 😀 ) podla Macingovej - Najedzte sa do stihlosti. Tak som zvedava, co to so mnou urobi.
@jaakajka ahoj ... to vážne ... ale poctivo si ju držala či?
@lejla77 HMM... zaujímavé...a čo papaš? nemáš link ?
@azuritkoovb je to kniha - stiahla som si ju z ulozto.sk vola sa "najedzte sa do stihlosti".
http://www.ulozto.sk/xEpmjvj/najedzte-sa-do-sti...
@azuritkoovb väcsinou zelenina a ovocie. Zatial som druhy den, tak uvidim, ako to budem zvladat. Lebo ja si nerada odriekam. 😀
@lejla77 no zajtra preštudujem ... dnes už idem spať ... očká mi klipkajú 😔 Dobrú nocku
@lejla77 no tak neviem či by som zvládla ... ja radšej mäsko 😀 😀 😀 ale kilečka musia isť dole bo ... brutal už ... 😠
@azuritkoovb buduci tyzden mam mäsko, sa tesim. 😀
@azuritkoovb ale zasa v tejto tvojej - jest neslane veci, to musi byt 😝
@lejla77 no veru že 😝 😝 😝 ale tak ... raz som to už zvládla ... tak uvidíme 😀
@azuritkoovb dufam, ze budes informovat, ja mam zatial za 2 dni kilo dole. 😕
samozrejme že budem ... sama som zvedavá 😀 či to vôbec zvládnem ...
@lejla77
ja by som sa pridala:o) 🙂 🙂 🙂
No aj ja mam vytlacenu tuto dietku a zacinam uz od zajtra.. pekne som si pokupila papanie, cajiky a aj ocot a uvidime.. ja popritom chodim aj do fitka tak som fakt zvedava ze co a ako to bude na mna vplyvat 🙂
baby, neblbnite, toto je ta najhorsia dieta aku mozete mat. vela negativneho som o tom citala.
jedzte vsetko, 5x za den v malych mnozstvach s vela cistej vody a schudnete /ja osobne za dva mesiace 8 kg/ a ani gram navyse som nepribrala nazad. nastartuje sa vam metabolizmus.
touto dietou akuraz ho zabrzdite a budete sa trapit. aj ja som ju bohuzial skusila. a jojo efekt sa vam zarucene dostavi.
hned BLBOST C.1 vynechanie ranajok, kt. startuju metabolizmus.
nie som "poverciva" na taketo veci... ale vraj najidealnejsi start diety, resp. akakolvek zmena v stravovani atd. by sa mala zacat v den kedy je mesiac v NOVe... to bude tento piatok... ja chcem skusit zacat vtedy, uvidime... vtedy vraj telo/organizmus najmenej reaguje na "prudke" zmeny v stravovani atd. a je ucinnejsie...
@pingu1 vo vseobecnosti suhlasim - ranajky su najdolezitejsie (hovori to sice ta prava, teda ja, ktora "nestiha" ranajkovat, ale planujem to zmenit) - pravidelna strava, trosku cvicenia, pitny rezim, obmedzenie bieleho peciva a sladkeho a sladenych napojov... a ja verim ze to pojde...
tuto dietu som skusala ale ja mam jeden problem, dieta stale konci uz v ten den kedy som zacala. chichi 🙂 ale vlastne chcela som vam len napisat ze kamoska s nou chudla ani neviem kolko krat ju opakovala ci len tie dva tyzdne alebo aj dalsie dva ale perfektne schudla.stale bola taka akurat ale to kilecko navyse bolo vidiet.typujem ze nosila velkost L-XL no na taku vyzerala ale dnes vyzera na S-M.Jednoducho vyzera akoby sa scvrkla.a tiez viem ze viacere to potom skusali tiez,nevydrzali ale aj za tych par dni tiez zhodili niekolko kil.dokonca aj kamoska co nema fakt z coho chudnut za tyzden dala dole 3kg.takze nieco na tom bude.by ste sa divili ako ta kamoska vyzerala predtym a ako vyzera teraz.videla som vysledky takze mozem len na stratu kg len odporucit ale chce to pevnu volu.tak chudnutiu zdar.a ja by som od pondelka tiez zacala ale mam vtedy narodky 25 rok a neviem si predstavit ze si nic nezobnem.chichi.
@azuritkoovb
Ano, zabera iba raz. Tak ale po kazdej diete sa musi zmenit stravovanie. Tak hadam ju uz nebudes potrebovat 🙂
Mam ju tiez vyskusanu a odporucam ju vsetkym babam co ju nedrzali a chcu schudnut.
@lubuska22 kludne sa k nám pridaj ... od pondelka ideme naplno 🙂
@miselka007 no tak super ... držím palčeky 😉 ked spojíš aj fitko tak to bude super 😉
@pingu1 no tie ranajku máš síce pravdu ... sú zakladom dna a mali byť najsýtejšie 🙂
@kacusik69 no tak s tým mesiacom by som to aj tiež skúsila no sme s malou obe tak choré že dúfam, že do pondelka sa vyliečime a budem môcť v pohode začať ... ono je to najťažšie začať ... hoc potom už nebudem dodržiavať presne jedálniček ... ale ako píšeš ... nejesť sladké, biele pečivo, hlavne ten pitný režim a trocha pohybu - cvičenie 😉
@kukuc2 no presne tak ... aj moja kámoška v tom pokračovala dalej ... ja som len tie 2 týždne takže ... ale ubytok tam bol a dalo sa to aj vydržať ... keby som bola aj pocvičila a pokračovala tak... no uvidíme od pondelka ... budem sa snažiť poctivo to dodržiavať 🙂 a niečo už so sebou spraviť .. viem, že sa to dá ... len treba pevnú vôľu 😎 tak už nech je pondelok ... 25rokov? hmm...tak všetko najlepšie a poriadne osláv 😉
@alena1983 😉
ahojte, ja drzim dietu od soboty, ale priznam sa bez mucenia, ze solim, nie moc, ale solim a kavu mam dva krat denne s 1lyz. cukru a aj mliekom, uvidime ci pojde daco dole, ja by som chcela aspon 5kg dat dole...

ta dietka je zaujimava,aj by som s tebou do toho isla,len mala bude mat svoju prvu velku oslavu a nedat si tortu,hlavne ked ju idem piect prvy krat,tak to by bol hriech..... 🙂 ale slubujem,ze ju vyskusam,potrebujem zhodit aspon 10kg 😒 Vela zdaru prajem
🙂