icon

Injekcie na chudnutie: Kde ich získať na východnom Slovensku?

petrapetra1993
Dnes o 18:27

Ahojte. Prosím bez súdenie poradiť lekára, ktorý bez problémov predpise injekcie na chudnutie a poradí ktoré sú naj. Váha 115kg, chodím 2-3x týždenne cvičiť so súkromnou trénerkou. Stravu neviem proste dodržať aj keď sa naozaj snažím. Potrebujem pomoc. Ďakujem za odpovede

anonym_476404
Dnes o 18:39

@petrapetra1993 aj keď budeš mať injekcie tak musíš držať stavu. To nieje mavnutie čarovným prútikom. Schudneš len deficitom

petrapetra1993
autor
Dnes o 18:41
@anonym_476404

@petrapetra1993 aj keď budeš mať injekcie tak musíš držať stavu. To nieje mavnutie čarovným prútikom. Schudneš len deficitom

@anonym_476404 predpokladám ale že liečivo mi nedovolí zjesť také množstvo jedla ako teraz. Možno na to nebude ani taka chuť?

fidorka7
Dnes o 18:45
@petrapetra1993

@anonym_476404 predpokladám ale že liečivo mi nedovolí zjesť také množstvo jedla ako teraz. Možno na to nebude ani taka chuť?

@petrapetra1993 tak v prvom rade cho'd za svojim obvoďákom. mne naprklad moja obvoďáčka nič nepredpísala, ale urobila mi podrobné vyšetrenia a poslala ma na diabetológiu. Tam ďalšie vyšetrenia a potom mi okrem iného predpísali liečbu

anonym_7dcc18
Dnes o 18:49

Vykonikuj si tu Ozempic, je tu aj 20 tem o tom. 🐎

thirstymonk
Dnes o 18:50
@petrapetra1993

@petrapetra1993 To si fakt len myslíš... pochop, že keby to bolo fakt také ľahké, tak všade okolo teba vidíš samých švarcenegrov

stellarstar
Dnes o 18:54

@petrapetra1993 vieš schudnúť aj bez toho ozempicu

alickapusinka
Dnes o 19:04

Bez lekarskeho podrobneho vyšetrenia je podavanie ozempicu obrovský hazard zo životom.A navyše na čiernom trhu sa kúpiť da ale v prípade že ak sa niečo stane tak to bude vyšetrovať kriminalna policia. A bez vyšetreni TI len tak niekto neda injekcie na chudnutie že TY chceš.To že chceš je jedna vec a to že TI to napíše lekár je vec druha. Nijaký lekár si ťa na svedomie nevezme.Treba sa hybať.To nie je len tak dostanem ozempic pichnem si injekciu a idem sa najesť bez pohybu take ešte nefungovalo. Mne ja mám cukrovku dala ozempic a takmer ma zabil.Takže nie nie je to vhodne pre každeho.Môjho znameho žena po tom čo schudla a prestala ho brať tak váhu ma aku mala predtým. Tak neschudla.To nie je pravidlom schudnuť.

renesance80
Dnes o 19:11

@petrapetra1993 ked nevies stravu dodrzat resp. zmenit stravovaci zivotny styl tak nikdy neschudnes , vsetko mimo toho je cesta do pekiel

janickadr
Dnes o 19:46
@petrapetra1993

https://www.linkaobezity.sk/ambulancie/ Ak nechce napisat liek obvodny lekar, lekwri z tohto linku pomozu...