Injekcie na chudnutie: Kde ich získať na východnom Slovensku?
Ahojte. Prosím bez súdenie poradiť lekára, ktorý bez problémov predpise injekcie na chudnutie a poradí ktoré sú naj. Váha 115kg, chodím 2-3x týždenne cvičiť so súkromnou trénerkou. Stravu neviem proste dodržať aj keď sa naozaj snažím. Potrebujem pomoc. Ďakujem za odpovede
@petrapetra1993 aj keď budeš mať injekcie tak musíš držať stavu. To nieje mavnutie čarovným prútikom. Schudneš len deficitom
@anonym_476404 predpokladám ale že liečivo mi nedovolí zjesť také množstvo jedla ako teraz. Možno na to nebude ani taka chuť?
@anonym_476404 predpokladám ale že liečivo mi nedovolí zjesť také množstvo jedla ako teraz. Možno na to nebude ani taka chuť?
@petrapetra1993 tak v prvom rade cho'd za svojim obvoďákom. mne naprklad moja obvoďáčka nič nepredpísala, ale urobila mi podrobné vyšetrenia a poslala ma na diabetológiu. Tam ďalšie vyšetrenia a potom mi okrem iného predpísali liečbu
Vykonikuj si tu Ozempic, je tu aj 20 tem o tom. 🐎
@petrapetra1993 To si fakt len myslíš... pochop, že keby to bolo fakt také ľahké, tak všade okolo teba vidíš samých švarcenegrov
Bez lekarskeho podrobneho vyšetrenia je podavanie ozempicu obrovský hazard zo životom.A navyše na čiernom trhu sa kúpiť da ale v prípade že ak sa niečo stane tak to bude vyšetrovať kriminalna policia. A bez vyšetreni TI len tak niekto neda injekcie na chudnutie že TY chceš.To že chceš je jedna vec a to že TI to napíše lekár je vec druha. Nijaký lekár si ťa na svedomie nevezme.Treba sa hybať.To nie je len tak dostanem ozempic pichnem si injekciu a idem sa najesť bez pohybu take ešte nefungovalo. Mne ja mám cukrovku dala ozempic a takmer ma zabil.Takže nie nie je to vhodne pre každeho.Môjho znameho žena po tom čo schudla a prestala ho brať tak váhu ma aku mala predtým. Tak neschudla.To nie je pravidlom schudnuť.
@petrapetra1993 ked nevies stravu dodrzat resp. zmenit stravovaci zivotny styl tak nikdy neschudnes , vsetko mimo toho je cesta do pekiel
https://www.linkaobezity.sk/ambulancie/ Ak nechce napisat liek obvodny lekar, lekwri z tohto linku pomozu...

@petrapetra1993 aj keď budeš mať injekcie tak musíš držať stavu. To nieje mavnutie čarovným prútikom. Schudneš len deficitom