Je cvičenie s hula hop vhodné na chudnutie?
Zdravim. Cvičí niekto s hula hop zo závažím? Je to vhodné na spevnenie /schudnutie v robote vlasti brucha? Ďakujem
@ssimpsonka áno, dobre to v formuje pas. Napr taky ten tuk nad bedrami
Ja som skúšala aj podľa videí najviac ho okolo seba obočím 3x. Deti to vedia mne to nejde vôbec 🙈mate nejaký trik na to? Super to je aj by ma to bavilo akurát mi to vôbec nejde a skúšala som to fakt ze veľmi veľakrát
Ja som skúšala aj podľa videí najviac ho okolo seba obočím 3x. Deti to vedia mne to nejde vôbec 🙈mate nejaký trik na to? Super to je aj by ma to bavilo akurát mi to vôbec nejde a skúšala som to fakt ze veľmi veľakrát
@sszuzu8 a mas vhodnu velkost kruhu? Nemoze.byt privelky ani primaly.
@ssimpsonka ja som si objednala taký ten so závažím. Trvalo mi kým som to roztočila na dosť dlho. Ale cvičím zatiaľ krátko tak neviem ešte povedať či funguje. Uvidim
@sszuzu8 ja som to kedysi ako nastrocna vedela a straaaasne dlho. Ale teraz to neviem 🤭🤣
Na chudnutie je potrebny kaloricky deficit. Na spevnenie mozno pomoze hula hop. Ale je dobre posilnit vsetky partie na tele a nie len stred tela.

Je. Už len robiť.