icon

Je možné schudnúť 5 kíl za mesiac?

20. máj 2025

Ahojte je môžne schudnúť 4-5kg za mesiac.
Viem, že je to individuálne ale zaujímalo.by má či sa to ešte dá.
Ďakujem ❤️

really8
20. máj 2025

Ak vazis 150kg tak jasne

jankajanka13
20. máj 2025

Ano da sa to, z naozaj vysokej vahy sa da mesacne schudnut aj 5-10kg na zaciatkoch a aj na vacsej vahe ked sa clovek snazi. Dolezity je kaloricky deficit, pohyb a dostatok vody a spanku, nic ine ti nepomoze. Ale pozor zas nespekulovat s nejakymi nezdravymi dietami (keto atd) kde narazovo schudnes vela a potom 2x tolko priberies... Plus si zvaz ci je na tvoju vysku a vahu vhodne schudnut za mesiac az 5-6kg, zdravy ubytok je vraj 0.5-1kg tyzdenne, to je ale individualne.

lucia13022023
20. máj 2025

Záleží z akej váhy. Ľudia ktorí vážia 200kg schudnú aj 20kg za mesiac

autor
20. máj 2025

Aha zabudla som dopísať, vážim nejakých cca 77,9kg ráno na lacno som sa dnes vazila. Takže ak chcem rýchlejšie schudnúť , znížim kaloricky deficit ? Postaci to ?

really8
20. máj 2025

Ja tieto diskusie raz nechopim. Ludia zacnite sa starat o svoje tela a o to aby ste boli zdravi. Celorocne. A nie ze sa zrazu zobudite ze za mesiac je svadba/dovolenka/promocia a teraz potrebujem schudnut a nebudem teda zrat a hladat sposoby ako zhodim kila ktore mi doteraz akoze nevadili lebo sak je jednoduchsie sedet na prdeli nez si zacvicit

autor
20. máj 2025
@really8

Ja tieto diskusie raz nechopim. Ludia zacnite sa starat o svoje tela a o to aby ste boli zdravi. Celorocne. A nie ze sa zrazu zobudite ze za mesiac je svadba/dovolenka/promocia a teraz potrebujem schudnut a nebudem teda zrat a hladat sposoby ako zhodim kila ktore mi doteraz akoze nevadili lebo sak je jednoduchsie sedet na prdeli nez si zacvicit

@really8 Ale nie už som schudla 18kg ale posledné nie e nie dole už mesiac, a o mesiac mám oslavu. Nieje to tak že nič nerobím

really8
20. máj 2025

No tak budes mat o 5kg viac.

alex49
20. máj 2025

už si zhodila 18 kíl, čo tam po piatich. Na oslave budeš krajšia ako pred 18 kilami. Kašli na to, obleč si šaty v ktorých vyniknú tvoje nové krivky 😉

lucia13022023
20. máj 2025

Koľko kcal prijmas?

balerina2025
20. máj 2025

z velkej vahy ano

gejb
20. máj 2025

Ak budeš dodržiavať len kaloricky deficit, tak za mesiac pôjdu dole tak cca 1,5- 2 kg. Taka je moja skúsenosť.
5 kg som dávala dole 3 mesiace a to aj s pohybom. Ale ako vravíš...každé telo je iné...

majamat
20. máj 2025

vazila som cez 86kg a dala som dole za 3t 3kg. cast z toho moze byt voda. vazila som sa maximalne "odlahcena" ako sa mi podarilo dosiahnut.

danniiee8
21. máj 2025

Je super koľko si už schudla, klobúk dole, avšak posledné kilá idú dole najťažšie. Sama sa s tým pasujem.

radacak
21. máj 2025

Určite áno

Ale ako sa píše vyššie,záleží aj z akej veľkej váhy atď

libusak
21. máj 2025

Silovy trening mas ako rozlozeny?

trisha_r
21. máj 2025

Ak máš okolo 80 tak bez problémov. Ja som schudla 10 kíl za 10 týždňov ale to bolo pred 5 rokmi. Teraz by to šlo ťažšie.