Je pribratie 5 kilogramov naozaj príliš veľa?
Muz mi hovori ze mam všade faldy že mi to trčí pribrala som zo 48na 53 .Co na to poviete ano je to vidno ale nemyslím si ze je to vela.
Záleží od výšky. Pokiaľ máš 50kg a 150cm, tak je to podľa mňa dosť, ale keď máš dajme tomu viac ako 160 cm, tak tých 50 kg je v pohode, to je štíhla postava.
Záleží od výšky. Pokiaľ máš 50kg a 150cm, tak je to podľa mňa dosť, ale keď máš dajme tomu viac ako 160 cm, tak tých 50 kg je v pohode, to je štíhla postava.
@anonym_e186f1 166
@anonym_e186f1 166
@anonym_autor V tom prípade máš normálnu hmotnosť a peknú štíhlu postavu. Nemusíš nič meniť.
Ak mas 166cm a 48kg, za mna je to malo. Mozno konecne dobre vyzeras s 53 😁 (ber s rezervou moju priamost, ale neverim ze nie si velmi chuda ak mas 48kg).
Ak mas 166cm a 48kg, za mna je to malo. Mozno konecne dobre vyzeras s 53 😁 (ber s rezervou moju priamost, ale neverim ze nie si velmi chuda ak mas 48kg).
@anonym_f29742 dakujem vam,len ma to zamrzelo
@anonym_autor keď si pribrala 5 kg tuku tak ano je to dosť, keď svalov tak nie
A muž má akú postavu, keď ide kritizovať 53kg pri 166cm? Keď ti pri takej váhe hovorí o faldách, tak to by mal aj on vyzerať tip-top...
Záleží veľmi ako sa ti to ukladá, ja som o pár cm nižšia, ale pribrala som rovnako a pri tých 53-54 kg bez cvičenia a spevnenia to brucho teda naozaj dobre nevyzeralo, keďže všetko išlo iba tam... hlavne kým som sa stále snažila súkať do starého oblečenia a nechcela si priznať, že už by som zniesla o číslo väčšie, tam to potom naozaj vytŕčalo a aj keď som nebola nejak tučná, vyzeralo to zle, lebo mi proste nesedelo oblečenie, zvýrazňovalo nedostatky a deformovalo postavu... ja by som sa možno na toto zamerala... ale teda muž nemá chochmes to týmto štýlom komentovať a úplne chápem, že ťa to zamrzelo, na druhej strane ja by som bola rada, keby mi to vtedy niekto povedal, že trošku sa pozri na seba lepšie v tom zrkadle, no dá sa to aj inak
Ďalši kkt do zbierky, ženy, kde vy na nich chodíte...
Ty nemáš doma zrkadlo? Pri výške 166cm a 53kg musíš byť úplne tenká osoba. Ja som mala pri tej výške 59kg, ešte aj tak blbo rozložené to bolo a bola som úplne v pohodičke postava. Muž predpokladám, že je totálne vysekaný, tehličky a čistá nádhera … lebo ak nie, tak by si ho mala poslať niekam …
Mám 169cm a 55kg. Vôbec to na mne nevidno, dokonca som mala aj 45kg a vyzerala som fakt hrozne 🙈. Neverim, že máš nejaké faldy.
Ja mam 166cm a 57kg. Pri menej kg som vyzerala ako dieta, necítila som sa žensky, trcala mi kazda kost. Faldy som nemala ani ked som mala 65kg v tehotenstve, cize neverím, ze ked mas 53kg mas faldy. Ibaže by si mala vysoke %tuku.
Ja mám 164 a 53 a s kľudom nosím legíny, crop topy lebo fakt to je dobrá váha 🙂 ale dávam si pozor na úzke pásy lebo to vie aspoň mojim očiam prekážať keď nejaký ten tuk to stlačí. Ale mala som počas kojenia 48 kíl a cítila som sa zle aj som vyzerala keď mi vystupovali klucne kosti. Určite lepšie vyzeráš teraz ako s tak nízkou váhou 😊
A muž má akú postavu, keď ide kritizovať 53kg pri 166cm? Keď ti pri takej váhe hovorí o faldách, tak to by mal aj on vyzerať tip-top...
@veronikah96 Švagriná schudla 10kg má 53kg pri výške 167cm a strašne chudučká ani cici ani rici .Naopak chce už pribrať. Nemá už ženskú postavu ako keď mala o 10kg viac.
Aj pri mojej výške 171 som 65-66 akurát. Keby som mala pod 60 vyzerala by som jak mumia
Ja mam 165cm a keďže chudnem (z 65kg, cieľ je 56-57), som pozerala hranice BMI, pri mojej výške s váhou 51kg už by som hola pri dolnej hranici a pod tým už je človek podvyziveny. 5kg podľa mňa už vidno - keď si vyzlecena, avšak bez ohľadu na to, koľko máš kíl a ci si pribrala, tento slovník manžela ma zaráža. Je rozdiel povedať " pribrala si, všade más faldy" alebo "drahá, viac sa mi páčila tvoja postava pred letom...."
Prosim ta, nech je tvojim cieľom byt spokojná sama so sebou, a z úcty k tvojmu telu sa stravovať zdravo, nie vyhovovať niekomu inému, aj ked je to manžel. Ľudia okolo teba v živote sa menia, ty ostaneš stále sama so sebou, takže dolezite je byt spokojná sama so sebou a robiť v živote to, čo teba napĺňa.
Ja poviem za, seba pred pár rokmi som pribrala z 55 na 65kg výška 168cm a bola som ako tehotná. Potom som schudla na 54-55 na jeseň 2025 som mala 52kg taraz v zime zase 55 a už vidím brucho. Proste do leta pôjdu 3kg dole ale vadí to mne mužovi nie. Len ja už mam 2deti a to brucho tam trochu je aj pri 52kg 😆
Mne pomohol prerušovaný pôst a pohyb +KT
Aj keď som mala 65kg nikdy mi muž nič nepovedal ale viem že teraz sa mu páčim viac ako s tým bruchom a ja priberám len do brucha
@anonym_autor To záleží od postavy. To nie je úplne o tom. Niekto priberie do brucha, niekto do pŕs,nieto široké biky,či ramená. Ne to geneticky dané.
@anonym_autor Muz nech ide do prdele. Mam 167cm a ked som mala 53 kg mala som nadhernu postavu. Ake faldy? Nech si laskavo svoje komplexy nevrsi na tebe.
Ja mám o dva cm viac než ty a pred deťmi som mala 55 kíl a keď sa pozerám na staré fotky bola som podľa mňa dosť tenká,takže váhu máš ok možno aj viac by si mohla mať .Tvoj muž je ako na tom keď chce mať steba kosť a kožu ?
Som o troška vyššia ako ty, váha tá istá , kde už len sú tie faldy. Normálne pozerám do zrkadla.
ja som isla z 50 na 55 pri vyske 163 - a teda na sebe som to videla a ani sa necitila komfortne .. aj ked je to stale nizka vaha ..a nemozem povedat ze som "tlsta" no proste nabratie tej vahy mi prekazalo ...
@anonym_autor zalezi od veku , vysky a mnozstva svalovej hmoty to vsetko ovplyvnuje to , ci pribratie 5 kg je vela alebo nie
@anonym_e186f1 kolko podla Teba ma vazit dospela 150 cm vysoka zena? Ja od endokrinologicky viem, ze uz dvihala varovny prst pri 43 kg.
Zeny, ja sa nedivim, ze nemozete niektore otehotniet alebo donosit, vsak nemate ani kuska tuku na sebe.
Ja osobne som bola fakt pekna, aj ked som mala 54-55 pri vyske 152 cm. Pri 43 mi fakt trcali kosti.
Nechapem tieto trendy, cim menej vazit, tym lepsie, uz je to chore na hlavu.
@anonym_autor nie je to vela, som na tom rovnako a veru faldy nemam.
Muza mas namakaneho svalnaca z posilky?

@anonym_autor akú máš výšku?