icon

Je toto video naozaj cvičenie od Jilian?

8. aug 2025

Ahojte. Baby ktoré ste cvičili s Jilian, sú toto jej cviky? Čítala som že ona neskace ale táto baba v kuse len jumping jacks a podobné skakacky. Ja skákať nemôžem.

klara351
8. aug 2025

Videla som cvičenia, kde skákala. A keď chces cvičiť podľa nej, prečo si nenájdeš priamo jej cvičenie?

biba_18
8. aug 2025

@klara351 lebo tie cvičenia má platené ...

sssss123
8. aug 2025

Nájdi si na FB alebo IG Cvicte so Zuzanou, 33 EUR mesačne. Minimum skákania, velmi ma to bavi.

13uzivatelka11
8. aug 2025

Na YouTube si vieš vyfiltrovat plno videí bez skákania. Neznášam kardio a skákanie a mám z čoho vyberat. Sú tam aj rôzne tréningové plány na viac dní

janci27
8. aug 2025

Ano, toto je cvicenie podla Jillien, sice tuto autorku tych videi nepoznam, len co som narychlo pozrela, ale cvicila som kedysi davno s Jillien, cize vidim, ze cviky su identicke. Neviem, kde si citala, ze ona neskace, lebo jumping jack pouziva casto. Ale inak cvicenie odporucam. Neplat si zvytocne drahe programy, na youtube mas toho kopec a zadarmo.

o__o
8. aug 2025

Ano, ona aj skace, ale v jej videach cvicila vzdy 1 tak jednoduchsie, ta mozno neskakala.. pripadne to kde skace mozes vynechat a robit zatial nejaky iny cvik... Alebo si najdi nejaky no jumping workout na youtube

hipuska
8. aug 2025
@13uzivatelka11

Na YouTube si vieš vyfiltrovat plno videí bez skákania. Neznášam kardio a skákanie a mám z čoho vyberat. Sú tam aj rôzne tréningové plány na viac dní

@13uzivatelka11 ako sa to vyfiltruje?

bashka80
8. aug 2025

Áno, Jillian má aj skákanie, jumping jacks a high knees. Ak chceš niečo bez skákania, odporúčam Mr and Mrs Muscle na YouTube. Pozri si videá, ktoré cvičí Vivienne a majú popis knee friendly, tam nie je žiadne skákanie

janci27
8. aug 2025

ak si das na youtube do vyhladavaca "no jumping", tak ti vyhodi velmi vela cviceni. Napr. mozes skusit aj toto: https://www.youtube.com/results?search_query=gr...

natalka13
8. aug 2025

Jill ma skakanie ale to vies vzdy nahradit.
Toto je 30 days shred 2level. Doporucujem original co som to zbehla tak cvici cviky niektore inak.
Jill cviky vysvetluje.

anika
8. aug 2025

@anonym_autor namiesto skakania to odkracas