icon

Jedálniček na mieru a recepty

Dnes o 06:15

Ahojte, prosim vas mate s niekym pozitivne skusenosti, kto robi jedalnicky na mieru? Slubila som dcere nieco take este na Vianoce a nestihla som to zariadit. Mame doma zdravsiu stravu, ale mysli si, ze ked pojde podla planu lahsie sa jej to bude dodrzovat. Poznate nejakych sikovnych spolahlivych ludi co to robia? Vopred dakujem.

mirola
Dnes o 06:39

na to aby ti niekto spravil jednalnicek na mieru musia byt najprv merania napriklad - INbody

nuklia
Dnes o 06:53

skuste oslovit Ivku Mahelovu. Velmi zlata baba 🙂
https://jedalnicky.sk/

biba_18
Dnes o 06:58

jedálniček na mieru je niečo veľmi veľmi časovo obmedzené a výrazne obmedzujúce ... jedálniček na mieru ti urobím aj ja zadarmo - pointa je, či to budeš variť každý deň a ako ti chutia jedlá ktoré niekto vymyslí a podobné veci ... 😒
kľudne vyskúšaj tú ivku ktorú spomína @nuklia - ale nie iba jedálniček, ale k tomu aj knihu aby si vedela, čo a ako kombinovať a zamieňať - aj keď toto je tiež veľmi diskutabilné - 10 výživových poradcov - 10 názorov 😒

autor
Dnes o 07:21
@biba_18

jedálniček na mieru je niečo veľmi veľmi časovo obmedzené a výrazne obmedzujúce ... jedálniček na mieru ti urobím aj ja zadarmo - pointa je, či to budeš variť každý deň a ako ti chutia jedlá ktoré niekto vymyslí a podobné veci ... 😒
kľudne vyskúšaj tú ivku ktorú spomína @nuklia - ale nie iba jedálniček, ale k tomu aj knihu aby si vedela, čo a ako kombinovať a zamieňať - aj keď toto je tiež veľmi diskutabilné - 10 výživových poradcov - 10 názorov 😒

@biba_18 venujem sa stravovaniu, doma sa vela vari, jedalnicky robia zvacsa na mieru, toho sa neobavam. Netreba to drzat extremne striktne a nemam problem v najhorsom zamenit nieco keby bolo treba, knihy netreba. Len ciel nastavit, urobit tie merania a jedalnicek.. Ak jej ho spravim ja nebude mi tak verit 🙂, tak nech to je priamo pre nu usite

autor
Dnes o 07:22
@nuklia

@nuklia dakujem napisala som jej

katulienocka999
Dnes o 07:39

@anonym_autor tiež mam cez Ivanu Mahelovu, nie sú to vygenerovane Jedálničky ale všetko prisposobi vašim preferenciam,takže tam nebudete mať žiadne potraviny ktoré by ste vôbec nepoužívali a tak

anonym_fb34f4
Dnes o 08:28

odkiaľ si? nepíšeš. viem o zdr. škole kde majú odb. čo sa špec. na výživu. Za eurá ti spravia jedálniček. mám to od p. riad. danej školy.
ešte pozri na nete fitrecepty .sk

autor
Dnes o 10:43
@katulienocka999

@anonym_autor tiež mam cez Ivanu Mahelovu, nie sú to vygenerovane Jedálničky ale všetko prisposobi vašim preferenciam,takže tam nebudete mať žiadne potraviny ktoré by ste vôbec nepoužívali a tak

@katulienocka999 tak nakoniec ze ona len pre dospelych a len takych co su obezni/s nadvahou. Tak hladam dalej.

anonym_c6b169
Dnes o 18:37
@nuklia

@nuklia ja mam od nej jedalnicek a jej jedla mi vobec nechutia 😔 ledva som týždeň vydržala. Teraz mam od zanzisan a to je teda paráda