Jedálny lístok na chudnutie
Poraďte niekoho dobrého na vypracovanie jedalnicka na chudnutie. O rady typu kalorické tabuľky a urob si to sama na nete je toho veľa nemám záujem, keby som mala nekladiem túto konkrétnu otázku. Ďakujem
Popros CHATgpt ak dáš dostatok údajov o sebe dokáže celkom dobre zostaviť jedálniček podľa tvojich predstáv
Popros CHATgpt ak dáš dostatok údajov o sebe dokáže celkom dobre zostaviť jedálniček podľa tvojich predstáv
@jogy1984 super, to ma nenapadlo. Idem to vyskusat
Skus sa prihlasit do zanzisan. Stoji to 10e mesacne a od pondelka sa zacina letna vyzva. Bude jedalnicek a cvicebny plan na 6 tyzdnov 🙂
Tiež som za chatgpt ale pre istotu si vždy prerataj tie niektoré jedlá, lebo nie vždy správne vyráta
Schudni s dave
Dobrý večer prajem. Ja by som tiež poprosila jedálniček. Vopred veľmi pekne ďakujem.
@michaelammka aký? Ty sa tym zaoberas?
@ravehami prosím ta, jedálniček je veľmi zložitý? Som v zanzisan letná výzva, ale nepáči sa mi, že je tam strašne veľa ingrediencií a niektoré potraviny hádžem do koša lebo ich viac nepoužijem tak idem teraz 3.den podľa ZuzkyVackovej a celkom mi to vyhovuje lebo minimum ingrediencii používa a jedlo je hotové do par minút.

Odporúčam Ivanu Maheľovu