icon

Jedálny lístok na chudnutie

1. máj 2025

Poraďte niekoho dobrého na vypracovanie jedalnicka na chudnutie. O rady typu kalorické tabuľky a urob si to sama na nete je toho veľa nemám záujem, keby som mala nekladiem túto konkrétnu otázku. Ďakujem

katulienocka999
1. máj 2025

Odporúčam Ivanu Maheľovu

jogy1984
1. máj 2025

Popros CHATgpt ak dáš dostatok údajov o sebe dokáže celkom dobre zostaviť jedálniček podľa tvojich predstáv

autor
1. máj 2025
@jogy1984

Popros CHATgpt ak dáš dostatok údajov o sebe dokáže celkom dobre zostaviť jedálniček podľa tvojich predstáv

@jogy1984 super, to ma nenapadlo. Idem to vyskusat

weronka31
1. máj 2025

Skus sa prihlasit do zanzisan. Stoji to 10e mesacne a od pondelka sa zacina letna vyzva. Bude jedalnicek a cvicebny plan na 6 tyzdnov 🙂

denkabemommy
2. máj 2025

Tiež som za chatgpt ale pre istotu si vždy prerataj tie niektoré jedlá, lebo nie vždy správne vyráta

michaelammka
Odpoveď bola odstránená
autor
2. máj 2025
@michaelammka
Odpoveď bola zmazaná

@michaelammka aký? Ty sa tym zaoberas?

ravehami
3. máj 2025

Schudni s dave

eukaeuka
3. máj 2025
@michaelammka
Odpoveď bola zmazaná

@michaelammka môžem poprosiť aj ja jedálniček?

lucka40
4. máj 2025

Dobrý večer prajem. Ja by som tiež poprosila jedálniček. Vopred veľmi pekne ďakujem.

ravehami
6. máj 2025
@anonym_autor

@michaelammka aký? Ty sa tym zaoberas?

Kupte si baby ozaj schudni s dave…50 eur mesiac a ak to bude dodrziavat, urcite si kupite aj dalsi..a potom staci uz pen ak sa budete drzat ich pravidiel..mate k tomu aj cvicenie
@lucka40
@eukaeuka

nelka09
13. máj 2025
@ravehami

Kupte si baby ozaj schudni s dave…50 eur mesiac a ak to bude dodrziavat, urcite si kupite aj dalsi..a potom staci uz pen ak sa budete drzat ich pravidiel..mate k tomu aj cvicenie
@lucka40
@eukaeuka

@ravehami prosím ta, jedálniček je veľmi zložitý? Som v zanzisan letná výzva, ale nepáči sa mi, že je tam strašne veľa ingrediencií a niektoré potraviny hádžem do koša lebo ich viac nepoužijem tak idem teraz 3.den podľa ZuzkyVackovej a celkom mi to vyhovuje lebo minimum ingrediencii používa a jedlo je hotové do par minút.