Kalorické tabuľky a Apple Watch
Ktorou hodnotou sa riadiť? Apple watch mi automaticky zapisujú aktivitu je to dobre?

A chudnes? Ak nie, nastav si paušálnu aktivitu a hodinky odpoj.
@barka1 ano chudnem. Len chcem vedieť ktorým sa riadiť. Či 2100 príjem alebo 1800
A ako to máš nastavené? Paušálnu aktivitu? Podla tohto by si mala prijat 1750 kcal.
Z jedla si prijala tych 2100 kcal. Ak mas paušálnu aktivitu, tak v deficite nie si.
No prijala si cez 2100 kcal. A mala si prijať 1750
A nie je to dobre, zrus si synchronizáciu, obzvlášť ak máš zadaný režim
A ako to máš nastavené? Paušálnu aktivitu? Podla tohto by si mala prijat 1750 kcal.
Z jedla si prijala tych 2100 kcal. Ak mas paušálnu aktivitu, tak v deficite nie si.
@barka1 neveim čo je paušálna aktivita. Ano dnes som prijala viac 😃 je to cielene
Pozerala si sa na nastavenie KT poriadne? A ked cielene prijmes viac kcal, chudnut asi nebudeš.
@barka1 cielene ich prijímam dnes. Preboha viem ako funguje deficit. Ale raz za čas treba prijať aj viac kalórií. A nadstavenie mám takéto
Máš na mysli cheat day? Ono to fungujte trocha inak, ako si myslíš😅 Ale z toho, čo píseš mám pocit, že veľa neschudneš.
Máš na mysli cheat day? Ono to fungujte trocha inak, ako si myslíš😅 Ale z toho, čo píseš mám pocit, že veľa neschudneš.
@mamamasama nie nemyslím cheat day 🙂 jem stále vyvážene ale o trošku viacej. Schudla som už 20 kg, viem o com hovorím
Tak keď vieš o čom hovoríš načo sa nás pýtaš?
Toto nastavenie nedáva zmysel. Odratavas 2x tu istú aktivitu. Ale keď vieš a chudneš zbytočne písať nie?
Tak keď vieš o čom hovoríš načo sa nás pýtaš?
Toto nastavenie nedáva zmysel. Odratavas 2x tu istú aktivitu. Ale keď vieš a chudneš zbytočne písať nie?
@janai1 lebo ma to zaujíma? Ako odrátavam tu istú aktivitu??
Inak (nerypem, iba ma to zaujima) tie aktivity máš za čo? Pretože ak ti odpočíta -1kcal za to, že si vstala z gauča alebo za to, že si ustlala posteľ tak takéto ,,aktivity" - 12kcal za to, že som vyložila z auta nákup- absolútne neberiem ako relevantne a ani s nimi nepočítam. Pozor aby si si zbytočne nenadhodnocovala výdaj, ktorý v skutočnosti taký nemusí vôbec byť. Pretože ak máš ,,spálených" 370 kcal a ty ich prijmeš, nie si v deficite ale že vôbec. Kvôli tomu hodinky nemám spárované a zapisujem si iba aktivity, ktoré sú skutočné aktivity, zvyklo mi to robiť dosť skreslené vysledky 🙂
Takže podla nastavenia tabuliek tam máš zadanu strednu aktivitu (ktora je mimochodom dost), ktora už automaticky počíta s tým, že pohybom spalis X kalorií. Ale ty este navyse pripocitavas aktivitu z hodinek, co je zle.
Takže odpoj hodinky a riad sa číslom 1750 kcal z tabuliek. To je tvoj prijem, ktory nesmies překročit, aby si chudla.
Ale ak chudnes aj tak, ako tvrdíš, tak je tato diskusia a naše rady zbytocne.
Inak (nerypem, iba ma to zaujima) tie aktivity máš za čo? Pretože ak ti odpočíta -1kcal za to, že si vstala z gauča alebo za to, že si ustlala posteľ tak takéto ,,aktivity" - 12kcal za to, že som vyložila z auta nákup- absolútne neberiem ako relevantne a ani s nimi nepočítam. Pozor aby si si zbytočne nenadhodnocovala výdaj, ktorý v skutočnosti taký nemusí vôbec byť. Pretože ak máš ,,spálených" 370 kcal a ty ich prijmeš, nie si v deficite ale že vôbec. Kvôli tomu hodinky nemám spárované a zapisujem si iba aktivity, ktoré sú skutočné aktivity, zvyklo mi to robiť dosť skreslené vysledky 🙂
@danniiee8 ja tie kalórie ale ďalej neprijímam. Napr. To vyzerá takto na konci dňa.
Takže podla nastavenia tabuliek tam máš zadanu strednu aktivitu (ktora je mimochodom dost), ktora už automaticky počíta s tým, že pohybom spalis X kalorií. Ale ty este navyse pripocitavas aktivitu z hodinek, co je zle.
Takže odpoj hodinky a riad sa číslom 1750 kcal z tabuliek. To je tvoj prijem, ktory nesmies překročit, aby si chudla.
Ale ak chudnes aj tak, ako tvrdíš, tak je tato diskusia a naše rady zbytocne.
@barka1 nieje to dosť na človeka ktorý cvici 6x týždenne. Ja tie kalórie nedojedam
Tak toto je v poriadku.
Máš prijat 1890kcal a prijala si 1806kcal. Takže ok.
No a nie je cvičenie ako cvičenie, ale to už vieš ty.
Chcela si názor, dostala si ich niekolko. Zdáš sa mi zbytocne útočna.
A inak tam máš raz 1750 kcal a potom 1890 kcal. Tam je nieco zle, tie čísla maju byt stále rovnake.
A inak tam máš raz 1750 kcal a potom 1890 kcal. Tam je nieco zle, tie čísla maju byt stále rovnake.
@barka1 nevedno ako to ma nadstavene, mne sa tie čísla menia vtedy, keď si zapíšem aktivitu. Napr môj príjem je 1190 a keď si zapisem aktivitu za 200 kcal tak mi povoleny príjem automaticky navýši o tie kalorie. Možno preto to má zakaždým iné
Tak toto je v poriadku.
Máš prijat 1890kcal a prijala si 1806kcal. Takže ok.
No a nie je cvičenie ako cvičenie, ale to už vieš ty.
Chcela si názor, dostala si ich niekolko. Zdáš sa mi zbytocne útočna.
@barka1 mne sa zdá že zomna robíte len debila. Kcal sa menia keďže chudnem. Nebudem na nižšej váhe prijímať viac kalórií
Lebo ju odratavas v nastavení deficitu paušálnou aktivitou a potom ešte aj cez výdaj hodinkami.
Bud si treba nastaviť výdaj podľa vyplnených aktivít alebo vypnúť hodinky.
Nikto z teba nerobí debila, každá jedna z nás tu stráca čas aby ti poradila. Mne osobne, ako som už písala, sa mení povolený príjem aj keď si napíšem aktivitu. Okrem toho, keď už sa tu debilujeme, koľko si za ten necelý mesiac schudla keď ti klesol príjem o 140 kcal? Ja keď schudnem kilo, odráta sa mi presne 10 kcal. Takže debila z teba fakt nerobíme my.
Ak to máš tak je jedno či máš hodinky spárované alebo nie, nakoľko vidis všetko dolu v " dnešnej bilancii"
Ak to máš tak je jedno či máš hodinky spárované alebo nie, nakoľko vidis všetko dolu v " dnešnej bilancii"
@sense mám to takto
Tak potom sa pozri ako máš bilanciu dolu, keď to máš takto ti v tej bilancii nezaratava aktivitu z hodiniek

A chudnes? Ak nie, nastav si paušálnu aktivitu a hodinky odpoj.