icon

Kalorické tabuľky a hmotnosť

21. aug 2023

Zdravím vás
Začala som pred mesiacom s KT, odvážila dom sa, mala som 67kg.
Napríklad ráno 67kg, počas dňa až do večera som mala 67,7kg, ráno 67,3kg...potom zase na ďalší deň 67kg, večer som sa odvážila, už som nič potom nejedla, mala som 67,6kg a ráno 67,8kg. To znamená, že priberám? Alebo čím to je?
Mám 158cm, a miernu aktivitu, príjem mám na 1363 kcal.

miskajerry
21. aug 2023

skus sa vazit len rano nalacno v spodnom pradle

st_277
21. aug 2023

hlavne sa nevaz kazdy den

januska12323
21. aug 2023

Vážiť sa treba len ráno po stolici.

autor
21. aug 2023

Mňa to len zaujímalo, koľko vážim večer a koľko ráno. Nevážim sa tak každý deň. Len pre zaujímavosť. Vážim sa ráno vyprázdnená

aalt
21. aug 2023

Rano nemozes vazit viac ako vecer ak si medzitym nic nejedla ani nepila. Rano musis mat hmotnost rovnaku, maximalne minus voda co sa vypoti pripadne vydycha. Vaha ma aj urcitu toleranciu napr. kludne cez 0,1 kg. Cize si stale mala cca 67,7 kg. A kazda vaha vazi trochu inac, takze pouzivat iba jednu. Ale najlepsie je to nebrat prilis vazne...

teridra
21. aug 2023

Ak sa vazite len pre zaujimavost rano a vecer, berte do uvahy, ze ste pocas dna pili, jedli, vase telo pravovalo, hybalo sa. Vecerna vaha neznamena ze ste pocas jedneho dna pribrali. Ak mate zaujem schudnut s KT, dajte si pozor na to, aby ste si dobre vypocitali prijem (prijem by nemal byt nizsi ako vas bazalny metabolismus, aby mohlo telo spravne fungovat) a aby ste si dobre zapisovali veci do KT (oleje, atp). 1300 sa mi zda malo, skuste pohladat na internete vzorce a neriadit sa vypoctom z KT, tie nebyvaju az tak vhodne, casto daju hodnotu pod urovnou bazalneho metabolizmu. Neplati, ze cim menej zjeme tym viac zhodime. Ak tieto info mate, tak moj komentar prosim ignorujte 🙂

vanilkovazmrzka
21. aug 2023

Vazis sa zbytocne casto, ako uz bolo povedane. Pocas dna nieco aj spapkas, aj vypijes, aj vykakas 😄 vzdy rano po prebudeni sa odvaz, a sleduj tu vahu v rovnakom case, aby to malo nejaky zmysel. Ale mozno by ti stacilo odvazit sa raz za tyzden v rovnaky den, nech z toho nemas zbytocny stres…

rebrambora
21. aug 2023

Vaha nic neznamena.
Jeden den mas menstruaciu, dalsi den nie a tak dalej.
Vies si vahu akurat tak spriemerovat.

bluemoon24
21. aug 2023

1363kcal je dost nizky prijem. Jako ano, jsi nizka (158cm), ale stejne je to dost malo. Zadala jsi si tu aktivitu i do nastaveni?

denkabemommy
21. aug 2023

Váha sa mení počas dňa, za mňa aj 2kg +/-, takže by som sa neriadila váhou, záleží aj od toho, v ktorej časti cyklu si, pred MS sa zvykne telo viac zavodniť, čiže váha bude vyššia, potom zas nižšia. Miesto kg sa zameraj na centimetre, budeš mať jasnejší ukazovateľ.

autor
21. aug 2023

@bluemoon24 vypla som aktivity(nezapisujem aktivity)a dala som si miernu aktivitu.