Kalorické tabuľky a Samsung
Ahojte
Vedel by mi niekto poradit s appkou kalorickych tabuliek?nie som si ista ci mam udaje dobre nastavene a ci je vypocet kcal spravny.appku mam aj zosynchronizovanu so samsung hodinkami a samsung health,cize mi udaje o aktivite taha aj odtial.
Dakujem
Zruš synchronizaciu s hodinkami.
Nemozes mat aktivitu z dvoch zdrojov. Stačí paušálnuma z tabuliek.
Zruš synchronizaciu s hodinkami.
Nemozes mat aktivitu z dvoch zdrojov. Stačí paušálnuma z tabuliek.
@barka1 lenze ta pausalna mi nesedi.takto mi to pise
Nezda sa mi ten paussalny vydaj,ktory je urceny ako stredne aktivny a k tomu to este upravuje podla aktivit pocas dna/tyzdna.obcas mam tyzden extra aktivny,stihnem aj 3x cvicenie,k tomu bike ci ine.a denne okolo 13-15 000 krokov,malokedy sedim.a tym padom mi tam upravuje/navysuje kcal denny prijem.mam 165cm a aktualne po tehotenstve 79kg.cvicim silovy trening a kardio.uz islo co to dole,hlavne cm,vidim na sebe ze som pevnejsia,mam viac energie,ale chcela by som dat este 10kg dole.len som si nie ista tym nastavenim kalorii.
No tak ale ked 2x pridavas kalorie kvoli aktivite, tak je možné, že to dole už nepojde. Možno nie si v deficite.
No tak ale ked 2x pridavas kalorie kvoli aktivite, tak je možné, že to dole už nepojde. Možno nie si v deficite.
@barka1 cize najlepsie bude vypnut stahovanie aktivit zaznamenanu hodinkami?lebo v nastaveniach tam pisu,ze to neodporucaju,iba pokrocilym uzivatelom🤔 mam to stiahnute cca tyzden a len par dni idem podla toho.takze este neviem co a ako.doteraz som fungovala len na zaklade hodiniek a deficitu.ale tym,ze ten vydaj sa zvysuje,tak uz mi ten nastaveny kal.deficit nestaci a vaha sa zastavila
Tomuto vobec nerozumiem. Ak sa zvyšuje výdaj, tak musí rast aj kaloricky deficit, pokial sa prijem nezvysuje, nie?
Ak si nechala cely výpočet výhradne na tabulky, a nastavila strednu paušálnu aktivitu, tak odpoj hodinky, inak sa ti aktivita počíta dvakrát a to nechceš. Ak nechudnes, zniz paušálnu aktivitu na miernu, tým sa ti zvýší deficit.
Autorka v nastaveniach to píšu práve naopak ako si to ty pochopila. Nastavenie s prepojenými aktivitami z hodiniek sa odporúča pokročilým užívateľom.
A ak chceš mať prepojené hodinky tak nemôžem mať zároveň aj nastavený stredný vydaj. Rozhodni sa. Buď si nechaj stredný výdaj a odpoj hodinky alebo si nechaj hodinky ale vtedy treba paušálny výdaj zmeniť na "bez paušálnej aktivity"
Autorka v nastaveniach to píšu práve naopak ako si to ty pochopila. Nastavenie s prepojenými aktivitami z hodiniek sa odporúča pokročilým užívateľom.
A ak chceš mať prepojené hodinky tak nemôžem mať zároveň aj nastavený stredný vydaj. Rozhodni sa. Buď si nechaj stredný výdaj a odpoj hodinky alebo si nechaj hodinky ale vtedy treba paušálny výdaj zmeniť na "bez paušálnej aktivity"
@janai1 🙈 dakujem,fakt som to zle pochopila.dakujem vyskusam teda co to spravi
@janai1 a ty by si co odporucila?co je lepsie?
jednoznačne paušálna aktivita. Meranie hodinkami aj tak nie je moc presné a zbytočne si to sťažuješ.

ak by si nebola anonymne, mohla by som ťa pozvať do skupiny 🤷♀️